Professzionális hajhosszabbítások prémium minőségű európai hajakból, garanciával. 06 30 343 69 46

info@cri-style.hu

Hajhosszabbítás

Hajhosszabbítás

 
Hajhosszabbítás, hajdúsítás során a póthaj különböző módszerekkel kerül rögzítésre a saját hajhoz melynek eredményeképpen a hosszú, dús hajkorona már nem csak a szerencsések kiváltsága lehet.

Az oldal tartalma:

 1. HAJHOSSZABBÍTÁSI MÓDSZEREK FELSOROLÁSA
 2. HAJHOSSZABÍTÁS A CRI-STYLE HAJSTÚDIÓBAN
 3. MIKRO-CSOMÓZÁS
 4. VARRÁS
 5. SPLAYWEFT
 6. TAPE-IN
 7. HAJHOSSZABBÍTÁS EURÓPAI HAJJAL
 8. Miért nem mindegy a hajhosszabbítás módja?
 9. Előkészületek

 

A tökéletes nőiesség eléréséhez már az ősidők folyamán is hozzátartozott a hosszú, dús haj, mely királynői megjelenést adott a hölgyeknek s ez a hajhosszabbítás, hajdúsítás segítségével ma már akkor is lehetséges ha a saját haj valamilyen okból rövid és nincs időnk megvárni míg az megnő vagy esetleg ritka és valószínűleg soha nem lenne dús a természetes növekedés során. Ráadásul több féle hajhosszabbítási, hajdúsítási módszer közül is választhatunk.

Nézzük, milyen hajhosszabbítási technikák léteznek, melyekkel találkozhatunk a szalonokban:
 

Hajhosszabbítási módszerek felsorolása:

Sorokba fűzött póthajjal:

 • Hajfelvarrás vízszintes tartófonattal: ennek során egy vékony, saját hajból készült vízszintes tartófonathoz pamut alapanyagú fonallal rögzítjük a sorokba fűzött póthajat
 • Hajfelvarrás vízszintes tartófonat nélkül: amikor a saját hajból készült függőleges leválasztásokhoz pamut alapanyagú fonallal rögzítjük a sorokba fűzött póthajat

Paneles póthajjal:

Tincses póthajjal:

 • Mikrotechnikás csomózás: melynek során a póthaj tincseket mikro-fonattal és pamut gumis cérnával illesztik a saját hajhoz. (Vegyszer, ragasztó és fém mentes!)
 • Ragasztásos módszerek: melyeknél a póthaj tincseket különböző ragasztó anyagokkal illesztik a saját hajhoz. A ragasztó anyag lehet hőre lágyuló (hő-illesztés, keratinozás, kristály keratinozás), vagy ultrahanggal lágyuló (ultrahangos vagy hideg eljárásos hajhosszabbítás).
 • Gyűrűs hajhosszabbítás: A póthajat a saját hajhoz gyűrűk összenyomásával rögzítik (gyűrűs, mikro-gyűrűs, nano-gyűrűs hajhosszabbítás).
 • Hüvelyes vagy „örökítő anyagos” hajhosszabbítás: Ezek esetében a póthaj tincseket hosszúkás hüvelyekkel rögzítik.


A fent sorolt hajhosszabbítás módszerek előnyeiről és hátrányairól, és a hajhosszabbítás különböző fajtáiról még bővebben IDE KATTINTVA találhatsz még több információt.

 

Hajhosszabbítás a Cri-Style Hajstúdióban

A Cri-Style Hajstúdióban csak mikro-csomózással, varrással illetve ezek kombinációjával készített SplayWeft paneles eljárással, valamint ragasztócsíkos (Tape-in) módszerrel készítünk hajhosszabbítást, mert ezen módszerekkel roncsolás nélkül hosszabbíthatjuk a hajat, csak ezeket a módszereket tartjuk a legkíméletesebbnek a saját hajhoz.

A hajhosszabbítás során a póthaj illesztéséhez nem használunk semmilyen ragasztó anyagot mert ezek oldószeres vagy magas hőmérsékleten történő oldása vagy kifésülése a hajból károsítja a saját hajat (ez alól az egyetlen kivétel a ragasztócsíkos hajhosszabbítás melynél az oldószer nagyon hamar és teljes mértékben, kíméletesen teszi lehetővé a ragasztócsíkok oldását). Gyűrűt sem használunk mert a gyűrűk anyaga fém még akkor is ha azt műanyag bevonattal látják el, márpedig a fémek reakcióba léphetnek a különböző fodrász anyagokkal, továbbá a gyűrűk kemény anyaga hosszú távon kárt tehet a hajszál szerkezetében. 

A nálunk alkalmazott kíméletes hajhosszabbítás technikákról alább olvashatsz bővebben:

 MIKRO-CSOMÓZÁS

A póthajat tincsekben rakjuk fel, az illesztéseket mikro-fonatok kialakításával készítjük el melyeket gumis cérna csomózásával rögzítünk. Az egyik legkíméletesebb tincses hajhosszabbítás, a saját haj az illesztéseknél nem törik, nincs visszahajtva az illesztésnél. Bővebben a mikro-csomózásról…

   Hajhosszabbítás - Cri-Style hajstúdió   Voksán Virág hajhosszabbítása mikro-csomózással készül

VARRÁS

A póthajat előre fűzött sorokban rakjuk fel és a saját hajból kialakított vízszintes tartófonathoz vagy -tartófonat nélküli eljárásoknál- leválasztott passzékhoz varrással rögzítjük. Bővebben a varrásról…

Hajfelvarrás Budapesten – látogass el hozzánk!    Hajhosszabbítás varrással    Barbie hajhosszabbítása varrással

SPLAYWEFT

A póthajat előre fűzött és kifejezetten ehhez a módszerhez kialakított sorokban és panelekben rakjuk fel a saját hajból leválasztott passzékhoz rögzítjük varrással. Bővebben a SplayWeft technikáról…

  SplayWeft hajhosszabbitasSplayWeft hajhosszabbítás előtte-utána SplayWeft hajhosszabbítás

TAPE-IN

Az előre kialakított póthaj paneleket antiallergén ragasztó-csíkokkal illesztjük a saját hajhoz. Az így kialakított illesztések szinte láthatatlanok és teljesen laposak. Bővebben a Tape hajhosszabbításról…

  Tape in ragasztócsíkos hajhosszabbítás felrakása 3  Láthatatlan tape-in hajhosszabbítás

 

Hajhosszabbítás európai póthajjal

A Cri-Style Hajstúdióban kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy csakis a legjobb minőségű póthaj alapanyagokkal, kizárólag I. osztályú, egy fejról származó, szálirányos, teljes kutikulával rendelkező, nem vékonyított európai póthajakkal dolgozzunk, melyek színigazítását, festését mi készítjük el a legkíméletesebb anyagokkal, hiszen számunkra a tökéletes tartós végeredmény és ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb. 
 

Látogass el szalonunkba és valósítsd meg álmodat a mi segítségünkkel, legyen Neked is mesébe illő, hosszú hajkoronád!

KERESD A CRI-STYLE HAJSTÚDIÓT A
FACEBOOK
-ON IS!

 

Miért nem mindegy a hajhosszabbítás módja?

A különböző hajhosszabbítási módszerek elérhetősége sokak számára nehezíti meg a választást.
Felmerül a kérdés: „Melyik hajhosszabbítási módszert válasszam?”
A megfelelő hajhosszabbítási módszer kiválasztását sok minden befolyásolja. Fontos szempont a kényelem, tartósság, észrevétlenség, de minden egyéb szempontot meg kell előznie annak, hogy a hajhosszabbítás technikája és kivitelezése a legkevésbé roncsolja a saját hajat!
Bizonyára sokan hallottátok már, hogy a hajhosszabbítás roncsolja a saját hajat és emiatt a hosszabbított haj soha nem nő meg. Sajnos ez bizonyos módszereknél valóban így van. A tapasztalat azt mutatja, hogy elsősorban a ragasztásos technikákra jellemző ez, hiszen a ragasztások oldása vagy hővel vagy oldószerrel vagy mindkettővel együtt történik de egyik sem tesz jót a hajnak, és akkor még nem beszéltünk a hajban maradt ragasztó kifésülésével okozott roncsolásról.
Mi a megoldás a szakszerű hajhosszabbításra?

Melyik a legjobb hajhosszabbítás számomra?

Valószínűleg minden szakember és póthaj tulajdonos egyet ért velünk abban, hogy a legjobb hajhosszabbítás az amelyik láthatatlan, észrevehetetlen és ami a legfontosabb, kíméletes a saját hajhoz.  Nálunk a Cri-Style Hajstúdióban csak a legkíméletesebb hajhosszabbítás eljárásokat alkalmazunk, melyek természetesek és egyáltalán nem roncsolják a saját hajat. Ilyen a mikro-csomózás, a különböző varrásos eljárások, a Cri-Style által kifejlesztett paneles SplayWeft és a Tape ragasztócsíkos hajhosszabbítás. A ragasztócsík kivételével, ezen hajhosszabbító eljárások mindegyikére jellemző, hogy az illesztések kialakítása kizárólag vegyszermentes, természetes anyagokkal történik és az illesztések oldásához nem szükséges sem oldószer sem magas hő. Ezen eljárások alkalmazása során egyenletesen oszlatjuk el a póthaj súlyát a fejen, az újrarakást vagy leszedést pedig hajtépés és maradványok nélkül végezzük.
A kíméletességére a legjobb bizonyíték a rengeteg vendégünk akiknek ezen hajhosszabbítások „alatt” nőtt meg a saját hajuk.

Hajhosszabbítás Budapesti szalonunkban: az előkészületek

Hajhosszabbítás Budapesti szalonunkban: az előkészületekA hajhosszabbítás ma már bárki számára elérhető, aki úgy érzi, hosszabb, dúsabb hajkoronát szeretne. Ám mielőtt belevágnánk, érdemes tájékozódni arról, hogy milyen tényezők befolyásolhatnak minket abban, hogy igénybe vegyük a hajhosszabbítás lehetőségét.

1. Első lépésként szükséges hajunk és fejbőrünk állapotát felmérni, mert a póthajat az igazihoz rögzítik, ezért nagyon fontos, hogy a fejbőrünk és a valódi hajunk bírja a többletsúlyt! A nagyon vékony, sérült hajszálak vagy az érzékeny fejbőr nem biztos, hogy sérülés nélkül bírja tartani a póthajat. 

2. Amennyiben a saját haj alkalmas a hosszabbításra, meg kell állapítani az ajánlott póthaj mennyiséget és hosszúságot. Ez meglehetősen egyén függő mert az, hogy milyen hosszú legyen a póthaj attól függ, hogy milyen hosszú hajat szeretnénk, a mennyiség pedig attól függ, hogy milyen a saját hajunk mennyisége. A helyzet az, hogy minél több a saját haj, annál több póthajra van szükség a szép végeredmény érdekében.

3. Ha már tudjuk a szükséges póthaj mennyiséget ki kell választanunk a hajhosszabbítás módszerét. A hajhosszabbításnak különböző technikája áll rendelkezésünkre, mindenképp olvassunk utána a különböző rögzítési módszereknek, tájékozódjunk előnyeikről és hátrányaikról, és ha még így sem tudunk dönteni, kérjük ki szakember véleményét!

Új vendégeink számára az előzetes konzultációt mindenképpen javasoljuk mert ez a legjobb módja annak megítélésére, hogy milyen módszert és mennyi póthajat ajánlunk, valamint, hogy a kívánt festés részleteit egyeztessük. A bejelentkezéssel kapcsolatban IDE KATTINTVA olvashatsz többet.

Várunk Budapesten hajhosszabbítási szolgáltatásunkkal, varázsoljunk együtt tökéletes frizurát!

 

Hajhosszabbítás rövid hajra!

Hajhosszabbítás rövid hajra!Levágattad a hajadat, de már megbántad? Gyors segítséget jelenthet a hajhosszabbítás rövid hajra!

Nem kell éveket várnod, hogy újra megnőjenek a rövidre vágott tincsek, trükköznöd, hogyan viseld új frizurádat, hiszen akár már másnap újra hosszú lehet a hajad slovenska-lekaren.com/! Fordulj hozzánk bizalommal, és vedd igénybe szolgáltatásunkat, a hajhosszabbítást rövid hajra is!

Szalonunkban többféle technikával készülnek a hajhosszabbítások, splaywefttel, mikrocsomózással és varrással is. Egy előzetes konzultáció során közösen eldöntjük, melyik típust érdemes választani, majd pedig egy megbeszélt időpontban elkészítjük a hajhosszabbítást rövid hajra. Rövid haj hosszabbításával kapcsolatos lehetőségekkel kapcsolatban több info a blogunkban: Katt ide!

Változtass bátran, készíttess hosszú tincseket magadnak! Elérhetőségeinken mindent megtudhatsz a részletekről, bátran keress fel minket!

 

Bejelentkezés a Cri-Style Hajstúdióba:

06 30 3436946

(Hívd a Cri- Style Hajstúdiót! Katt a telefonszámra!)

A Cri- Style Hajstúdió címe:

1214 Budapest, Erdősor u. 30-32.

 

Keresd a Cri- Style Hajstúdiót a Facebook-on is: 

www.facebook.com/cristyle.hajhosszabbitas

Hajhosszabbítás európai hajjal

Reméljük honlapunkon minden információt megtalálsz amit keresel, de ha bármilyen további kérdésed van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérünk keress minket telefonon, személyesen vagy az egyéb elérhetőségeinken!

Továbbra is várjuk szeretettel és minőségi munkával régi és új vendégeinket!

Kérdésed van?
Hívd a Cri-Style Hajstúdiót!
06-30-3436946
Vedd fel a kapcsolatot Velünk:
Elérhetőségeink

Share Button
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On PinterestVisit Us On Youtube

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás