Keresés
Close this search box.

A hajhosszabbítás leszedése

 
A hajhosszabbítás leszedése minden esetben szakember segítségét igényli! A szakértő kezei között biztonságban van a saját haj valamint a póthaj is. A következőkben arról adunk leírást, útmutatót, hogy a szakember hogyan szedi le a póthajat a különböző típusú hajhosszabbítások esetén, illetve, hogy saját kezűleg (de inkább akár nem szakember segítségével) hogyan szedhetőek le a póthajak amennyiben nincs lehetőség szakember segítségét kérni. Szerencsére, a nálunk alkalmazott hajhosszabbítások mindegyike könnyen leszedhető, a leszedéshez nincs szükség speciális oldószerre, hőillesztő gépre vagy fogóra.

Hajhosszabbítás leszedés – Mikro-csomózás

Mikro-csomózás esetén a póthaj tincsenként kerül felhasználásra. A tincsek illesztése egy vékony mikro-fonattal, illetve az illesztést rögzítő gumis cérna elkötésével történik. A leszedés folyamat a következő:

  1. Leválasztjuk a tincset és megkeressük az illesztést.
  2. Az illesztést rögzítő gumis cérnát elvágjuk, így a póthaj tincs lelazul.. (Az a legegyszerűbb ha a gumis cérnán lévő csomót vágjuk le, de ha bárhol elvágjuk a cérnát akkor is könnyen leválik a hajról a cérna.)
  3. A póthaj tincs így könnyedén lehúzható a saját hajról. (Természetesen, több hónapos hordás után kissé nehezebben mint az alábbi videón látható.)
  4. Az illesztések helyén és az felett, minden tincses hajhosszabbítás esetén, kissé berasztásodhat a haj. Utolsó lépésként ezt a kócos részt kell gyengéden kifésülni.
  5. Fontos, hogy a leszedett tincseket fésülés nélkül kell összegyűjteni! (Így a tincsek nem csúsznak szét és a legközelebbi felrakásnál felhasználhatóak maradnak. A felrakás előtt a szakember kifésüli és a póthaj már mehet is vissza.) A póthajat pedig ha lehet papírba csomagolva el kell rakni.

 
Egy kis videós segítség a mikro-csomózás leszedéséről.

Hajhosszabbítás leszedés – Tartófonatos varrás

Tartófonatos varrásnál a sorba fűzött póthajat egy saját hajból kialakított vízszintes fonat tartja melyre fonállal van felvarrva a sor. A leszedés folyamat a következő:

 1. Vízszintesen leválasztjuk a póthaj sort.
 2. A rögzítést végző fonalat (csak a fonalat) vágjuk el végig a sor mentén, a póthaj sor ez után könnyen leválik a fonatról. (Vigyázzunk, hogy a sorba ne vágjunk bele mert kézi fűzésű sor esetén ez a sor széteséséhez vezethet!)
 3. Ez után a tartó fonatot kell lebontani. Ez egyszerű! A fonat két irányból van fonva és középen van rögzítve gumival vagy gumis cérnával. Ezt a gumit kell elvágni, ezután a fonat könnyedén lebontható.
 4. Utolsó lépésként gyengéden ki kell  kifésülni a saját hajat, a póthajat pedig papírba csomagolva el kell rakni.

Hajfelvarrás leszedése

Hajhosszabbítás leszedés – Tartófonat nélküli varrás és SplayWeft

Tartófonat nélküli varrásnál és SplayWeftnél a sorba fűzött póthajat több, a saját hajból leválasztott függőleges passzé tartja melyekhez fonállal vannak felvarrva a sorok. A leszedés folyamat a következő:

 1. Vízszintesen leválasztjuk a póthaj sort.
 2. A rögzítést végző fonalat (csak a fonalat) vágjuk el végig a sor mentén, a póthaj sor ez után könnyen leválik a függőleges passzékról. (Vigyázzunk, hogy se a sorba se a passzékba ne vágjunk bele mert kézi fűzésű sor esetén ez a sor széteséséhez valamint a saját haj rövidüléshez vezethet!)
 3. Ez után a tartó passzékat kell lebontani. Ez egyszerű! A passzék gumis cérnával vannak kialakítva, mintha kis copfok lennének. Ezt a gumizást kell elvágni. (Az a legegyszerűbb ha a gumis cérnán lévő csomót vágjuk le, de ha bárhol elvágjuk a cérnát akkor is könnyen leválik a hajról a cérna.)
 4. Utolsó lépésként gyengéden ki kell  kifésülni a saját hajat, a póthajat pedig papírba csomagolva el kell rakni.

Hajhosszabbítás leszedés

Amennyiben további segítségre lenne szükséged, keress minket az elérhetőségeinken, szívesen segítünk!

 

Munkáinkat telefonos vagy személyes bejelentkezés alapján végezzük!

(Kérünk számíts rá, hogy általában -az átlagos telítettség miatt- bejelentkezésedtől számított kb. egy héttel későbbi időpontot tudunk biztosítani.)

 

Bejelentkezés a Cri-Style Hajstúdióba:

06 30 3436946

(Hívd a Cri- Style Hajstúdiót! Katt a telefonszámra!)

A Cri- Style Hajstúdió címe:

1214 Budapest, Erdősor u. 30-32.

 

Keresd a Cri- Style Hajstúdiót a Facebook-on is: 

www.facebook.com/cristyle.hajhosszabbitas

Reméljük honlapunkon minden információt megtalálsz amit keresel, de ha bármilyen további kérdésed van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérünk keress minket telefonon, személyesen vagy az egyéb elérhetőségeinken!

Továbbra is várjuk szeretettel és minőségi munkával régi és új vendégeinket!

Kérdésed van?
Hívd a Cri-Style Hajstúdiót!
06-30-3436946
Vedd fel a kapcsolatot Velünk:
Elérhetőségeink