Keresés
Close this search box.

Tartalomjegyzék

SplayWeft

paneles hajhosszabbítás

A SlayWeft hajhosszabbításról

A Cri-Style SplayWeft hajhosszabbítása tartófonat nélküli paneles eljárás mely direkt ehhez a technikához egyedileg előkészített póthaj  felhasználásával ötvözi a varrás és a mikro-csomózás előnyeit. A speciálisan ehhez a technikához kialakított rövid, lapos panelek felerősítése vízszintes tartófonat nélkül történik, mely eredményeképpen nagyon diszkrét, lapos sorok alakíthatóak ki, ráadásul nem csak a tarkó részen hanem oldalt is. 

A diszkrét megjelenés a speciális póthaj előkészítés miatt még a tartófonat nélküli eljárásoknál is kellemesebb viselet érzésével párosul és könnyebben copfozható.

SplayWeft hajhosszabbítás hordási ideje

Az ajánlott hordási idejő kb. 4-6 hét. Ennyi idő alatt a saját haj növekedése miatt az illesztések lejjebb kerülnek és elérkezik az újrarakás ideje.

póthaj leszedése, újrarakása

Leszedésnél, újrarakásnál a póthaj sorok vagy panelek illesztése  a tartó fonal elvágásával nagyon könnyen oldható vegyszerek és hő nélkül így így a saját haj egyáltalán nem sérül.

Póthaj minöség

SplayWeft technikához minden esetben mi készítjük elő a póthaj sorokat, paneleket méret szerint osztályozott, rövid szál mentes prémium minőségű, teljes kutikulával rendelkező hajakból.

A haj fűzésénél figyelembe vesszük a későbbi felhasználó egyéni paramétereit (pl. fejméret) és igényeit.

A póthaj újrarakásakor a hajat nem kell újrafűzni így az azonnal használható ismét. A póthaj a le- és felrakáskor nem rövidül.

A SplayWeft paneles hajhosszabbítás előnyei:

  1.  Teljesen vegyi anyag- és hőterhelés-mentes eljárás
  2. A speciális póthaj kialakítás miatt könnyebben copfozható
  3. A lapos panelek miatt szinte észrevétlen a póthaj a saját hajban például ha megsimogatják a fejet
  4. Ha a haj már rendelkezésre áll gyorsan felrakható
  5. A haj lebontása kíméletes, egyszerű, oldószermentes és gyors
  6. Az illesztések nem érzékenyek a hőhatásokra, tengervízre, gyümölcssavas samponokra
  7. A haj azonnal és teljesen újrahasználható
  8. A póthaj nem rövidül az újrarakásná

SplayWeft póthaj felrakható mennyisége

SplayWeft hajhosszabbítás lehetőséget biztosít egészen kis mennyiség- vagy akár nagy hajtömeg felrakására is, így a felrakható haj mennyiség kb. 10-300gramm

Cri-Style TiPP:
Splayweft
feat
Tape-In

A különböző hajhosszabbítási módszerek kombinálhatóak, így kihasználva azok egyedi előnyeit. Válaszd a vendégeink körében nagyon népszerű SplayWeft – PU Injected Tape kombinációt melynél a SplayWeft módszerrel rakjuk fel a nagy hajtömeget, Tape módszerrel pedig oldalt és felül tudunk diszkréten dúsítani, hosszabbítani észrevehetetlenül.

Néhány videó a SplayWeft hajhosszabbításról:

Látogass el szalonunkba és valósítsd meg álmodat a mi segítségünkkel, legyen Neked is mesébe illö, hosszú hajkoronád!

KERESD A CRI-STYLE HAJSTÚDIÓT A
INSTAGRAM-ON IS!

FAQ

Kérdezz bármit!

A SplayWeft hajhosszabbítás újrarakása kb. 6-8 hét.

10-300 grammpóthaj is felrakható. (Természetesen ez egyén-függő is, mert mindíg figyelembe kell venni a saját haj egyedi jellemzőit is.)

Nem. SplayWeft hajhosszabbításnál eljárásnál nem rövidül a póthaj a le- felrakások alkalmával.

Cri- Style blog
cri-style

Sötét haj szőkítése

Sötét haj szőkítés   A haj világosítás, szőkítés nehézségei Szinte mindenkivel előfordult már, hogy a meglévőnél teljesen ellentétes dolgot szeretett volna, így van ez a

Tovább olvasom »
Cri- Style blog
cri-style

Álomhaj neked is

Álomhaj Neked is! Álomhaj nekem is? Mégis hogyan? A nőiesség egyik időtlen szimbóluma a hosszú, dús hajzuhatag. Egy egészséges, fényes, hullámos hajkorona bármelyik férfit képes

Tovább olvasom »
hajhosszabbitas varrással
Cri- Style blog
cri-style

Hajhosszabbítás leszedése

A hajhosszabbítás leszedése   A hajhosszabbítás leszedése minden esetben szakember segítségét igényli! A szakértő kezei között biztonságban van a saját haj valamint a póthaj is.

Tovább olvasom »