Keresés
Close this search box.

A Cri-Style Hajstúdió története

Kik vagyunk?

A kezdetek

A Cri-Style Hajstúdió 2003-ban kezdte működését hajhosszabbításra specializálódott vállalkozásként, akkor amikor ez a szolgáltatás még szinte teljesen ismeretlen volt a hazai piacon. 

A kezdetekben mindössze 20m2-en kezdtük működésünket de vendégszámunk növekedése miatt négy év után 2007-ben szükségessé vált a nagyobb alapterület, ekkor költöztünk a mai üzletünkbe ahol mind a hajhosszabbítást, fodrászatot mind pedig a személyre szabottan készülő póthajak előkészítését végezzük.

A kizárólag kíméletes hajhosszabbítási technikák alkalmazásának, a hajhosszabbítás minőségének előtérbe helyezésének és póthajak gondos előkészítésének köszönhetően a Cri-Style Hajstúdió meghatározó szereplő lett a hajhosszabbítással kapcsolatos szolgáltatások területén.

Úton Los Angeles felé

Vendégkörünk folyamatosan bővült, egyre több hétköznapi és ismert személyiség lett a vendégünk.

Büszkeséggel tölt el minket, hogy 2014-15-ben –a „Nyugati part” felé kacsintva- Los Angelesben Crystal Heffner -miután megismerte, kipróbálta és megszerette a nálunk alkalmazott hajhosszabbítási technikákat- elvállalta, hogy a Cri-Style arca lesz.

Ez bizonyítja számunkra, hogy megéri lelkiismeretesen dolgozni mert munkánk színvonala megállja a helyét akár Hollywood-i hírességek körében is.

minőség

Mivel célunk a LEGJOBB MINŐSÉG biztosítása minden Vendégünk részére, ezért nálunk nincs kevésbé jó minőség!

IGEN, ez azt jelenti, hogy Neked is pontosan olyan minőségi hajhosszabbítást készítünk mint amilyet akár a leghíresebb Vendégeinknek.

Folyamatos fejlödés

Szolgáltatásainkat folyamatosan bővítettük és bővítjük, folyamatosan fejlesztjük a különböző hajhosszabbítási technikákat annak érdekémeben, hogy vendégeink hajhosszabbítása a legkényelmesebb, legészrevehetetlenebb és legkíméletesebb legyen.

Így sikerült kialakítani a korábban ismeretlen takaróhajas tincses Mikro-csomózást, a különböző tartófonat nélküli Varrásos módszereket, a rendkívül kényelmes paneles SplayWeft hajhosszabbítást és bevezetni a Tape-in ragasztócsíkos hajhosszabbítást  végre kiváló minőségű, egészséges kutikulájú tartós póthajakkal.

Póthaj & ápolás Webshop

Tevékenységünk során nagyon sok póthaj megrendelést szolgálunk ki és sokkszor adunk tanácsot a póthajak ápolásához szükséges termékekkel kapcsolatban ezért a póthajak és különböző hajápolók beszerzésének megkönnyítésére 2023-ban megnyitottuk póthajakra és póthaj ápoló termékekre szakosodott webáruházunkat.

Látogass el szalonunkba és valósítsd meg álmodat a mi segítségünkkel, legyen Neked is mesébe illö, hosszú hajkoronád!

KERESD A CRI-STYLE HAJSTÚDIÓT A
INSTAGRAM-ON ÉS A FACEBOOK-ON IS!

FAQ

Kérdezz bármit!

Igen, a Cri-Style Hajstúdió kifejezetten a hajhosszabbításra és az ezzel kapcsolatos fodrászatra specializálódott, de vannak vendégeink akik póthaj nélül csak fodrászat miatt érkeznek hozzánk.

A Cri-Style Hajstúdió 2003 óta működik és már a kezdetektől hajhosszabbításra specializálódott.

Igen, a Cri-style Hajstúdióban természetesen be lehet szerezni a póthajat is, sőt szinte az összes munkánkhoz a mi póthajainkat alkalmazzuk így tudjuk garantálni a prémium minőséget, sőt így garanciát is tudunk adni a póthajra is.

Cri- Style blog
cri-style

Sötét haj szőkítése

Sötét haj szőkítés   A haj világosítás, szőkítés nehézségei Szinte mindenkivel előfordult már, hogy a meglévőnél teljesen ellentétes dolgot szeretett volna, így van ez a

Tovább olvasom »
Cri- Style blog
cri-style

Álomhaj neked is

Álomhaj Neked is! Álomhaj nekem is? Mégis hogyan? A nőiesség egyik időtlen szimbóluma a hosszú, dús hajzuhatag. Egy egészséges, fényes, hullámos hajkorona bármelyik férfit képes

Tovább olvasom »
hajhosszabbitas varrással
Cri- Style blog
cri-style

Hajhosszabbítás leszedése

A hajhosszabbítás leszedése   A hajhosszabbítás leszedése minden esetben szakember segítségét igényli! A szakértő kezei között biztonságban van a saját haj valamint a póthaj is.

Tovább olvasom »