Keresés
Close this search box.

Hajhosszabbítás mikrogyűrűvel – tényleg kíméletes?

A póthajjal történő hajhosszabbításnak mainapság számos módja létezik. A vélemények persze megoszlanak arról, hogy melyik jó, melyik nem. Vannak olyan módszerek is, amelyekről azt írják, teljesen természetesek, nem károsítják az eredeti hajat. Ha ilyen hajhosszabbítási technikát alkalmazunk, akkor nemcsak a hajunkat védjük meg, de maga a végeredmény is sokkal természetesebbnek hat majd.

De nem árt azért óvatosnak lennünk, és némi fenntartással kezelnünk az interneten keringő mindenféle “jótanácsot”. Nem biztos ugyanis, hogy az, aki az adott információkat kirakta, rendelkezik a megfelelő szakértelemmel és hozzáértéssel.

Az egyik ilyen technika, amelyet sokféle félreértés övez, a mikrogyűrűs hajhosszabbítás. Most elmondjuk, mi is az, és mire kell odafigyelni vele kapcsolatban.

Hajhosszabbítás mikrogyűrűvel. Sérült, igénybevett haj? Póthaj a megoldás!

Hajhosszabbítás mikrogyűrűvel – mi a menete?

A módszer lényege röviden: a póthajat tincsenként rögzítik az eredeti hajhoz, rögzítésnek pedig apró gyűrűket használnak. Ezeken húzzák át az eredeti és a póthajtincset, majd egy speciális fogó segítségével összepattintják rajtuk. A levétele hasonlóképpen történik, kinyitják a gyűrűket, így a pót- és eredeti hajtincsek könnyen szétválaszthatók.

Mivel nem használnak hozzá semmilyen anyagot, ami károsíthatná a hajat, ezért igen kíméletes eljárásnak szokták jellemezni. (Bár azt nem veszik figyelembe, hogy a gyűrűk eleve könnyen megtörhetik a hajszálakat, így károsítva azokat.) Azonban sokan kihagynak a számításból egy nagyon fontos szempontot: méghozzá azt, hogy ezek a gyűrűk túlnyomó többségben fémből készülnek. Ez pedig több módon okozhat gondot:

Hajhosszabbítás mikrogyűrűzéssel

Többféle mikrogyűrűs hajhosszabbítási formáról lehet találni információkat, ilyenek például a:

Ennek lényege, hogy a gyűrűt egy puha szilikonréteg veszi körül, ami jobban hasonlít az eredeti hajszínhez, így még kevésbé feltűnő. De azt nem szabad elfelejteni, hogy a gyűrű alapanyaga továbbra is fémből van, tehát a káros hatások továbbra is bekövetkezhetnek!

Itt is marad a gyűrű, csak az összeillesztés varrással történik. A hajtőre illesztett gyűrűkre varrják rá a póthajtincseket – a fém eszköz tehát továbbra is marad.

 

Van még egy módszer, ami ugyan nem a mikrogyűrűzés fajtái közé tartozik, de hasonlít rá, ezért könnyű összekeverni vele.

Ez pedig a mikrocsomózás, amikor is a póthajtincseket pamut anyagú szállal rögzítik az eredeti hajhoz. Logikusan, ebben az esetben valóban nem fémet használnak hozzá.

Nem véletlen, hogy nálunk a fentiek közül kizárólag a mikrocsomózással találkozhattok: az apró csomók véletlenül sem károsítják a hajat. Ráadásul a kicsiny rögzítés diszkrét, így lesz tökéletesen természetes a végeredmény.

Tudj meg többet, arról, hogyan történik a Cri- Style Hajstúdióban a mikrocsomózás, vagy fordulj hozzánk bizalommal, bármi kérdésed lenne!

Ha úgy döntesz, hogy biztosan a legjobb póthaj minőséget választod és a hajhosszabbítást, hajdúsítást a Cri- Style Hajstúdióra bízod,  a nálunk alkalmazott kíméletes technikákról itt olvashatsz bővebben:

 

Munkáinkat telefonos vagy személyes bejelentkezés alapján végezzük!

(Kérünk számíts rá, hogy általában -az átlagos telítettség miatt- bejelentkezésedtől számított kb. egy héttel későbbi időpontot tudunk biztosítani.)

Hajhosszabbítás menete a  Cri- Style Hajstúdióban

Hajhosszabbítás  a  Cri- Style Hajstúdióban

 

 

 

Bejelentkezés a Cri-Style Hajstúdióba:

06 30 3436946

(Hívd a Cri- Style Hajstúdiót! Katt a telefonszámra!)

A Cri- Style Hajstúdió címe:

1214 Budapest, Erdősor u. 30-32.

 

Keresd a Cri- Style Hajstúdiót a Facebook-on is: 

www.facebook.com/cristyle.hajhosszabbitas

Reméljük honlapunkon minden információt megtalálsz amit keresel, de ha bármilyen további kérdésed van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérünk keress minket telefonon, személyesen vagy az egyéb elérhetőségeinken!

Továbbra is várjuk szeretettel és minőségi munkával régi és új vendégeinket!

Kérdésed van?
Hívd a Cri-Style Hajstúdiót!
06-30-3436946
Vedd fel a kapcsolatot Velünk:
Elérhetőségeink