Keresés
Close this search box.

Természetes hajhosszabbítás

 
Szikrázóan csillogó, lágyan elomló, dús, hosszan szétterülő hajkorona – nem is lehet elképzelni ennél tökéletesebb leírását az igazi, szemet gyönyörködtető nőiesség megtestesítésének. Mert valljuk be, bár voltak (vannak) olyan idők, amikor például a rövid haj volt a divat a nők körében (lásd pl. 1930-as évek), vagy mikor éppenséggel a férfiak orozták el ezt a kiváltságot a hölgyek elől (ilyen volt a hippikorszak), mégiscsak nekünk, nőknek való ez az ékesség. Nem véletlen tehát, hogy titokban legtöbben arra vágyunk, hogy olyan legyen a hajunk, amilyennek fentebb jellemeztük. A természetes hajhosszabbítás segít ebben, hogy célunkat mielőbb elérhessük.

De mi a helyzet akkor, ha a természet nem áldott meg valakit dús és erős loknikkal? Nekik bele kell törődniük abba, hogy mindig hátrányban lesznek szerencsésebb társaikkal szemben? Természetesen nem, hiszen mióta a világ világ, léteznek erre is, mint minden, a nőiességet hangsúlyozó technikára különböző megoldások.

Persze, mint a legtöbb, meglévő adottságok módosítására irányuló törekvés esetében, ha valaki mesterségesen kívánta a haját meghosszabbítani, az bizony áldozatokkal járt. Néha akár azzal is, hogy előbb-utóbb a saját eredeti haja ment teljesen tönkre tőle.

Manapság, amikor már a világűrt is meghódítottuk és élőlényeket klónozunk, korunk asszonyaitól talán nem túlzott az az elvárás, hogy lehetőleg úgy legyen kellően szép és hosszú a haja, hogy ez utóbb ne menjen a szépsége vagy akár az egészsége rovására. Legyen szép és hosszú haja – természetesen.

Természetes hajhosszabbítás
Cri-Style hajhosszabbítás – Budapest

 

Hajhosszabbítás – természetes eljárások

Őseink idejében sokáig a szép hajkoronát legegyszerűbben úgy érték el, hogy saját hajukat paróka alá rejtették. Ez azonban, lássuk be, nem túl higiénikus, kényelmes megoldás, arról nem is beszélve, hogy igencsak nem hat meggyőzően és természetesen. Hiszen mindenekelőtt azért mégiscsak az a cél, hogy minél élethűbb legyen az eredmény, nem igaz?

Vannak mások, akik abban hisznek, hogy léteznek olyan gyógyfüvek (zöld tea, tojásfehérje vagy ricinusolaj) vagy más egyéb házi praktikák (hajmosás hideg vízzel, a fejbőr masszírozása, gyakori hajvég vágás, hajszárító és hajformázó szerek mellőzése), melyek segítségével szervezetünk saját maga képes megújulni és a kívánt hosszú és dús hajat produkálni.

De természetesen léteznek kifejezetten hajhosszabbításra kifejlesztett készítmények is, különböző hajkondicionálók is (nálunk talán az első és legismertebb ilyen jellegű termék a még ma is forgalomban levő Bánfi hajszesz).

Azért lássuk be: bár ezek biztosan segítenek valamelyest, oktalanság lenne azt várni tőlük, hogy segítségükkel mintegy varázsütésre bárkinek álomhajat növeszt. Nem meglepő hát, hogy manapság a hajhosszabbítás legideálisabb módszere leginkább az eredeti hajhoz különböző módon hozzáillesztett póthaj.

Hajhosszabbítás – természetes eljárásokkal a tökéletesen természetes hatásért

Ám nem mindegy, hogy milyen módon történik meg a póthaj hozzáillesztése a meglévő hajszálakhoz. Némely technika lehet, hogy gyors és egyszerű, sőt, az is előfordulhat, hogy látványos eredményekkel kecsegtet, mégis, nem árt némi fenntartással kezelni ezeket. Hiszen léteznek olyan módszerek is, amelyek nemcsak tökéletesen természetes hatást érnek el, de mindezt úgy, hogy a lehető legkevésbé károsítják az eredeti hajat.

A Cri- Style Hajstúdióban különös figyelmet fordítunk arra, hogy csakis ilyen kíméletes eljárásokat használjunk. Hogy melyek is ezek? Kattints az alábbi linkekre, és ismerd meg a természetes hajhosszabbítás legkiválóbb módszereit:

 MIKRO-CSOMÓZÁS

A póthajat tincsekben rakjuk fel, az illesztéseket mikro-fonatok kialakításával készítjük el melyeket gumis cérna csomózásával rögzítünk. Az illesztés kíméletes, a végeredmény természetes.

természetes hajhosszabbítás   Természetes tincses hajhosszabbítás

VARRÁS

A póthajat előre fűzött sorokban rakjuk fel és a saját hajból kialakított vízszintes tartófonathoz vagy leválasztott passzékhoz varrással rögzítjük. 

Hajfelvarrás Budapesten    természetes hajhosszabbítás varrással

SPLAYWEFT

A póthajat előre fűzött és kifejezetten ehhez a módszerhez kialakított sorokban és panelekben rakjuk fel a saját hajból leválasztott passzékhoz rögzítjük varrással. A végeredmény nem csak természetes de nagyon kényelmes is.

természetes és kényelmes SplayWeft hajhosszabbitas  SplayWeft hajhosszabbítás előtte-utána

 


Kérdésed van?
Hívd a Cri- Style Hajstúdiót!
06-30-3436946
Vedd fel Velünk a kapcsolatot!
Elérhetőségeink