Professzionális hajhosszabbítások prémium minőségű európai hajakból, garanciával. 06 30 343 69 46

info@cri-style.hu

Bejelentkezés és időpont kérés

Bejelentkezés, időpont kérés

 

A bejelentkezés menete új vendégek esetén

Bejelentkezés, időpont foglalás előtt új vendégek esetén azt javasoljuk, hogy találkozzunk személyesen is a hajhosszabbítás előtt azért, hogy a legjobb végeredmény érdekében pontosan megállapítsuk a részleteket. Azt, milyen hajhosszabbítási technikát, mennyi és milyen hosszú póthajat ajánlunk illetve, hogy a pontos színt illetve szükséges festést egyeztessük. Ez bizonyos technikák és festések esetén mindenképpen szükséges.
Ezzel kapcsolatosan szívesen látunk minden érdeklődőt személyesen az üzletünkben !

Az előzetes konzultáció nem igényel külön időpont egyeztetést, és természetesen ingyenes.
(Általában minden hétköznap 08-18h-ig nyitva vagyunk, de azért érdemes előtte telefonálni, mert ha az utolsó vendégünk esetleg lemondja az időpontját akkor elképzelhető, hogy hamarabb zárunk.)

Első lépésként szívesen fogadunk e-mailben vagy Facebook oldalunkon képeket a saját hajról illetve egy olyan hajról ami hasonló az elképzelt végeredményhez ez sokat segít nekünk.
Amennyiben ez lehetséges, a képek alapján tudunk javasolni technikát, szükséges póthaj mennyiséget is illetve ezek alapján tudunk javasolni időpontot illetve megközelítő árat is tudunk mondani.
Az elképzelt végeredmény kiválasztásában sokat segíthetnek a galériánkban található hajhosszabításról készült képek is.

A bejelentkezéshez általában érdemes a kívánt időpont előtt legalább 2-3 héttel időpontot kérni mert kb. ennyivel előre fogynak el a szabad időpontjaink, illetve ha későbbi időpont lenne alkalmas (pl. 1-2 hónap múlva), akkor azt az időpontot is előfoglalhatjuk, amit aztán a személyes konzultáció alkalmával lefixálunk. Ebben az esetben a konzultáció napja legalább egy héttel meg kell, hogy előzze a kért időpontot!

A bejelentkezéskor Időpont foglalási előleget kérünk melyet a hajhosszabbítás után természetesen levonunk a végösszegből! (Ez az előleg tehát az időpont foglalásához szükséges és arra szolgál, hogy vendégeink csak akkor foglalják le az időpontokat ha azt komoly számdékkal teszik, illetve -csakúgy mint minden szolgáltatást nyújtó vállalkozás-  ezzel is ösztönözzük vendégeinket annak figyelembevételére, hogy a feleslegesen kiadott üres időpontok veszélyeztetik a működésünket.)

Az Időpont foglalási előleget nem áll módunkban visszaadni ha a megbeszélt időpontra előzetes lemondás nélkül nem jön el a vendég vagy ha a lemondást 48h belül teszi meg mert ilyenkor nincs lehetőségünk a felszabadult időpontra másik munkát szervezni. 

Minden érdeklődőt várunk szeretettel!

Időpont egyeztetés visszatérő vendégek esetén

Mivel a különböző hajhosszabbítási módszereknek illetve festéseknek más a munkaideje, ezért visszatérő vendégeink számára akkor tudunk időpontot ajánlani, ha tudjuk a hajhosszabbítás illetve kívánt fodrász munka pontos részleteit, úgymint milyen hajhosszabbítási módszerrel lett felrakva a póthaj, van-e igény festésre és ha igen akkor milyen festésre (pl. tőfestés, egyszínű összefestés, ombre festés, balayage festés, stb…).
Visszatérő vendégeink esetén is érvényes az, hogy a bejelentkezéshez általában érdemes a kívánt időpont előtt legalább 2-3 héttel időpontot kérni.


Kérdésed van?
Hívd a Cri-Style Hajstúdiót!
06-30-3436946
Vagy vedd fel velünk a kapcsolatot az
elérhetőségeinken (katt)!

Share Button
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On PinterestVisit Us On Youtube