Keresés
Close this search box.

A póthaj felrakása – megmutatjuk a legtutibb otthoni módszert!

Ha döntésre jutottál, és ilyen-olyan okokból úgy határoztál, hogy belevágsz a hajhosszabbításba, bizonyára azzal már mindenképpen tisztában vagy, hogy ez a te hajadhoz hozzáadott póthaj segítségével tud megtörténni. De elgondolkoztál-e már azon, hogy mégis, hogyan lehet a te természetes hajszálaid végéhez illeszteni az újakat? Hiszen szálanként összecsomózgatni kissé körülményes lenne..

Természetesen ennek is megvan a módja, sőt, manapság több kiváló hajhosszabbítási technika létezik, melynek során a póthajat különbözőképpen illeszthetik hozzá a tiedhez. Nézzük meg, mely technika milyen módszereket alkalmaz erre.

Póthaj felrakása – professzionális módszerek

Mi kizárólag csak természetes, hajkímélő hajillesztési módszereket alkalmazunk, és csak nálunk találkozhatsz az egyedülálló Splayweft-technikával, forradalmi újításunkkal, mely a varrás és mikrocsomózás előnyeit ötvözi össze!

Póthaj felrakása-Hajfelvarrás Budapesten – látogass el hozzánk!

Póthaj felrakása – házilag

Kifejezetten hajdúsításra ez a legalkalmasabb módszer, de ha csak rövidebb időre, esetleg valamilyen különleges alkalomhoz szeretnél hosszabb vagy dúsabb hajat, akkor is a csatos póthajat érdemes választani. Ezt ugyanis te magad is fel tudod tenni magadnak: a vízszintesen egymáshoz rögzített póthajtincsek tövénél apró csatok találhatóak, ezeket kell hozzákapcsolnod a saját hajadhoz. Máris mutatjuk az otthoni haj felrakásának lépéseit.

Csatos póthaj felrakásának lépései

Mindenekelőtt válogasd szét a póthajtincseket: a legrövidebbek oldalra, a hosszabbak hátulra fognak kerülni, fokozatosan növekvő méretekben.

  1. Fésüld ki jó alaposan a hajadat!
  2. A tarkó környékén fésűvel válaszd el vízszintesen a hajadat!
  3. A felső hajrészt fogd fel egy csattal, hogy ne zavarja a műveletet.
  4. Az elválasztás alatt a hajak tövét tupírozd fel egy kicsit, hogy a póthaj csatjai minél jobban meg tudjanak benne kapaszkodni.
  5. Fújj egy kis lakkot az összekapcsolt hajra, hogy még jobban összetapadjanak.
  6. Helyezd fel a póthajsort, és az ujjaiddal pattintsd rá a hajadra a csatokat végig vízszintesen.
  7. Menj egy kicsit feljebb, és ugyanígy készíts egy vízszintes elválasztást, és a fentiek szerint rögzítsd az újabb póthajtincseket, és így tovább.
  8. Ha hátul készen vagy, jöhet a két oldalsó rész.

Arra ügyelj mindig, hogy elegendő saját hajréteg takarja el a póthajtincseket, hogy ne látszódjon ki az illesztés. Erre esetleg egy kis tupírral is rásegíthetsz.

Ha pedig úgy döntesz, hogy a hajhosszabbítást, hajdúsítást a Cri- Style Hajstúdióra bízod,  a nálunk alkalmazott kíméletes technikákról itt olvashatsz bővebben:

 

Munkáinkat telefonos vagy személyes bejelentkezés alapján végezzük!

(Kérünk számíts rá, hogy általában -az átlagos telítettség miatt- bejelentkezésedtől számított kb. egy héttel későbbi időpontot tudunk biztosítani.)

Hajhosszabbítás rövid hajra!

 

Bejelentkezés a Cri-Style Hajstúdióba:

06 30 3436946

(Hívd a Cri- Style Hajstúdiót! Katt a telefonszámra!)

A Cri- Style Hajstúdió címe:

1214 Budapest, Erdősor u. 30-32.

 

 

 

 

Keresd a Cri- Style Hajstúdiót a Facebook-on is: 

www.facebook.com/cristyle.hajhosszabbitas

Reméljük honlapunkon minden információt megtalálsz amit keresel, de ha bármilyen további kérdésed van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérünk keress minket telefonon, személyesen vagy az egyéb elérhetőségeinken!

Továbbra is várjuk szeretettel és minőségi munkával régi és új vendégeinket!

Kérdésed van?
Hívd a Cri-Style Hajstúdiót!
06-30-3436946
Vedd fel a kapcsolatot Velünk:
Elérhetőségeink