ÚJDONSÁG A CRI-STYLE HAJSTÚDIÓBAN!

KÍMÉLETES, LÁTHATATLAN, TAPINTHATATLAN TAPE-IN HAJHOSSZABBÍTÁS CSAK PRÉMIUM MINŐSÉGŰ PÓTHAJAKBÓL!

2020. OKTÓBERTŐL!

Tape in hajhosszabbítás

Láthatatlan tape-in hajhosszabbítás

A Cri-Style tape-in hajhosszabbítás prémium póthajból. Láthatatlan, lapos és tartós.

 
“Tape in haj”, “Tape hosszabbítás”, vagy “ragasztó csíkos hajhosszabbítás” esetén a póthaj kifejezetten erre a célra előkészített panelekben kerül felhasználásra. A póthaj panelek hajhosszabbításhoz alkalmas ragasztószalag csíkokkal illeszthetőek a saját hajhoz különböző szendvics kialakításokkal. A tape in hajhosszabbítás illesztései laposak és szinte teljesen észrevehetetlenek maradnak a hajban.

Tape in hajhosszabbítás hordási ideje

A ragasztócsíkos hajhosszabbítások ajánlott hordási ideje kb. 4-6 hét. Ennyi idő alatt a saját haj növekedése miatt az illesztések lejjebb kerülnek és elérkezik az újrarakás ideje.

Tape in haj leszedése, újrarakása

Leszedésnél, újrarakásnál a póthaj panelek illesztése nagyon könnyen oldható a ragasztócsíkok oldószerével, ami a saját hajat egyáltalán nem károsítja és maradvány nélkül biztosítja az illesztések kíméletes oldását.

Leszedés után a póthaj panelek újrarakása új ragasztócsíkkal azonnal lehetséges.

Póthaj minőség

A ragasztócsíkos hajhosszabbítás legnagyobb problémája eddig ugyanaz volt mint ami a gyári fűzött hajakkal kapcsolatban merül fel rendszeresen: az ilyen póthajakat rendszerint rossz minőségű, kutikula nélküli vékonyított hajból készítik melyek a legtöbbször még egy hordási ciklust sem bírnak ki komoly minőségi romlás nélkül.

Éppen ezért, habár szerettük volna, eddig nem vezettük be ezt a fajta módszert, mert -véleményünk szerint- tartós hajhosszabbításra az ilyen póthajak alkalmatlanok.

Mégis, mi változott?

Cri-Style – Tape in haj

Hajstúdiónkban a ragasztócsíkos hajhosszabbításhoz mi készítjük a póthaj paneleket, csakis az általunk előkészített prémium minőségű póthajból, így tudjuk ötvözni a minőségi póthaj szépségét és tartósságát a Tape in hajhosszabbítás által kínált észrevehetetlen illesztések diszkréciójával. Az általunk kínált kiváló minőségű póthajak alkalmazásával a póthaj sokáig szép marad és többször is felhasználható. Az eredmény szép, tartós, láthatatlan hajhosszabbítás.

  Ragasztócsíkos hajhosszabbítás   Tape-in vagy ragasztócsíkos hajhosszabbítás Tape in ragasztócsíkos hajhosszabbítás felrakása 3     

Felrakható póthaj mennyisége

Tape in hajhosszabbítással felrakható póthaj maximális mennyisége -póthaj hosszúságtól függően- kb. 120-150gramm. Ennél több póthaj is felrakható, de ilyen esetben inkább más, sokkal több póthaj felrakását is lehetővé tevő hajhosszabbítási módszerrel történő kombinációt javasoljuk, pl. SplayWeft-Tape in kombinációt. A tape in hajhosszabbítás nagy előnye, hogy akár a haj felső részéhez vagy csak oldalra is fel lehet rakni észrevehetetlenül.

 

Kérdésed van?
Hívd a Cri- Style Hajstúdiót!
06-30-3436946
Vedd fel Velünk a kapcsolatot!
Elérhetőségeink

Share Button
Pinterest
Insagram

Facebook

YouTube