Keresés
Close this search box.

Álomhaj Neked is!

Álomhaj kíméletes hajhosszabbításokkalÁlomhaj nekem is? Mégis hogyan?

A nőiesség egyik időtlen szimbóluma a hosszú, dús hajzuhatag. Egy egészséges, fényes, hullámos hajkorona bármelyik férfit képes megbabonázni és nem utolsósorban óriási löketet ad az önbizalomnak.

Sajnos azonban nem mindenki rendelkezik olyan öröklött tulajdonságokkal, melyek lehetővé teszik, hogy a hosszú és erős tincsekkel büszkélkedhessen. Ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne mindenkinek derékig érő haja! Szerencsére ma már léteznek olyan korszerű hajhosszabbítás technikák, amelyek lehetővé teszik, hogy az eredetihez megszólalásig hasonló, hosszú haja legyen mindenkinek, akinek eddig nem adatott meg ez a kiváltság. Ilyen lehetőség a póthajjal történő hajhosszabbítás.

A hajhosszabbítás során válogatott, minőségi és igazi emberi hajból készült póthajakat mikro-technikás csomózással, varrással, ezek kombinációjával és tape-in technikával rögzítjük a meglévő hajhoz, ami lehetővé teszi a természetes hatás megteremtését, így az álomhaj mindenki számára elérhető. A szalonunkban kínált póthajak nem roncsolják az eredeti hajat, lebontásuk egyszerű, a haj pedig azonnal újrahasználható.

Munkáinkat telefonos vagy személyes bejelentkezés alapján végezzük!

(Kérünk számíts rá, hogy általában -az átlagos telítettség miatt- bejelentkezésedtől számított kb. egy héttel későbbi időpontot tudunk biztosítani.)

 

Bejelentkezés a Cri-Style Hajstúdióba:

06 30 3436946

(Hívd a Cri- Style Hajstúdiót! Katt a telefonszámra!)

A Cri- Style Hajstúdió címe:

1214 Budapest, Erdősor u. 30-32.

 

Keresd a Cri- Style Hajstúdiót a Facebook-on is: 

www.facebook.com/cristyle.hajhosszabbitas

Reméljük honlapunkon minden információt megtalálsz amit keresel, de ha bármilyen további kérdésed van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérünk keress minket telefonon, személyesen vagy az egyéb elérhetőségeinken!

Továbbra is várjuk szeretettel és minőségi munkával régi és új vendégeinket!

Kérdésed van?
Hívd a Cri-Style Hajstúdiót!
06-30-3436946
Vedd fel a kapcsolatot Velünk:
Elérhetőségeink