Keresés
Close this search box.

Tévhitek a hajhosszabbításról

Tévhitek a hajhosszabbításról
Tévhitek a hajhosszabbításról

Sokan még ma is ódzkodnak a hajhosszabbítástól, hajdúsítástól, legtöbbször azért, mert nem igazán ismerik, ezért a fejükben egy nagyon téves kép tud alakult ki róla.

Mások viszont pont az ellenkező módon viselkednek. Ugyanúgy nem térképezik fel előzetesen, hogyan is működik ez a szakma, és úgy gondolják, hogy elég, ha elmennek, vesznek néhány póthajtincset, és otthon szépen felteszik maguknak – elvégre mindig jó volt a kézügyességük, pont ezt ne tudnák megoldani?

Ám a végeredmény mégsem olyan lesz, mint amilyenre számítottak. Így aztán úgy adják tovább balsikerüket, hogy általában a hajhosszabbításról mondanak rosszat, a saját példájukkal illusztrálva, ami még jobban árt a fodrászok hírnevének.

Hogy egyik hibába se essél bele, összegyűjtöttünk egy pár olyan információt, amit sokan tévesen vagy nem tudnak. Így megszabadulhatsz az előítéleteidtől, és egyúttal elkerülheted az átgondolatlan és várhatóan rosszul végződő magánpróbálkozásokat.

 

 

 

Tévhitek a hajhosszabbításról – “ártalmas”

Többen úgy gondolják, hogy ez a módszer árthat a hajnak, például:

  1. “A hajhosszabbítás ártalmas.”

Az a baj, hogy ez túlzott általánosítás, holott pont az mondható el, hogy alapvetően a hajhosszabbítás nem árt a hajnak – mindössze arra kell odafigyelni, hogy megtaláljuk hozzá a legmegfelelőbb szakembert, hajhosszabbítási technikát és póthajat. Ha valóban jól választottunk, még az is előfordulhat, hogy hajunk egészségesebb lesz, mint újkorában. 😉

  1. “A hajhosszabbítástól jobban fog hullani a hajam.”

Megintcsak… ugyanazokra kell odafigyelni, mint fentebb, és akkor az biztos, hogy jobban nem fog hullani, mint korábban – de egy jó szakember akár javíthat is a meglévő problémán.

  1. “Póthajjal nem lehet szaunázni vagy szoláriumozni, mert megolvad az illesztése.”

Hát ezt hívják városi legendának.. ugyanis bizonyos hajhosszabbítási eljárások (például a varrás vagy mikrocsomózás, amiket mi is használunk) olyanok, hogy a túlzott hideg vagy hőhatás teljesen közömbös az  illesztésükre.

Tévhitek a hajhosszabbításról – “nem kell szakember”

Ebben a témakörben is sokféle furcsa elképzelés kering szerte a világban:

  1. “A hajhosszabbítást én is el tudom végezni magamnak, otthon.”

Valóban léteznek olyan póthajak, amelyeket saját magunknak is feltehetünk: egy csattal lehet őket a saját hajhoz rögzíteni. Ez a fajta hajhosszabbítás azonban csak egy-egy alkalomra jó, és ki kell őket szedni elalváskor. A hosszú távú hajhosszabbításhoz bizony szakember szükséges, mert ahhoz, hogy a végeredmény tökéletes legyen, hosszú évek gyakorlata kell legyen azokban a kezekben, melyek ezt elvégzik. Ha nem így történik, nagy a kockázata annak, hogy nemcsak nem olyan lesz, mint amilyet szerettük volna, de végül a mi hajunkat is károsítja, hajhullást, akár kopaszodást is eredményezhet!

  1. “Én magam is le tudom szedni a póthajtincseket.”

Isten ments! Egyrészt te nem tudod úgy kiszedni, hogy ne károsodjon a hajad, másrészt magadnak is megspórolsz egy csomó időt és idegeskedést, ha szakember teszi meg helyetted, akit az évek rutinja sokkal gyorsabbá tesz.

  1. “A hajhosszabbítás olcsó.”

Hát nem! Mind a legmodernebb és legkíméletesebb hajhosszabbítási technikák, mind a minőségi póthajak bizony költségesek, mivel a módszerek elsajátítása és a póthajak megfelelő feldolgozása bizony nem kevés időt és energiabefektetést igényel, amit sajnos – legyen szó bármiről is az életben – meg kell fizetni.

 

  1. “Rövid hajat nem lehet hosszabbítani.”

De igen! Csak meg kell találni hozzá a hozzáértő szakembert! 🙂 De jó hírünk van: itt jó helyen jársz: mint minden mást, mi ezt is meg tudjuk oldani – akár 5 cm rövid hajból is tudunk hosszan leomló hajkoronát csinálni! 

 

Ha úgy döntesz, hogy a hajdúsítást, hajhosszabbítást a Cri- Style Hajstúdióra bízod,  a nálunk alkalmazott kíméletes technikákról itt olvashatsz bővebben:

 

Munkáinkat telefonos vagy személyes bejelentkezés alapján végezzük!

(Kérünk számíts rá, hogy általában -az átlagos telítettség miatt- bejelentkezésedtől számított kb. egy héttel későbbi időpontot tudunk biztosítani.)

Hajhosszabbítás felsőfokon a Cri- Style Hajstúdióban

Hajhosszabbítás felsőfokon a Cri- Style Hajstúdióban

 

Bejelentkezés a Cri-Style Hajstúdióba:

06 30 3436946

(Hívd a Cri- Style Hajstúdiót! Kattints a telefonszámra!)

A Cri- Style Hajstúdió címe:

1214 Budapest, Erdősor u. 30-32.

Keresd a Cri- Style Hajstúdiót a Facebook-on is: 

www.facebook.com/cristyle.hajhosszabbitas

 

Reméljük honlapunkon minden információt megtalálsz amit keresel, de ha bármilyen további kérdésed van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérünk keress minket telefonon, személyesen vagy az egyéb elérhetőségeinken!

Továbbra is várjuk szeretettel és minőségi munkával régi és új vendégeinket!

Kérdésed van?
Hívd a Cri-Style Hajstúdiót!
06-30-3436946
Vedd fel a kapcsolatot Velünk:
Elérhetőségeink