Keresés
Close this search box.

A hajfelvarrás menete

Mi a hajfelvarrás menete – Hogyan készül a hajfelvarrás?

Nézzük, hogyan történik hagyományosan a hajfelvarrás professzionális körülmények között! Reményeink szerint, ha elolvasod, te is rájössz, miért is jó, ha ezt választod. 

Előkészületek

 1. Mindenekelőtt elengedhetetlen, hogy beszerezzük a megfelelő minőségű és mennyiségű póthajat, amivel a felrakás során dolgozni fogunk. Ennél az eljárásnál a póthaj nagyon kis tincsenként fel van tresszelve (fűzve), és az így egymás mellé rögzített haj sorokat alkot. Fontos, hogy a kiválasztás során figyelembe vegyük, milyen tulajdonságai vannak annak a hajnak, amihez hozzá lesz illesztve. Figyelni kell például a közel azonos szálvastagságra, puhaságra, göndörségre, egyenességre. A haj színe sem árt, ha minél közelebb van az eredetihez, és ekkor jöhet a következő lépés:
 2. A póthaj festése, szín igazítása a kívánt árnyalatra.

A póthaj felrakása varrással

  1. Ezt követően kezdődik a tulajdonképpeni felrakási művelet. Ennek során először is a megfésült eredeti haj legfelső rétegét összetekerve rögzítjük a fejtetőn. Ez a fedőhaj-réteg fog majd abban segíteni, hogy tökéletesen eltakarja a felrögzített póthaj illesztéseit.
  2. Ezután a tarkótól indulva egyre fölfelé haladva parkettafonással 1-4 sornyi vékony, vízszintes parkettafonatot készítünk az eredeti hajból.
  3. Ezekre a fonatokra fognak felkerülni a feltresszelt póthaj sorok: vékony fonallal varrjuk rá a vendéghajsort.
  4. Ezzel már el is készült a frizura: ráfésüljük a fedőhajat, így az illesztések tökéletesen láthatatlanná válnak. Ezt követően bátran büszkélkedhetsz vele. 
Hajfelvarrás menete a Cri- Style Hajstúdióban
Hajfelvarrás a Cri- Style Hajstúdióban

Hajfelvarrás után

 1. Amíg viseled, természetesen fontos, hogy odafigyelj az otthoni ápolásra
 2. Mivel a hajunk folyamatosan nő, a tartófonatok idővel megereszkednek, ezért 4-6 hetente érdemes leszedni a póthajat. Szerencsére azonmód ugyanazt vissza is lehet erősíteni, mivel nem károsulnak a viselés alatt.

 
Látható hát, hogy a hajunk természetes adottságait használjuk ki a felrakás során. Ezért marad tőle ugyanolyan egészséges, és ezért lesz a végeredmény is tökéletesen természetes. Nézd meg videónkat is, ahol a hajfelvarrás menete lépésről lépésre bemutatásra kerül. Rácz Barbie mutatja be a saját hajfelvarrását és a csodálatos, természetes végeredményt.

De a fejlődés nem állhat meg, és folyamatosan finomodnak, tökéletesednek a technikák is.

Tudtad például, hogy létezik hajfelvarrás vízszintes tartófonat nélkül is? Így a hatás még természetesebb lesz!

Tudj meg még többet a további részletekről! Keress minket bátran, ha kérdésed van! 

Alkalmazott technikáinkról itt olvashatsz bővebben, de keress minket bátran elérhetőségeinken! Mi boldogan segítünk, legyen szó hajhosszabbításról vagy hajdúsításról. 

Ha úgy döntesz, hogy biztosan a legjobb póthaj minőséget választod és a hajhosszabbítást, hajdúsítást a Cri- Style Hajstúdióra bízod,  a nálunk alkalmazott kíméletes technikákról itt olvashatsz bővebben:

 

Munkáinkat telefonos vagy személyes bejelentkezés alapján végezzük!

(Kérünk számíts rá, hogy általában -az átlagos telítettség miatt- bejelentkezésedtől számított kb. egy héttel későbbi időpontot tudunk biztosítani.)

Hajhosszabbítás menete a  Cri- Style Hajstúdióban

Hajhosszabbítás  a  Cri- Style Hajstúdióban

 

 

 

Bejelentkezés a Cri-Style Hajstúdióba:

06 30 3436946

(Hívd a Cri- Style Hajstúdiót! Katt a telefonszámra!)

A Cri- Style Hajstúdió címe:

1214 Budapest, Erdősor u. 30-32.

 

Keresd a Cri- Style Hajstúdiót a Facebook-on is: 

www.facebook.com/cristyle.hajhosszabbitas

Reméljük honlapunkon minden információt megtalálsz amit keresel, de ha bármilyen további kérdésed van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérünk keress minket telefonon, személyesen vagy az egyéb elérhetőségeinken!

Továbbra is várjuk szeretettel és minőségi munkával régi és új vendégeinket!

Kérdésed van?
Hívd a Cri-Style Hajstúdiót
06-30-3436946
Vedd fel a kapcsolatot Velünk:
Elérhetőségeink