Keresés
Close this search box.

TAPE-IN HAJHOSSZABBÍTÁS

Tartalomjegyzék

A láthatatlan hajhosszabbítás

a tape-in HAJHOSSZABBÍTÁSról

Tape in haj“, “Tape hosszabbítás”, vagy “ragasztócsíkos hajhosszabbítás” esetén a póthaj kifejezetten erre a célra előkészített panelekben kerül felhasználásra. A ragasztócsíkos póthaj panelek hajhosszabbításhoz alkalmas ragasztószalag csíkokkal illeszthetőek a saját hajhoz különböző szendvics kialakításokkal. A tape in hajhosszabbítás illesztései laposak és az “PU Invisible” láthatatlan kialakítás miatt szinte teljesen észrevehetetlenek, maradnak a hajban.

Tape in póthaj alkalmazása

A Tape hajhosszabbítás paneles kialakítású. A paneleket párosával, szendvics kialakítással rakjuk fel a saját haj tövéhez. Az így kialakított illesztések  belső és külső fele is a PU Injected Tape panelekkel van takarva ezért azok észrevehetetlenek maradnak a saját hajnban.

Tape hajhosszabbítás le-felrakásnál minden esetben szükséges a mosás.

Tape in póthajak hordási ideje

A ragasztócsíkos hajhosszabbítások ajánlott hordási ideje kb. 7-8 hét.
Ennyi idő alatt a saját haj növekedése miatt az illesztések lejjebb kerülnek és elérkezik az újrarakás ideje.

Tape in haj leszedése, újrarakása

Leszedésnél, újrarakásnál a póthaj panelek illesztése nagyon könnyen oldható vegyszerek nélkül olajjal, ami a saját hajat egyáltalán nem károsítja és maradvány nélkül biztosítja az illesztések kíméletes oldását.

Leszedés után a póthaj panelek újrarakása a saját haj mosása után új ragasztócsíkkal azonnal lehetséges.

Póthaj minöség

A ragasztócsíkos hajhosszabbítás legnagyobb problémája eddig ugyanaz volt mint ami a gyári fűzött hajakkal kapcsolatban merül fel rendszeresen: az ilyen póthajakat rendszerint rossz minőségű, kutikula nélküli vékonyított hajból készítik melyek a legtöbbször még egy hordási ciklust sem bírnak ki komoly minőségi romlás nélkül.

Éppen ezért, habár szerettük volna, eddig nem vezettük be ezt a fajta módszert, mert -véleményünk szerint- tartós hajhosszabbításra az ilyen póthajak alkalmatlanok.

Mégis mi változott?

PU Injected Tape a Cri-Style- ban

Addig kutattunk a gyártók kötött amíg sikerült a legjobb minőséget megtalálnunk, így hajstúdiónkban a ragasztócsíkos hajhosszabbításhoz csakis teljes kutikulával rendelkező, prémium minőségű póthajból készült Tape póthajakat alkalmazunk, és ezek közül is csak “PU Injected” kialakítású hajakat, így tudjuk ötvözni a minőségi póthaj szépségét és tartósságát a “PU Injected” kialakítású Tape-in hajhosszabbítás által kínált észrevehetetlen illesztések diszkréciójával. Az általunk kínált kiváló minőségű póthajak alkalmazásával a póthaj sokáig szép marad és többször is felhasználható. Az eredmény szép, tartós, láthatatlan hajhosszabbítás.

 

Mi a láthatatlan vagy „Invisible” kialakítású póthaj?

A láthatatlan „Invisible PU Injected” kialakítás lényege, hogy ragasztószalagos Tape-in hajhosszabbításhoz a hajszálakat egy vékony poliuretán lapba injektálják. Az így kialakított felület olyan mintha a hajszálak a fejbőrből indulnának, ezért felrakás után a póthaj illesztés láthatatlan, észrevehetetlen lesz a saját hajban.

Tape póthaj felrakható mennyisége

Tape in hajhosszabbítással felrakható póthaj maximális mennyisége -póthaj hosszúságtól függően- kb. 120-150gramm. Ennél több póthaj is felrakható, de ilyen esetben inkább más, sokkal több póthaj felrakását is lehetővé tevő hajhosszabbítási módszerrel történő kombinációt javasoljuk, pl. SplayWeft-Tape in kombinációt. A Tape in hajhosszabbítás nagy előnye, hogy akár a haj felső részéhez vagy csak oldalra is fel lehet rakni észrevehetetlenül.

Mennyibe kerül a Tape-in hajhosszabbítás?

A felrakás munkadíja 20.000 Ft/100g, vagyis 1.000Ft/dupla Tape (5g), az újrarakás munkadija (mely magába foglalja a leszedést, mosást, ujratippezést, újrarakást és formázást) 30.000 Ft/100g tehát 1.500 Ft/dupla Tape.

Pl: 50gramm 50cm-es #10 szőke Tape-in hajhosszabbítás díja: 

– póthaj: 60.000 Ft/50g

– felrakás díja: 10.000 Ft/50g

Összesen: 70.000 Ft

Áraink megtalálhatóak az ÁRLISTÁNKON, ha csak a póthaj érdekel akkor Tape póthaj rendeléshez a WebShopunkat ajanljuk.

Cri-Style TiPP:

Splayweft
feat
Tape-In

A különböző hajhosszabbítási módszerek kombinálhatóak, így kihasználva azok egyedi előnyeit. Válaszd a vendégeink körében nagyon népszerű SplayWeft – PU Injected Tape kombinációt melynél a SplayWeft módszerrel rakjuk fel a nagy hajtömeget, Tape módszerrel pedig oldalt és felül tudunk diszkréten dúsítani, hosszabbítani észrevehetetlenül.

Néhány videó a láthatatlan Tape hajhosszabbításról:

Látogass el szalonunkba és valósítsd meg álmodat a mi segítségünkkel, legyen Neked is mesébe illö, hosszú hajkoronád!

KERESD A CRI-STYLE HAJSTÚDIÓT A
INSTAGRAM-ON IS!

FAQ

Kérdezz bármit!

A ragasztócsíkos Tape póthaj panelek hajhosszabbításhoz alkalmas ragasztószalag csíkokkal illeszthetőek a saját hajhoz különböző szendvics kialakításokkal. 

A ragasztócsíkos hajhosszabbítások ajánlott hordási ideje kb. 7-8 hét.

A PU Injected Tape póthaj kialakításánál a hajszálakat egy vékony poliuretán lapba injektálják. Az így kialakított felület olyan mintha a hajszálak a fejbőrből indulnának, ezért felrakás után a póthaj illesztés láthatatlan, észrevehetetlen lesz a saját hajban.

Cri- Style blog
cri-style

Sötét haj szőkítése

Sötét haj szőkítés   A haj világosítás, szőkítés nehézségei Szinte mindenkivel előfordult már, hogy a meglévőnél teljesen ellentétes dolgot szeretett volna, így van ez a

Tovább olvasom »
Cri- Style blog
cri-style

Álomhaj neked is

Álomhaj Neked is! Álomhaj nekem is? Mégis hogyan? A nőiesség egyik időtlen szimbóluma a hosszú, dús hajzuhatag. Egy egészséges, fényes, hullámos hajkorona bármelyik férfit képes

Tovább olvasom »
hajhosszabbitas varrással
Cri- Style blog
cri-style

Hajhosszabbítás leszedése

A hajhosszabbítás leszedése   A hajhosszabbítás leszedése minden esetben szakember segítségét igényli! A szakértő kezei között biztonságban van a saját haj valamint a póthaj is.

Tovább olvasom »