Hajhosszabbítás

 
Hajhosszabbítás, hajdúsítás során a póthaj különböző módszerekkel kerül rögzítésre a saját hajhoz melynek eredményeképpen a hosszú, dús hajkorona már nem csak a szerencsések kiváltsága lehet. A tökéletes nőiesség eléréséhez már az ősidők folyamán is hozzátartozott a hosszú, dús haj, mely királynői megjelenést adott a hölgyeknek s ez a hajhosszabbítás segítségével ma már akkor is lehetséges ha a saját haj valamilyen okból rövid és nincs időnk megvárni míg az megnő.

Hajhosszabbítás módszerek:

Hajhosszabbítás sorokba fűzött póthajjal:

  • Hajfelvarrás vízszintes tartófonattal, amikor egy vékony eredeti hajból készült vízszintes tartófonathoz pamut alapanyagú fonallal rögzítjük a sorokba fűzött póthajat
  • Hajfelvarrás vízszintes tartófonat nélkül, amikor egy vékony eredeti hajból készült függőleges leválasztásokhoz pamut alapanyagú fonallal rögzítjük a sorokba fűzött póthajat
  • Ragasztó csíkos hajhosszabbítás: a sorokba rendezett ragasztócsíkkal összeerősített póthajat a ragasztó csíkkal ragasztják a saját hajhoz.

 
Hajhosszabbítás tincses póthajjal:

  • Mikrotechnikás csomózás: melynek során a póthaj tincseket mikro-fonattal és pamut gumis cérnával illesztik a saját hajhoz. (Vegyszer, ragasztó és fém mentes!)
  • Ragasztásos módszerek: melyeknél a póthaj tincseket különböző ragasztó anyagokkal illesztik a saját hajhoz. A ragasztó anyag lehet hőre lágyuló (hő-illesztés, keratinozás, kristály keratinozás), ultrahanggal lágyuló (ultrahangos hajhosszabbítás).
  • Gyűrűs hajhosszabbítás: A póthajat a saját hajhoz gyűrűk összenyomásával rögzítik.
  • Hüvelyes vagy „örökítő anyagos” hajhosszabbítás: Ezek esetében a póthaj tincseket hosszúkás hüvelyekkel rögzítik.

 
A fent sorolt módszerekről ide kattintva találhatsz még több információt.

Hajhosszabbítás a Cri-Style Hajstúdióban

A Cri-Style Hajstúdióban csak mikro-csomózással, varrással illetve ezek kombinációjával, paneles eljárással készítünk hajhosszabbítást, mert csak ezeket a módszereket tartjuk a legkíméletesebbek a saját hajhoz.

A hajhosszabbítás során a póthaj illesztéséhez nem használunk semmilyen ragasztó anyagot mert ezek oldószeres vagy magas hőmérsékleten történő oldása vagy kifésülése a hajból károsítja a saját hajat. Gyűrűt sem használunk mert a gyűrűk anyaga fém még akkor is ha azt műanyag bevonattal látják el, márpedig a fémek reakcióba léphetnek a különböző fodrász anyagokkal, továbbá a gyűrűk kemény anyaga hosszú távon kárt tehet a hajszál szerkezetében.
 
A nálunk alkalmazott kíméletes technikákról itt olvashatsz bővebben:

Ismerd meg a Cri-Style Hajstúdió forradalmian új hajhosszabbítási módszerét, a Splayweft-et!


KERESD A CRI- STYLE HAJSTÚDIÓT A
FACEBOOK
-ON IS!


Álomhaj Neked is!

Kíméletes hajhosszabbításA nőiesség egyik időtlen szimbóluma a hosszú, dús hajzuhatag. Egy egészséges, fényes, hullámos hajkorona bármelyik férfit képes megbabonázni és nem utolsósorban óriási löketet ad az önbizalomnak.

Sajnos azonban nem mindenki rendelkezik olyan öröklött tulajdonságokkal, melyek lehetővé teszik, hogy a hosszú és erős tincsekkel büszkélkedhessen. Ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne mindenkinek derékig érő haja! Szerencsére ma már léteznek olyan korszerű hajhosszabbítás technikák, amelyek lehetővé teszik, hogy az eredetihez megszólalásig hasonló, hosszú haja legyen mindenkinek, akinek eddig nem adatott meg ez a kiváltság. Ilyen lehetőség a póthajjal történő hajhosszabbítás.

A hajhosszabbítás során válogatott, minőségi és igazi emberi hajból készült póthajakat mikro-technikás csomózással vagy varrással rögzítjük a meglévő hajhoz, ami lehetővé teszi a természetes hatás megteremtését. A szalonunkban kínált póthajak nem roncsolják az eredeti hajat, lebontásuk egyszerű, a haj pedig azonnal újrahasználható.

Látogass el szalonunkba és valósítsd meg álmodat a mi segítségünkkel , legyen Neked is mesébe illő, hosszú hajkoronád!

 

Miért nem mindegy a hajhosszabbítás módja?

A különböző hajhosszabbítási módszerek elérhetősége sokak számára nehezíti meg a választást.
Felmerül a kérdés: „Vajon melyik hajhosszabbítási módszert válasszam?”
A megfelelő hajhosszabbítási módszer kiválasztását sok minden befolyásolja. Fontos szempont a kényelem, tartósság, észrevétlenség, de minden egyéb szempontot meg kell előznie annak, hogy a hajhosszabbítás technikája és kivitelezése a legkevésbé roncsolja a saját hajat!
Bizonyára sokan hallottátok már, hogy a hajhosszabbítás roncsolja a saját hajat és emiatt a hosszabbított haj soha nem nő meg. Sajnos ez bizonyos módszereknél valóban így van. A tapasztalat azt mutatja, hogy elsősorban a ragasztásos technikákra jellemző ez, hiszen a ragasztások oldása vagy hővel vagy oldószerrel vagy mindkettővel együtt történik de egyik sem tesz jót a hajnak.
Sajnos, a ragasztással kialakított illesztések esetében sokszor még a ragasztóanyag oldószerével is nehéz az illesztések oldása. Emiatt újrarakásnál a régi ragasztó anyag kifésülésekor roncsolódik a legjobban a saját haj szerkezete, ráadásul pont a hajtőnél ami miatt előbb-utóbb az egész hajszál leszakadhat. Emiatt van az, hogy sok esetben a ragasztott póthaj leszedése után a saját haj leginkább tépett fészekre hasonlít.
Mi a megoldás a szakszerű hajhosszabbításra?

A legjobb hajhosszabbítás

Valószínűleg minden szakember és póthaj tulajdonos egyet ért velünk abban, hogy a legjobb hajhosszabbítás az amelyik láthatatlan, észrevehetetlen és ami a legfontosabb, nem árt a saját hajnak.  Nálunk a Cri-Style Hajstúdióban csak a legkíméletesebb hajhosszabbítás eljárásokat alkalmazunk, melyek természetesek és egyáltalán nem roncsolják a saját hajat. Ilyen a mikro-csomózás, a különböző varrásos eljárások és a Cri-Style által kifejlesztett SplayWeft  paneles hajhosszabbítás. Ezen hajhosszabbító eljárások mindegyikére jellemző, hogy az illesztések kialakítása kizárólag vegyszermentes, természetes anyagokkal történik és az illesztések oldásához nem szükséges sem oldószer sem magas hő.
Ezen eljárások kíméletességére a legjobb bizonyíték a rengeteg vendégünk akiknek ezen hajhosszabbítások „alatt” nőtt meg a saját hajuk.

Ne félj kipróbálni valami újat!

hajhosszabbításokÉvek óta arról álmodozol, hogy megnöveszted a hajadat szép hosszúra, de végül a túlzottan töredezett hajszálak miatt ez nem sikerült? Ne hagyd, hogy ez a szépséged és az önbizalmad útjába álljon! Tedd félre a gátlásaidat, felejtsd el az eddigi ismeretlen dolgokkal kapcsolatos félelmeket, és nyiss az újra!

Próbáld ki a hajhosszabbítást, amelynek segítségével, mostantól magabiztosabban élheted meg a nőiességedet, mint valaha. Nem véletlen, hogy megannyi sztár is élt már ezzel a lehetőséggel! Most csakis te döntöd el, hogy milyen hosszú hajad lesz! A dús és gyönyörű hajkorona segítségével, amire szert fogsz tenni, könnyedén kiemelheted az arcod szépségét is!

A hajhosszabbítás előnye továbbá, hogy egészséges hatást gyakorol a hajhagymára is, így a póthaj alatti természetes haj könnyebben nőhet, mivel védve van a környezeti hatásoktól is. Az eredmény pedig nem más lesz, mint a hosszantartó ragyogó hatás.

Ha minőségi és utánozhatatlan hajhosszabbításra vágysz, tekintsd meg elérhetőséginket, és bátran lépj velünk kapcsolatba!

Nézd meg a hajhosszabbításainkat >>>

 

Hajhosszabbítás: a haj új élete

Haj új életeA nők gyakran nincsenek megelégedve önmagukkal, rendszeresen találnak valamit a külsejükön, amin szívesen változtatnának. Ezek között a vélt vagy valós problémák között vannak olyanok, amiken igen nehéz változtathatunk, és olyanok is, melyeken könnyebben variálhatunk. A haj az utóbbi csoportba tartozik.

Sajnos nem mindenki mondhatja magát olyan szerencsésnek, hogy dús, életerős, fényes és egészséges hajjal áldotta volna meg a sors. Gyenge, tartás nélküli, nagyon lassan nő? A másik probléma, amikor a hosszú ideje tartó és drasztikus igénybevétel eredményeképpen a haj elveszíti régi fényét, a hajszálak elvékonyodnak, a hajdanvolt volumen és hajtömeg már a múlté.

Egyik verzióba sem kell benyugodnod, mert létezik azonnali, hatékony, és ráadásul hosszú távon megtartható megoldás! Ez pedig nem más, mint a hajhosszabbítás. A hajhosszabbítás segítségével végre megvalósíthatod régi álmodat, és hosszú, dús hajkoronád lehet. Pótolhatod elveszett, megviselt tincseidet, és hajad valóban gyönyörű lehet.

Bátran érdeklődj a részletekről, ismerd meg budapesti szalonunk kedvező hajhosszabbítás árait!

 

Hajhosszabbítás roncsolás nélkül? Nálunk könnyen megoldható!

Hajhosszabbítás roncsolás nélkülA hajhosszabbítás nagy népszerűségnek örvend, ami nem meglepő: segítségével nem kell kivárnunk a saját hajunk növekedését, ráadásul olyan volumenű hajkoronánk lehet amilyen a hajunk természetes növekedése esetén sem biztos, hogy lenne. A megfelelő, igényes hajhosszabbítás olyan természetes hatást eredményez, melyben póthaj és a saját haj szinte teljesen összeolvad. Viszont szokás beszélni negatívumokról is, például a saját haj roncsolódásáról. Ez azonban elkerülhető, eláruljuk hogyan!

Hajstúdiónkban kizárólag kíméletes hajhosszabbítás eljárásokat alkalmazunk. A hajhosszabbítást és az ezzel kapcsolatos fodrászmunkákat tapasztalt szakembereink végzik, így hajad garantáltan a legjobb kezekben lesz. Vegyszer mentes hajhosszabbító eljárásaink során egyenletesen oszlatjuk el a póthaj súlyát a fejeden, az újrarakást vagy leszedést pedig hajtépés és maradványok nélkül végezzük, ezért ha pompás kinézetű, hosszú hajat szeretnél eredeti hajad egészsége és fényessége megtartásával, akkor bátran ajánljuk hajhosszabbítási módszereinket!

Nálunk nem kell félned attól, hogy póthaj felrakása vagy hajhosszabbítás után roncsolódik a hajad! Tincseid és fejbőröd megtartják eredeti egészségüket, miközben élvezheted a hosszú, élettel teli póthaj-tincsek által nyújtott örömöket!

 

Hajhosszabbítás Budapesti szalonunkban: az előkészületek

Hajhosszabbítás Budapesti szalonunkban: az előkészületekA hajhosszabbítás ma már bárki számára elérhető, aki úgy érzi, hosszabb, dúsabb hajkoronát szeretne. Ám mielőtt belevágnánk, érdemes tájékozódni arról, hogy milyen tényezők befolyásolhatnak minket abban, hogy igénybe vegyük a hajhosszabbítás lehetőségét.

Első lépésként szükséges hajunk állapotát felmérni, mert a póthajat az igazihoz rögzítik, ezért nagyon fontos, hogy a fejbőrünk és a valódi hajunk bírja a többletsúlyt! A töredezett, sérült hajszálak vagy az érzékeny fejbőr nem biztos, hogy bírja tartani a póthajat, ebben az esetben ajánlott a pakolások, balzsamok használata és az úgynevezett egészségügyi hajvágás igénybevétele is, ami megerősíti és felfrissíti a hajszálakat.

A hajhosszabbításnak többféle technikája áll rendelkezésünkre, mindenképp olvassunk utána a különböző rögzítési módszereknek, tájékozódjunk előnyeikről és hátrányaikról, és ha még így sem tudunk dönteni, kérjük ki szakember véleményét!

Várunk Budapesten hajhosszabbítási szolgáltatásunkkal, varázsoljunk együtt tökéletes frizurát!

 

Mire figyelj hajhosszabbítás előtt?

Mire figyelj hajhosszabbítás előtt?Manapság a hajhosszabbítás lehetőségével egyre többen élnek, hiszen gyönyörű hajkorona tulajdonosává válhat bárki, azonban ha Te is kedvet kaptál, nagyon fontos, hogy bizonyos szempontokat figyelembe vegyél a beavatkozás előtt!

Először is vizsgáld meg hajad állapotát, ugyanis, ha nagyon töredezett, vagy sérült, esetleg fejbőr betegséged van, mindenképp kezeltesd, és csakis azután élj a hajhosszabbítás lehetőségével, ugyanis ellenkező esetben nem lesz olyan a végeredmény, mint amire számítasz, ráadásul a hajhagymák és a fejbőröd sem tud így regenerálódni!

Amennyiben rendben találod a hajad állapotát, mindenképp tapasztalt szakemberhez fordulj, aki megfelelő szaktudással, gyakorlattal rendelkezik a hajhosszabbítás terén, ezért például a hajtípusodnak megfelelő hajhosszabbítási technikát fogja alkalmazni.

Ha még nem találtad meg a megfelelő szakembert, keresd fel budapesti szalonunkat, ahol színvonalas szolgáltatás keretein belül csodálatos hajkoronát varázsolunk Neked! Várunk szeretettel!

 

Mit kell tudni a hajhosszabbításról mielőtt döntenénk

Hajhosszabbítás, és amit tudni kell róla, mielőtt döntenénkTúl gyenge szerkezetű a hajad, nehezen növekszik, hosszú idő kell ahhoz is, hogy néhány centivel hosszabb legyen? Egyszerűen nincs türelmed várni, mert most azonnal szeretnél nőies, hosszú és dús frizurát? Hajhosszabbítással lehetséges megvalósítani, amire eddig vágytál: a gyönyörű hajat!

A hajhosszabbítás előtt érdemes tájékozódni, hogy az eredmény tényleg olyan legyen, ami teljesen passzol hozzád. A saját hajaddal megegyező szerkezetű és minőségű póthajat válassz, amiből annál többre van szükség, minél dúsabb az eredeti haj.

Ha egy póthaj nem olyan minőségű, mint amilyennek ígérték, azt rögtön megtapasztalod, már az első hajmosásnál, ugyanis a póthaj kócolódni, gubancolódni fog. Válassz olyat, amire garanciát adnak, ami eredeti, európai minőségű és semmiképpen sem csomagolt!

Jó tudni, hogy a nagyon rövid hajjal még várni kell, mert öt centinél kisebb tincsek esetében a póthaj nem csupán húzhatja a hajat, de nem is takarja azt esztétikusan!

Minőségi hajhosszabbításhoz keress minket bizalommal!

 

Indítsd az évet új megjelenéssel, dönts a hosszú haj mellett!

Indítsd az évet új megjelenéssel, dönts a hajhosszabbítás mellett!Januárban a nők előszeretettel változtatnak megjelenésükön, nem véletlenül, hiszen elkezdődött az új év, ezért változatosságot szeretnének csempészni a hétköznapokba. Ha Te is szeretnél valamilyen újdonságot varázsolni a külsődbe, válaszd a hajhosszabbítást!

A hajhosszabbítás manapság az egyik legkedveltebb szépészeti eljárás, ugyanis pár óra alatt teljesen más megjelenés varázsolható a korszerű technikának köszönhetően, így a változatosság mindenképp garantált ebben a formában.

Mivel a vendégek különböző hajtípussal rendelkeznek, nem mindenki esetében alkalmazható ugyanaz a hajhosszabbítási eljárás, ezért mielőtt elhatároznád magad ezzel kapcsolatban, érdeklődj szakembertől, vagy nézz utána a technikáknak, annak érdekében, hogy a későbbiekben semmilyen kellemetlen meglepetés ne érhessen.

Bármilyen kérdéssel fordulhatsz hozzánk a hajhosszabbítással kapcsolatban, így a számodra ideális szolgáltatást veheted igénybe. Vedd fel velünk a kapcsolatot, várunk szeretettel szalonunkban!

 

Hajhosszabbítás rövid hajra!

Hajhosszabbítás rövid hajra!Levágattad a hajadat, de már megbántad? Mindenkivel előfordul, hogy hirtelen döntéseket hoz. Ilyen lehet egy hajvágás is, amikor a régóta növesztett frizurát megunjuk, valami másra, vagányabbra vágyunk. Előfordulhat, hogy ez mégsem a mi stílusunk vagy csak rájövünk, hogy jobban kedveljük a hosszú hajat. Ám gyors segítséget jelenthet a hajhosszabbítás rövid hajra!

Nem kell éveket várnod, hogy újra megnőjenek a rövidre vágott tincsek, trükköznöd, hogyan viseld új frizurádat, hiszen akár már másnap újra hosszú lehet a hajad! Fordulj hozzánk bizalommal, és vedd igénybe szolgáltatásunkat, a hajhosszabbítást rövid hajra!

Szalonunkban többféle technikával készülnek a hajhosszabbítások, splaywefttel, mikrocsomózással és varrással is. Egy előzetes konzultáció során közösen eldöntjük, melyik típust érdemes választani, majd pedig egy megbeszélt időpontban elkészítjük a hajhosszabbítást rövid hajra.

Változtass bátran, készíttess hosszú tincseket magadnak! Elérhetőségeinken mindent megtudhatsz a részletekről, bátran keress fel minket!

 

Hajhosszabbítás profiktól? Jó helyen jársz!

Hajhosszabbítás profiktól? Jó helyen jársz!Manapság a hajhosszabbítás az egyik legnépszerűbb eljárásnak számít a különböző szépségipari szolgáltatások között, azonban ahhoz, hogy valóban tökéletes végeredmény születhessen, és a vendég igényes megjelenést kapjon az új hajkoronának köszönhetően, a hajhosszabbítást profiktól kell igénybe venni!

Egy profi hajhosszabbító olyan szakmai tapasztalattal és eszközökkel rendelkezik, amelyek garantálják a tökéletes végeredményt, ráadásul tudja, hogy a szépülni vágyóknak milyen hajhosszabbító technikára lesz szükségük ahhoz, hogy a hajszálak roncsolódása nélkül is dús hajkorona legyen a végeredmény.

Ha bennünket választasz, profi hajhosszabbítók gondoskodnak a hajzuhatagodról. Célunk, hogy a szalonból kilépve a hölgyek újra önbizalommal teljenek meg, ehhez viszont tapasztalt, képzett szakemberekre van szükség, így nálunk garantáltan jó kezekben leszel! A szolgáltatás igénybevételéért, illetve kérdés esetén vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

     Kérdésed van?
Hívd a Cri- Style Hajstúdiót!
06-30-3436946
        Vedd fel Velünk  a kapcsolatot!
                                                               Elérhetőségeink:

Share Button
Pinterest
Insagram

Facebook

YouTube