Professzionális hajhosszabbítások prémium minőségű európai hajakból, garanciával. 06 30 343 69 46
A szakértő kezek gyors mozdulatokkal, ügyesen felhelyezik a póthajtincseket a saját hajadra, hogy a végeredmény egy tökéletes, teljesen valódinak látszó, természetesen hosszú és dús hajkorona legyen. Felmerülhet benned a kérdés: vajon kinek a fején nőttek azok a szálak, amelyeket most te viselsz, és hogyan kerültek mostani, végső helyükre?
A legtöbben nem is tudják, micsoda különös szubkultúra ez a hajipar, aminek története felér egy izgalmas krimivel. Mi most elkalauzolunk benneteket ebbe a szövevényes világba.
Talán sokan nem gondolnak bele, de az emberi haj egy nagyon keresett – és éppen ezért nagyon drága – árucikk. Nem véletlen, hogy ebben az iparágban csak “fekete arany”-ként emlegetik.
A kereskedők alapvetően háromféle fő forrásból szerzik meg a kincset érő hajszálakat:
A HAJAK BEGYŰJTÉSE ÉS KEZELÉSE NAGYBAN KIHAT A KÉSŐBBI PÓTHAJ MINŐSÉGÉRE!
Kezdjük talán a rosszabb minőséggel ami -mint később olvashatjuk- elsősorban a begyűjtés és kezelés módja miatt sajnos alkalmatlan lesz szép és tartósan jó minőségű hajhosszabbítás készítésére: Miután összegyűlt a kellő mennyiségű haj, szénabálaszerűen összedolgozva a feldolgozóüzemekbe kerülnek (már maga a szállítás is kockázatos, hiszen félő, hogy ellopják az aranyat érő bálákat).
A gyárakban történő hajfeldolgozás folyamatát nagy titkolózás övezi, nehogy a konkurencia megtudja. De az biztos, hogy munkások ezrei kézzel bogozzák ki szálanként a gubancokat, ami nagy odafigyelést igényel. Ezt követően kifésülik a hajtincseket, majd méretük alapján szétválogatják őket, és szép, egyenletes fürtöket képeznek belőle.
Ezután fertőtlenítik, majd titkos recept alapján vegyszerekkel eltávolítják a kutikula réteget és a pigmenteket a hajból, különös gondot fordítva, hogy ne száradjon ki és ne váljon törékennyé (a platinaszőke szín eléréséhez a sötét színű hajakat 20 napig kell áztatni, a barnás és gesztenye árnyalatokhoz elég 10 nap is). Végül hajszálakat szilikonos fürdőbe helyezik, hogy azok fényesebbek legyenek majd igény szerint copfba rakják, sorokba fűzik vagy keratinozzák. Az előre göndörített póthajtincseket úgy készítik, hogy megszárítják, pálcára tekerik és 240 fokos vízben kifőzik egy óriási kemencében.
EZEK A HAJAK CSAK KORLÁTOZOTTAN ALKALMASAK HAJHOSSZABBÍTÁSRA mivel a kutikula hiánya miatt nagyon hamar roncsolódnak és minőségük pár hét alatt leromlik, kezelhetetlenné, fakóvá téve a póthajat.
Most pedig nézzük a hajhosszabbításhoz illetve tartós viseletre is alkalmas hajakat: Jó minőségű, hajhosszabbításra alkalmas hajakat szálirányosan, copfban vágják le, az így kialakított copfok egy fejről származnak. Begyűjtés után a hajakat általában erre használatos gázzal fertőtlenítik majd gondosan ügyelve a szálirány megtartására alaposan megmossák esetleg a nagyon rövid szálakat eltávolítják. A JÓ MINŐSÉGŰ PÓTHAJAK NEM IGÉNYELNEK ENNÉL TÖBB “GYÁRI” ELŐKÉSZÍTÉST!
A többi már a hajhosszabbítók, paróka készítők dolga. Nálunk a Cri-Style Hajstúdióban csak ilyen minőségű hajból készítjük a hajhosszabbításokat azért, hogy szép és tartós végeredménnyel tudjunk dolgozni és vendégeink mindig elégedettek legyenek hajkoronájukkal.
Tudtad-e,
forrás:Daily Mail, utolsó megtekintés: 2018.12.20.
Ha pedig úgy döntesz, hogy biztosan a legjobb póthaj minőséget választod és a hajhosszabbítást, hajdúsítást a Cri- Style Hajstúdióra bízod, a nálunk alkalmazott kíméletes technikákról itt olvashatsz bővebben:
(Kérünk számíts rá, hogy általában -az átlagos telítettség miatt- bejelentkezésedtől számított kb. egy héttel későbbi időpontot tudunk biztosítani.)
Bejelentkezés a Cri-Style Hajstúdióba:
(Hívd a Cri- Style Hajstúdiót! Katt a telefonszámra!)
A Cri- Style Hajstúdió címe:
1214 Budapest, Erdősor u. 30-32.
Keresd a Cri- Style Hajstúdiót a Facebook-on is:
www.facebook.com/cristyle.hajhosszabbitas
Reméljük honlapunkon minden információt megtalálsz amit keresel, de ha bármilyen további kérdésed van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérünk keress minket telefonon, személyesen vagy az egyéb elérhetőségeinken!
Továbbra is várjuk szeretettel és minőségi munkával régi és új vendégeinket!
A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ
A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.
Comments
Off