Keresés
Close this search box.

Balayage, Ombre, Smodge, Copacabana

Tartalomjegyzék

A legtrendibb hajfestési technikák a
Cri-Style Hajstúdióban

Ombre festés a Cri-Style Hajstúdióban

Az Ombre, Balayage, Smodge, Copacabana festések a legnépszerűbb hajfestési technikák melyeket a legújabb trendeknek megfelelve alkalmazzuk a Cri-Style Hajstúdióban. A festéseket a legkíméletesebb  valamint legjobb fedést biztosító Kevin Murphy festékekkel végezzük, így a legszebb végeredmény garantált. 

Nézzük mik napjaink legtrendibb hajfestései:

Ombre festés

Az OMBRE festésnél a hajvégek felé haladva hirtelen vagy akár egészen enyhe átmenetben egyre világosabb vagy sötétebb a hajszín. Az átmenet balayage festéssel lehet egészen enyhe, így gyönyörű természetes nap-szívta hatást érhetünk el, ezt a festést nevezik sokszor “Sombre” vagy “Copacabana” festésnek is.

Balayage festés

BALAYAGE francia fodrászok találmánya, a neve a balayer szóból származik, ami annyit tesz, mint söpörni, söprögetni. A kifejezés azokra a mozdulatokra utal, ahogyan a fodrász keze mozog hajfestés közben, persze az idő múlásával egyre több festési technika alakult ki, amik hasonló nap-szívta hatású végeredményt adnak. Ennél a technikánál a fodrászok nem használják a melírozásnál és az ombrénál megszokott fóliacsíkokat.

A fodrász a kezébe veszi a tincseket és közvetlenül az ecsettel viszi fel a hajszálakra a festéket. Így nagyon jól tudja szabályozni, hogy hová és mennyi szőkítőt vagy hajfestéket visz fel.

Smodge festés

SMODGE hajfestési technikával szép átmenetes lenövés hatást érhetünk el. A végeredmény nem csak szép természetes hatású, de nagyon jó választás azok számára is akik ritkábban szeretnének tőfestést, hiszen a sötétebb tő miatt kevésbé feltűnő a lenövés is.

Még több kép a képgalériánkban!
Tudtad?

Kevin.Murphy
Color.Me

Szalonunkban a hajfestést alap esetben ammónia-, ppd- és parabén mentes KEVIN.MURPHY hajfestékekkel készítjük.

Látogass el szalonunkba és valósítsd meg álmodat a mi segítségünkkel, legyen Neked is mesébe illö, hosszú hajkoronád!

KERESD A CRI-STYLE HAJSTÚDIÓT A
INSTAGRAM-ON és a FACEBOOK-ON IS!

FAQ

Kérdezz bármit!

A hajfestések díja függ a festési technikától, a festék fajtától és a szükséges felhasznált anyagmennyiségtől is.

Az árakról bővebben az árlistánkon tájékozódhathatsz.

Igen vállalunk, de rendelésre csak alap színek festését vállaljuk. Saját vendégeingnél az Ombre, Balayage, Copacabana festésekhez az alapot festjük a póthajon a készrefestést, összefestést pedig a legtöbb esetben felrakás után festjük.

A Cri-Style Hajstúdióban hajfestésekhez a kiváló fedést biztosító,ammónia-, ppd- és parabénmentes, KEVIN MURPHY COLOR.ME termékeket használjuk melyek nem okoznak bőrirritációt és allergiás reakciót. 

(Ilyen esetekben a festés előtt az allergiás reakció tesztje -legalább egy kis bőrfelületen -pl. a karon- javasolt!)

Cri- Style blog
cri-style

A hajhosszabbítás fajtái

A hajhosszabbítás fajtái   A hajhosszabbítás fajtái különbözőek. Az egyik különbség a módszerek között az, hogy a póthajat milyen anyagokkal és milyen módszerrel rögzítik. A

Tovább olvasom »
hajfelvarrás -Hajhosszabbítás - Cri-style hajstúdió
Cri- Style blog
cri-style

A hajfelvarrás menete

A hajfelvarrás menete Mi a hajfelvarrás menete – Hogyan készül a hajfelvarrás? Nézzük, hogyan történik hagyományosan a hajfelvarrás professzionális körülmények között! Reményeink szerint, ha elolvasod,

Tovább olvasom »