Keresés
Close this search box.

Sötét haj szőkítés

 

A haj világosítás, szőkítés nehézségei

Szinte mindenkivel előfordult már, hogy a meglévőnél teljesen ellentétes dolgot szeretett volna, így van ez a hajunk színével is. Melyik nőnek ne fordult volna meg élete során, hogy világos hajból sötétet, sötét hajból világosat szeretett volna?

A nagyobb színváltások viszont igen megterhelőek lehetnek a hajnak, főleg ha sötétről szeretnénk világosra váltani, ezért minél több árnyalatot szeretnénk világosítani annál több lépésben javasolt a szőkítés a kívánt szín eléréséhez. Így fokozatosan meg lehet oldani a nagyobb színváltoztatást is a saját haj nagyobb károsodása nélkül.

A lépések száma tehát attól függ, hogy hogyan viselkedik a haj világosítás közben, illetve, hogy milyen nagy különbség van a meglévő és a kívánt szín között. Sok esetben a lépések között vagyis világosítás fokozatok után egy ideiglenes köztes színt festünk és akár néhány hétig is pihentetjük a hajat. 

A szőkítéshez, festéshez Kevin Murphy termékeket ajánljuk, ezek sokkal kíméletesebbek mint a hagyományos haj festékek.

Ha teljes átalakítást szeretnél, nyugodtan gondolj ránk Te is! Ha pedig még nagyobb változást szeretnél akkor válaszd a neked legmegfelelőbb hajbarát hajhosszabbítást prémium minőségű póthajjal és a legkíméletesebb festéssel együtt.

Szőkítés fokozatosan több lépésben

Ha fontos neked a hajad minősége és a tökéletes végeredmény, gyere el hozzánk! Mi meg tudjuk valósítani álmaid tökéletes frizuráját, kompromisszumok nélkül. 

Ha pedig úgy döntesz, hogy biztosan a legjobb póthaj minőséget választod és a hajhosszabbítást, hajdúsítást a Cri- Style Hajstúdióra bízod,  a nálunk alkalmazott kíméletes technikákról itt olvashatsz bővebben:

Munkáinkat telefonos vagy személyes bejelentkezés alapján végezzük!

(Kérünk számíts rá, hogy általában -az átlagos telítettség miatt- bejelentkezésedtől számított kb. 3 héttel későbbi időpontot tudunk biztosítani.)

haj szőkítés

 

Bejelentkezés a Cri-Style Hajstúdióba:

06 30 3436946

(Hívd a Cri- Style Hajstúdiót! Katt a telefonszámra!)

A Cri- Style Hajstúdió címe:

1214 Budapest, Erdősor u. 30-32.

 

Keresd a Cri- Style Hajstúdiót a Facebook-on is: 

www.facebook.com/cristyle.hajhosszabbitas

Reméljük honlapunkon minden információt megtalálsz amit keresel, de ha bármilyen további kérdésed van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérünk keress minket telefonon, személyesen vagy az egyéb elérhetőségeinken!

Továbbra is várjuk szeretettel és minőségi munkával régi és új vendégeinket!

Kérdésed van?
Hívd a Cri-Style Hajstúdiót!
06-30-3436946
Vedd fel a kapcsolatot Velünk:
Elérhetőségeink