Keresés
Close this search box.

Póthaj festése otthon + 1 tipp, hogyan lehet könnyen hosszú, színes hajkoronád

Bizonyára sokan vannak, akik nem szívesen költenek olyan dolgokra, amikről úgy gondolják, hogy meg tudják oldani saját maguknak is.

Kis kreativitással, ügyességgel bármit meg lehet csinálni – vallják ők. Minek vásároljanak drága bútorokat, mikor fából otthon simán lehet gyártani olyat, amilyet ők szeretnének.

Minek menjek el fodrászhoz, amikor elég csak venni a drogériában egy megfelelő hajfestéket? A fürdőben aztán simán átváltoztatom én magam a hajam színét, nem egy ördöngösség ez.

Mindez szép és jó, és bizonyos esetekben valóban így is van. Sőt, van, amikor szinte jobban jársz, ha magadnak állítod elő, amit szeretnél.

A póthaj festése viszont már nem ebbe a kategóriába tartozik. Hogy miért? Hát elsősorban azért, mert egy átlagember nem tudhatja, hogy miből van a póthaj. Éppen ezért azt sem látja előre, mi lesz vele, ha befesti. Mert hát miből is állhat egy póthaj?

Póthaj festése otthon vagy Hajhosszabbítás - Cri-style hajstúdió

Póthaj festése otthon – póthajanyagok

Miért fontos ez?

Póthaj festése otthon – póthajanyagok és a festés

Amennyiben műhajból van a paróka, az emberi hajra kifejlesztett anyagok nem alkalmasak rá! Ha kevert anyagból van, hasonló a helyzet. Így hát az otthoni, emberi hajfestékeket kizárhatjuk mint megoldást a színezésükre. Ha pedig netán arra gondolnál, hogy akkor használsz helyette valamilyen textilfestéket (elvégre az sem élő anyag!), ugyancsak ki kell, hogy ábrándítsunk. Mivel abban többféle vegyszer van, annak érdekében, hogy bármilyenfajta textílián működjön, biztos lehetsz benne: valamelyik biztosan károsítani fogja.

Persze erre azt is mondhatod: mi sem egyszerűbb ennél? Hiszen akkor veszek egy olyan színű póthajat, amilyet szeretnék, és majd ilyenre festem be a sajátomat! És ez meglehetősen logikusnak is hangzik. Ám valójában mégsem ilyen egyszerű a helyzet. Hogy miért? Hát azért, mert szinte lehetetlen pontosan eltalálni éppen azt a színárnyalatot, amit szeretnénk. Így pedig nehéz elkerülni, hogy ne látszódjon szinte azonnal, hol végződik a saját hajad, és melyik a póthaj.

Arról nem is beszélve, hogy mi a helyzet, ha a saját hajad eleve már több színárnyalatban pompázik? Akkor vajon melyikhez érdemes igazítani a póthaj színét?

Nem véletlen, hogy a szakemberek úgy érik el a tökéletesen természetes hatást, hogy mind az eredeti, mind a póthajat befestik. Vagy éppenséggel több, megfelelő árnyalatú póthajtincset használnak fel. A jó szakemberek mindenre találnak jó megoldást, és mindenre a legalkalmasabb megoldást választják.

Így talán már érthető, miért nem ajánljuk az otthoni “hajbarkácsolást”. Ha mégis szeretnél valamilyen alkalmi viseletnek különböző színű, a sajátodnál hosszabb/dúsabb hajkoronát, azért arra is akad megoldás.

Ha pedig hosszú távban gondolkodsz, és fontos neked a minőség és a tökéletes végeredmény, gyere el hozzánk! Mi meg tudjuk valósítani álmaid tökéletes frizuráját, kompromisszumok nélkül. 

Ha pedig úgy döntesz, hogy biztosan a legjobb póthaj minőséget választod és a hajhosszabbítást, hajdúsítást a Cri- Style Hajstúdióra bízod,  a nálunk alkalmazott kíméletes technikákról itt olvashatsz bővebben:

Munkáinkat telefonos vagy személyes bejelentkezés alapján végezzük!

(Kérünk számíts rá, hogy általában -az átlagos telítettség miatt- bejelentkezésedtől számított kb. egy héttel későbbi időpontot tudunk biztosítani.)

Hajdúsítás házilag vagy hajhosszabbítás a  Cri- Style Hajstúdióban

Hajhosszabbítás  a  Cri- Style Hajstúdióban

 

 

 

 

 

Bejelentkezés a Cri-Style Hajstúdióba:

06 30 3436946

(Hívd a Cri- Style Hajstúdiót! Katt a telefonszámra!)

A Cri- Style Hajstúdió címe:

1214 Budapest, Erdősor u. 30-32.

 

 

 

 

Keresd a Cri- Style Hajstúdiót a Facebook-on is: 

www.facebook.com/cristyle.hajhosszabbitas

Reméljük honlapunkon minden információt megtalálsz amit keresel, de ha bármilyen további kérdésed van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérünk keress minket telefonon, személyesen vagy az egyéb elérhetőségeinken!

Továbbra is várjuk szeretettel és minőségi munkával régi és új vendégeinket!

Kérdésed van?
Hívd a Cri-Style Hajstúdiót!
06-30-3436946
Vedd fel a kapcsolatot Velünk:
Elérhetőségeink