PÓTHAJ RENDELÉSÉRŐL BŐVEBBEN

 

A póthaj rendelés menete:

Póthaj rendelésre lehetőség van e-mailben, FB üzenetben, telefonon illetve személyesen.
Mivel nem előre gyártott tucat terméket árulunk, ezért a póthajak rendelése minden esetben egyedileg történik személyes, telefonos vagy üzenetben történő egyeztetés után.

Póthaj:

Mivel az elsődleges tevékenységünk nem a póthaj kereskedelem -de lehetőséget adunk az általunk előkészített és használt póthajak rendelésére is-, ezért csak I. osztályú, osztályozott (rövid szál mentes) póthajakat tudunk adni, más kevésbé jó minőséget vagy nyers copfot nem.
Póthajakat csak fűzve vagy copfban tudunk adni (az előtincsezés, előkeratinozás külön egyeztetést igényel). Rendelésre csak alap színeket készítünk elő.


pothaj1pothaj2 

Határidő:

Mivel a póthajakat mindig egyedileg készítjük elő (fűzés/festés), a rendeléseket be kell illesztenünk a saját munkáink és a már megrendelt póthajak előkészítése közé, ezért fűzött vagy pontos színre festett póthajakat nem tudunk azonnal küldeni. (kb. 2-5 munkanap.)

Szállítás/Fizetési mód:

Rendelés esetén a póthajakat Magyarországon belül MPL postai utánvétes csomagként küldjük, az utánvét postai díja értéktől függően kb. 1200-2200 Ft. A postai utánvétes csomag a feladás utáni munkanapon megérkezik. Postai utánvét esetén az átvételkor kell kifizetni az előre megbeszélt összeget.

Nemzetközi viszonylatban a csomagokat Fedex-el küldjük (International Priority Pack), melynek díja a célállomástól függően kb. 8-14.000 Ft. Nemzetközi szállítás esetén a szállítási idő -szintén célállomástól függően- kb. 2-3 nap, a fizetés előre utalással lehetséges (Bank átutalás vagy Paypal).

Garancia:

A hajakat a gumizásnál leplombálva küldjük és a plomba érintetlensége esetén -ha a haj állapotában nem történt változás- a hajra 7 napos visszavásárlási garanciát adunk.

pothaj3
Rendelés esetén a következő adatokra van szükségünk:

  1.   Póthaj hossza (cm),
  2.   Póthaj mennyiség (gramm),
  3.   Póthaj szín (ha lehet színkód),
  4.   Póthaj textúra (egyenes, hullámos, stb…?)
  5.   Postai rendelés esetén az átvevő pontos neve, címe, telefonos elérhetősége.

 

Ha bármilyen további kérdésed lenne vagy szeretnél rendelni, nyugodtan írj nekünk vagy hívj minket a 06303436946-os számon! A póthajak rendelésével kapcsolatos Általános Szerződési Feltételeket itt találod: ASZF

 

Póthaj rendelés – fordulj hozzánk!

Póthaj rendelés – fordulj hozzánk!Fontos számodra, hogy kiváló minőséggel dolgozhass? Szeretnéd, ha gondosan kezelt póthajat használhatnál fel munkád során? Megbízható helyről rendelnél? Akkor ránk van szükséged! Fordulj hozzánk bizalommal póthaj rendelés kapcsán!

Mivel számunkra elsődleges a tökéletes minőség és ügyfeleink elégedettsége, így a póthaj rendelés kapcsán is csak a legjobb póthajak megvásárlására van nálunk lehetőség. Tőlünk olyan alapanyagot szerezhetsz be, amelyet jól és könnyedén alakíthatsz kedved szerint munkád során. Ne feledd, a profi szintű póthaj felrakás nem valósulhat meg minőségi póthaj nélkül! Éppen ezért adunk rá lehetőséget, hogy a póthaj rendelés segítségével Te is szert tehess az általunk legjobbnak ítélt termékekre! Sőt, olyannyira bízunk a nálunk beszerezhető póthajak kvalitásában, hogy visszavásárlási garanciát is vállalunk!

Kérdésed lenne a póthaj rendeléssel kapcsolatban, vagy az általunk árusított póthajak tulajdonságairól? Készséggel válaszolunk! Keress minket Te is bátran – a segítségedre leszünk!

 

Sérült, igénybevett haj? Póthaj a megoldás!

Manapság nagy divat a különféle hajformázó készülékek használata. Sokan úgy próbálják megzabolázni hullámos, göndör fürtjeiket, hogy hajvasalót használnak. A hajvasaló a szöszös hajra is jónak tűnő megoldás, mert használatával a tincsek puhábbak, selymesebbek, rendezettebbek lesznek. Ez azonban sajnos csak a látszat, mert a magas hőfok roncsolja a hajszálak szerkezetét! Hosszú távon tönkreteszi a hajat, ami töredezni kezd, kiszárad, akár hullásnak is indul!  A felelőtlen és mértéktelen hajvasalásnak tehát könnyen rövidebb, tönkrement haj, lesz az eredménye!

Akinek a tincsei már megszenvedték a forró sütővasakat, annak sem kell kétségbeesnie! A póthaj ideális megoldást jelent a meggyötört, elvesztett haj pótlására! Ideiglenes megoldásként is tekinthetünk rá: amíg az eredeti haj újra megerősödik, addig sem kel lemondanunk a szép, dús hajkoronáról!

Vedd fel velünk a kapcsolatot és tudj meg többet a póthajakról! Várjuk azokat, akik minőségi póthajjal szeretnék feldobni megjelenésüket, és újra hosszú, dús frizurát szeretnének látni, ha tükörbe néznek!


Kérdésed van?
HÍVJ MINKET!
06-30-3436946
VAGY ÍRJ NEKÜNK!
KATT IDE!>>>>

Share Button
Pinterest
Insagram

Facebook

YouTube