Keresés
Close this search box.

A póthaj kezelése

Póthaj kezelése: Hajhosszabbítás, és amit tudni kell róla, mielőtt döntenénk

 

Szerencsére már senkinek sem kell feladnia az álmát, hogy dús hajkoronája legyen: mindenki számára rendelkezésre áll a hajpótlás lehetősége különböző technikákkal, amelyek között ráadásul ma már rendkívül hajkímélő módszerek is vannak.

Ám azzal már talán nem mindenki van tisztában, hogy a póthajat ápolni kell, és hogy nem mindegy, hogyan kezelik, akár otthon, akár a professzionális hajszalonokban. Íme, most megosztunk veled néhány jó tanácsot, hogy hajad minél hosszabb ideig megőrizze természetes szépségét.

 

 

 

 

A póthaj kezelése – a póthaj származása

Először is, érdemes tudni, hogy attól függően, hogy honnan származik a póthaj, más-más tulajdonságok jellemzőek rá, ezért nem is teljesen ugyanúgy kell kezelni őket. Elsősorban a hajszálak vastagságában térnek el egymástól. A legvékonyabbak az Európából származó póthajak; ez puhább, selymesebb, mint a többi, ezért különösen gyengéd kezelést igényelnek. Viszont megfelelő ápolás mellett ezeknek a leghosszabb az élettartama: kb. 1,5-2 év. Az ázsiai, indiai eredetű póthajak már vastagabbak, viszont maximum 10 hónapig használhatóak mert ezeket a hajakat szinte minden esetben valamilyen kémiai kezelésnek vetik alá azért, hogy puhánnak, vékonyabb szálúak legyenek.

A póthaj kezelése – mikre kell odafigyelni?

Először is: nem árulunk zsákbamacskát – a póthajviselés bizony extra törődést igényel, ezért nem árt, ha lélekben felkészülsz rá, hogy a megszokottnál kicsit több időt kell majd foglalkoznod a hajaddal. Ám meglátod, hogy megéri majd a plusz odafigyelés, hiszen így még tovább élvezheted hajad szépségét.

Melyek azok a feladatok, amelyek különleges odafigyelést igényelnek? Hát természetesen mindenekelőtt azok, amelyeket amúgy is elvégzel, azaz a haj mindennapos ápolása:

Ezen kívül figyelj oda az egyéb potenciális póthaj-károsító helyzetekre is, ilyenek lehetnek például:

 
A póthaj ápolásához szükséges illetve ajánlott termékeket könnyen, egy helyről beszerezheted a póthaj ápolásra szakosodott webáruházunkból:

Póthaj ápolás webáruház

Mivel a saját hajad folyamatosan nő tovább, a póthaj helyzete is megváltozik, lejjebb csúszik, mint kellene. Ezért egy idő után már nem elég az otthoni ápolás: ekkor érdemes felkeresni a Cri- Style Hajstúdiót, hogy elvégezzük az újrarakást és a szükséges simításokat, annak érdekében, hogy hajad ismét a korábbi fényében pompázzon. Térj be hozzánk: szeretettel várunk, hogy egy kis kellemes csevej mellett újjávarázsolhassuk a frizurádat! 

Tudj meg további részleteket a póthaj ápolásáról itt!

Ha pedig úgy döntesz, hogy a hajdúsítást a Cri- Style Hajsúdióra bízod,  a nálunk alkalmazott kíméletes technikákról itt olvashatsz bővebben:

 

Munkáinkat telefonos vagy személyes bejelentkezés alapján végezzük!

(Kérünk számíts rá, hogy általában -az átlagos telítettség miatt- bejelentkezésedtől számított kb. egy héttel későbbi időpontot tudunk biztosítani.)

Bejelentkezés a Cri-Style Hajstúdióba:

06 30 3436946

(Hívd a Cri- Style Hajstúdiót! Katt a telefonszámra!)

A Cri- Style Hajstúdió címe:

1214 Budapest, Erdősor u. 30-32.

Keresd a Cri- Style Hajstúdiót a Facebook-on is: 

www.facebook.com/cristyle.hajhosszabbitas

Reméljük honlapunkon minden információt megtalálsz amit keresel, de ha bármilyen további kérdésed van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérünk keress minket telefonon, személyesen vagy az egyéb elérhetőségeinken!

Továbbra is várjuk szeretettel és minőségi munkával régi és új vendégeinket!

Kérdésed van?
Hívd a Cri-Style Hajstúdiót!
06-30-3436946
Vedd fel a kapcsolatot Velünk:
Elérhetőségeink