Hajhosszabbítás

 
Hajhosszabbítás, hajdúsítás során a póthaj különböző módszerekkel kerül rögzítésre a saját hajhoz melynek eredményeképpen a hosszú, dús hajkorona már nem csak a szerencsések kiváltsága lehet. A tökéletes nőiesség eléréséhez már az ősidők folyamán is hozzátartozott a hosszú, dús haj, mely királynői megjelenést adott a hölgyeknek s ez a hajhosszabbítás segítségével ma már akkor is lehetséges ha a saját haj valamilyen okból rövid és nincs időnk megvárni míg az megnő.


 

Hajhosszabbítás módszerek:

Hajhosszabbítás sorokba fűzött póthajjal:

  • Hajfelvarrás vízszintes tartófonattal, amikor egy vékony, saját hajból készült vízszintes tartófonathoz pamut alapanyagú fonallal rögzítjük a sorokba fűzött póthajat
  • Hajfelvarrás vízszintes tartófonat nélkül, amikor a saját hajból készült függőleges leválasztásokhoz pamut alapanyagú fonallal rögzítjük a sorokba fűzött póthajat
  • Ragasztócsíkos (Tape-in) hajhosszabbítás: a sorokba rendezett ragasztócsíkkal összeerősített póthajat a ragasztó csíkkal ragasztják a saját hajhoz.

 

Hajhosszabbítás tincses póthajjal:

  • Mikrotechnikás csomózás: melynek során a póthaj tincseket mikro-fonattal és pamut gumis cérnával illesztik a saját hajhoz. (Vegyszer, ragasztó és fém mentes!)
  • Ragasztásos módszerek: melyeknél a póthaj tincseket különböző ragasztó anyagokkal illesztik a saját hajhoz. A ragasztó anyag lehet hőre lágyuló (hő-illesztés, keratinozás, kristály keratinozás), ultrahanggal lágyuló (ultrahangos hajhosszabbítás).
  • Gyűrűs hajhosszabbítás: A póthajat a saját hajhoz gyűrűk összenyomásával rögzítik.
  • Hüvelyes vagy „örökítő anyagos” hajhosszabbítás: Ezek esetében a póthaj tincseket hosszúkás hüvelyekkel rögzítik.

 
A fent sorolt módszerekről itt találhatsz még több információt: A hajhosszabbítás fajtái…

Hajhosszabbítás a Cri-Style Hajstúdióban

A Cri-Style Hajstúdióban csak mikro-csomózással, varrással illetve ezek kombinációjával, paneles eljárással készítünk hajhosszabbítást, mert csak ezeket a módszereket tartjuk a legkíméletesebbek a saját hajhoz.

A hajhosszabbítás során a póthaj illesztéséhez nem használunk semmilyen ragasztó anyagot mert ezek oldószeres vagy magas hőmérsékleten történő oldása vagy kifésülése a hajból károsítja a saját hajat. Gyűrűt sem használunk mert a gyűrűk anyaga fém még akkor is ha azt műanyag bevonattal látják el, márpedig a fémek reakcióba léphetnek a különböző fodrász anyagokkal, továbbá a gyűrűk kemény anyaga hosszú távon kárt tehet a hajszál szerkezetében.
 
A nálunk alkalmazott kíméletes technikákról alább olvashatsz bővebben:

 MIKRO-CSOMÓZÁS

A póthajat tincsekben rakjuk fel, az illesztéseket mikro-fonatok kialakításával készítjük el melyeket gumis cérna csomózásával rögzítünk. A saját haj az illesztéseknél nem törik, nincs visszahajtva az illesztésnél.

  Hajhosszabbítás - Cri-style hajstúdió

VARRÁS

A póthajat előre fűzött sorokban rakjuk fel és a saját hajból kialakított vízszintes tartófonathoz vagy -tartófonat nélküli eljárásoknál- leválasztott passzékhoz varrással rögzítjük.

Hajfelvarrás Budapesten – látogass el hozzánk!    Hajhosszabbítás varrással

SPLAYWEFT

A póthajat előre fűzött és kifejezetten ehhez a módszerhez kialakított sorokban és panelekben rakjuk fel a saját hajból leválasztott passzékhoz rögzítjük varrással.

SplayWeft hajhosszabbitas  SplayWeft hajhosszabbítás előtte-utána

TAPE-IN

Az előre kialakított póthaj paneleket antiallergén ragasztó-csíkokkal illesztjük a saját hajhoz. Az így kialakított illesztések szinte láthatatlanok és teljesen laposak.

  Tape in ragasztócsíkos hajhosszabbítás felrakása 3  Láthatatlan tape-in hajhosszabbítás


KERESD A CRI- STYLE HAJSTÚDIÓT A
FACEBOOK
-ON IS!


Álomhaj Neked is!

Kíméletes hajhosszabbításA nőiesség egyik időtlen szimbóluma a hosszú, dús hajzuhatag. Egy egészséges, fényes, hullámos hajkorona bármelyik férfit képes megbabonázni és nem utolsósorban óriási löketet ad az önbizalomnak.

Sajnos azonban nem mindenki rendelkezik olyan öröklött tulajdonságokkal, melyek lehetővé teszik, hogy a hosszú és erős tincsekkel büszkélkedhessen. Ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne mindenkinek derékig érő haja! Szerencsére ma már léteznek olyan korszerű hajhosszabbítás technikák, amelyek lehetővé teszik, hogy az eredetihez megszólalásig hasonló, hosszú haja legyen mindenkinek, akinek eddig nem adatott meg ez a kiváltság. Ilyen lehetőség a póthajjal történő hajhosszabbítás.

A hajhosszabbítás során válogatott, minőségi és igazi emberi hajból készült póthajakat mikro-technikás csomózással vagy varrással rögzítjük a meglévő hajhoz, ami lehetővé teszi a természetes hatás megteremtését. A szalonunkban kínált póthajak nem roncsolják az eredeti hajat, lebontásuk egyszerű, a haj pedig azonnal újrahasználható.

Látogass el szalonunkba és valósítsd meg álmodat a mi segítségünkkel , legyen Neked is mesébe illő, hosszú hajkoronád!

Miért nem mindegy a hajhosszabbítás módja?

A különböző hajhosszabbítási módszerek elérhetősége sokak számára nehezíti meg a választást.
Felmerül a kérdés: „Vajon melyik hajhosszabbítási módszert válasszam?”
A megfelelő hajhosszabbítási módszer kiválasztását sok minden befolyásolja. Fontos szempont a kényelem, tartósság, észrevétlenség, de minden egyéb szempontot meg kell előznie annak, hogy a hajhosszabbítás technikája és kivitelezése a legkevésbé roncsolja a saját hajat!
Bizonyára sokan hallottátok már, hogy a hajhosszabbítás roncsolja a saját hajat és emiatt a hosszabbított haj soha nem nő meg. Sajnos ez bizonyos módszereknél valóban így van. A tapasztalat azt mutatja, hogy elsősorban a ragasztásos technikákra jellemző ez, hiszen a ragasztások oldása vagy hővel vagy oldószerrel vagy mindkettővel együtt történik de egyik sem tesz jót a hajnak.
Sajnos, a ragasztással kialakított illesztések esetében sokszor még a ragasztóanyag oldószerével is nehéz az illesztések oldása. Emiatt újrarakásnál a régi ragasztó anyag kifésülésekor roncsolódik a legjobban a saját haj szerkezete, ráadásul pont a hajtőnél ami miatt előbb-utóbb az egész hajszál leszakadhat. Emiatt van az, hogy sok esetben a ragasztott póthaj leszedése után a saját haj leginkább tépett fészekre hasonlít.
Mi a megoldás a szakszerű hajhosszabbításra?

A legjobb hajhosszabbítás

Valószínűleg minden szakember és póthaj tulajdonos egyet ért velünk abban, hogy a legjobb hajhosszabbítás az amelyik láthatatlan, észrevehetetlen és ami a legfontosabb, nem árt a saját hajnak.  Nálunk a Cri-Style Hajstúdióban csak a legkíméletesebb hajhosszabbítás eljárásokat alkalmazunk, melyek természetesek és egyáltalán nem roncsolják a saját hajat. Ilyen a mikro-csomózás, a különböző varrásos eljárások és a Cri-Style által kifejlesztett SplayWeft  paneles hajhosszabbítás. Ezen hajhosszabbító eljárások mindegyikére jellemző, hogy az illesztések kialakítása kizárólag vegyszermentes, természetes anyagokkal történik és az illesztések oldásához nem szükséges sem oldószer sem magas hő. Ezen eljárások alkalmazása során egyenletesen oszlatjuk el a póthaj súlyát a fejen, az újrarakást vagy leszedést pedig hajtépés és maradványok nélkül végezzük.
A kíméletességére a legjobb bizonyíték a rengeteg vendégünk akiknek ezen hajhosszabbítások „alatt” nőtt meg a saját hajuk.

Hajhosszabbítás roncsolás nélkül

Hajhosszabbítás roncsolás nélkülNálunk nem kell félned attól, hogy póthaj felrakása vagy hajhosszabbítás után roncsolódik a hajad! Tincseid és fejbőröd megtartják eredeti egészségüket, miközben élvezheted a hosszú, élettel teli póthaj-tincsek által nyújtott örömöket!

Ha minőségi és utánozhatatlan hajhosszabbításra vágysz, tekintsd meg elérhetőséginket, és bátran lépj velünk kapcsolatba!

Nézd meg a hajhosszabbításainkat >>>

 

 

Hajhosszabbítás Budapesti szalonunkban: az előkészületek

Hajhosszabbítás Budapesti szalonunkban: az előkészületekA hajhosszabbítás ma már bárki számára elérhető, aki úgy érzi, hosszabb, dúsabb hajkoronát szeretne. Ám mielőtt belevágnánk, érdemes tájékozódni arról, hogy milyen tényezők befolyásolhatnak minket abban, hogy igénybe vegyük a hajhosszabbítás lehetőségét.

Első lépésként szükséges hajunk és fejbőrünk állapotát felmérni, mert a póthajat az igazihoz rögzítik, ezért nagyon fontos, hogy a fejbőrünk és a valódi hajunk bírja a többletsúlyt! A nagyon vékony, sérült hajszálak vagy az érzékeny fejbőr nem biztos, hogy sérülés nélkül bírja tartani a póthajat. 

Amennyiben a saját haj alkalmas a hosszabbításra, meg kell állapítani az ajánlott póthaj mennyiséget és hosszúságot. Ez meglehetősen egyén függő mert az, hogy milyen hosszú legyen a póthaj attól függ, hogy milyen hosszú hajat szeretnénk, a mennyiség pedig attól függ, hogy milyen a saját hajunk mennyisége. A helyzet az, hogy minél több a saját haj, annál több póthajra van szükség a szép végeredmény érdekében.

Ha már tudjuk a szükséges póthaj mennyiséget ki kell választanunk a hajhosszabbítás módszerét. A hajhosszabbításnak különböző technikája áll rendelkezésünkre, mindenképp olvassunk utána a különböző rögzítési módszereknek, tájékozódjunk előnyeikről és hátrányaikról, és ha még így sem tudunk dönteni, kérjük ki szakember véleményét!

Új vendégeink számára az előzetes konzultációt mindenképpen javasoljuk mert ez a legjobb módja annak megítélésére, hogy milyen módszert és mennyi póthajat ajánlunk, valamint, hogy a kívánt festés részleteit egyeztessük. A bejelentkezéssel kapcsolatban ide kattintva olvashatsz többet.

Várunk Budapesten hajhosszabbítási szolgáltatásunkkal, varázsoljunk együtt tökéletes frizurát!

 

Hajhosszabbítás rövid hajra!

Hajhosszabbítás rövid hajra!Levágattad a hajadat, de már megbántad? Mindenkivel előfordul, hogy hirtelen döntéseket hoz. Ilyen lehet egy hajvágás is, amikor a régóta növesztett frizurát megunjuk, valami másra, vagányabbra vágyunk. Előfordulhat, hogy ez mégsem a mi stílusunk vagy csak rájövünk, hogy jobban kedveljük a hosszú hajat. Ám gyors segítséget jelenthet a hajhosszabbítás rövid hajra!

Nem kell éveket várnod, hogy újra megnőjenek a rövidre vágott tincsek, trükköznöd, hogyan viseld új frizurádat, hiszen akár már másnap újra hosszú lehet a hajad! Fordulj hozzánk bizalommal, és vedd igénybe szolgáltatásunkat, a hajhosszabbítást rövid hajra!

Szalonunkban többféle technikával készülnek a hajhosszabbítások, splaywefttel, mikrocsomózással és varrással is. Egy előzetes konzultáció során közösen eldöntjük, melyik típust érdemes választani, majd pedig egy megbeszélt időpontban elkészítjük a hajhosszabbítást rövid hajra.

Változtass bátran, készíttess hosszú tincseket magadnak! Elérhetőségeinken mindent megtudhatsz a részletekről, bátran keress fel minket!

 

Hajhosszabbítás profiktól? Jó helyen jársz!

Hajhosszabbítás profiktól? Jó helyen jársz!Manapság a hajhosszabbítás az egyik legnépszerűbb eljárásnak számít a különböző szépségipari szolgáltatások között, azonban ahhoz, hogy valóban tökéletes végeredmény születhessen, és a vendég igényes megjelenést kapjon az új hajkoronának köszönhetően, a hajhosszabbítást profiktól kell igénybe venni!

Egy profi hajhosszabbító olyan szakmai tapasztalattal és eszközökkel rendelkezik, amelyek garantálják a tökéletes végeredményt, ráadásul tudja, hogy a szépülni vágyóknak milyen hajhosszabbító technikára lesz szükségük ahhoz, hogy a hajszálak roncsolódása nélkül is dús hajkorona legyen a végeredmény.

Ha bennünket választasz, profi hajhosszabbítók gondoskodnak a hajzuhatagodról. Célunk, hogy a szalonból kilépve a hölgyek újra önbizalommal teljenek meg, ehhez viszont tapasztalt, képzett szakemberekre van szükség, így nálunk garantáltan jó kezekben leszel! A szolgáltatás igénybevételéért, illetve kérdés esetén vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

     Kérdésed van?
Hívd a Cri- Style Hajstúdiót!
06-30-3436946
        Vedd fel Velünk  a kapcsolatot!
 Elérhetőségeink

Share Button
Pinterest
Insagram

Facebook

YouTube