Professzionális hajhosszabbítások prémium minőségű európai hajakból, garanciával. 06 30 343 69 46

info@cri-style.hu

Hajfelvarrás

Hajfelvarrás vízszintes tartófonattal

Hajfelvarrás tartó fonattal

Ennél az eljárásnál a fej hátsó részén 1-4 sor fonatot készítünk. A fonatokra varrással rögzítjük a már előre felfűzött hajat, így fedőhajjal teljesen természetes hatás érhető el.

Hajfelvarrás vízszintes tartófonat nélkül

Ez a technika tulajdonképpen a varrás és a mikrotechnika ötvözete.
Ennél a módszernél a póthaj -a varráshoz hasonlóan- sorokba fűzve kerül felhasználásra, de a sor felerősítése a hagyományos varrástól eltérő módon történik, vízszintes tartófonat nélkül, mely eredményeképpen sokkal diszkrétebb, laposabb sorok alakíthatóak ki.
A diszkrétebb megjelenés ráadásul kellemesebb viselet érzésével is párosul.

A hajfelvarrásos hajhosszabbítások előnyei:

  1. – Teljesen vegyi anyag- és hőterhelés-mentes eljárás
  2. Ha a fűzött haj már rendelkezésre áll gyorsan felrakható.
  3. A haj lebontása kíméletes, egyszerű, oldószermentes és gyors,
  4. Az illesztések nem érzékenyek a hőhatásokra, tengervízre, gyümölcssavas samponokra.
  5. A haj azonnal és teljesen újrahasználható.
  6. A póthaj nem rövidül az újrarakásnál.

A póthajat I. osztályú, hossz szerint osztályozott (rövid szál mentes) hajból készítjük el saját kezűleg, a vendégek egyedi igényekhez alakítva azt.

Hogy ez miért fontos? Nos,

1.  A kereskedelemben általában kapható gépi fűzésű hajak sok olyan rövid szálat tartalmaznak, amiket nem lehet eltávolítani. Ezek a rövid szálak sajnos lerontják a hajhosszabbítás eredményét, mert felül dús, alul ritka kinézetű végső kinézetet okoznak.

Mi minden esetben méret szerint osztályozott, rövid szál mentes hajakból készítjük el a fűzést.

2.  A gépi fűzésű hajakat folyamatosan fűzik ezért méreteikből adódóan hajtani kell, így az nem simul optimálisan a fejhez.

Mi, a haj fűzésénél figyelembe vesszük a későbbi felhasználó egyéni paramétereit (pl. fejméret) és igényeit.

A haj természetes növekedése miatt a fonatok kb. 4-6 hét múlva megereszkednek ezért újra kell fonni azokat, de a fűzött hajat nem kell újrafűzni így az azonnal használható megint.
A varrásos hajhosszabbítások javasolt hordási ideje kb. 4-6 hét.

 

Hogyan is zajlik a hajfelvarrás?

hajfelvarrásNapjainkban már megszokott, ha valamivel nem vagyunk megelégedve, akkor azért képesek vagyunk bármit megtenni, hogy változtassunk rajta. A modern megoldásoknak köszönhetően szebbnek érezhetjük magunkat, és az önbizalmunk is nő.

Így van ez azoknál a hölgyeknél is, akik nem rendelkeznek hosszú és dús hajkoronával. Ám erre is van megoldás, mégpedig a hajfelvarrás!

A hajfelvarrás menete egy igen egyszerű, de szakértelmet igénylő művelet, amely során először a kiválasztott póthat kell elő készíteni, méretre fűzni. Szalonunkban a póthajakat mindig a vendégeink egyedi igényei szerint készítjük elő, kiváló minőségű, egy fejről származó copfokból, ezért az első hajhosszabbítás előtt mindenképpen javasoljuk az előzetes személyes konzultációt. A hajhosszabbítás időpontjára elkészítjük a póthaj fűzését, szín igazítását, így azt már “csak” fel kell rakni. Varrásos hajhosszabbításnál a saját hajból fonatot készítünk a tarkó tájékán (a sorok számától függően 1-4 fonatot). Végül az elkészült fonatokhoz varrjuk hozzá a már előre elkészített hajat.

A haj növekedésétől függően, nagyjából havonta érdemes újra hajfelvarrást végeztetni, hiszen egy idő után lenőnek a felvarrt fonatok.

Vedd igénybe szolgáltatásunkat és legyen Neked is olyan hajad, amilyenről mindig is álmodtál, egyszerűen, gyorsan!

Hajfelvarrás videónkat már YouTube csatornánkon is megtekintheted. Rácz Barbie bemutatja a hajfelvarrás menetét.

Hajhosszabbítás – miért válasszuk a hajfelvarrást?

Hajhosszabbítás, hajfelvarrásA hajfelvarrásnak a többi hajhosszabbító módszerrel ellentétben megvan az az előnye, hogy egyáltalán nem károsítja az eredeti hajat. Mivel teljesen vegyszermentes, és nincs hozzá szükség nagy hőre sem, nem kell félni, hogy a levétel után csúnya lesz az eredeti haj. Mivel nem lehet előre tudni, hogy meddig szeretne valaki póthajat viselni, fontos, hogy bármikor, roncsolás nélkül eltávolítható legyen.

A hajfelvarrás tartós eredményt ad, és könnyen készíthető belőle gyönyörű konty. Kezelése, mosása nem igényel extra tudást, óvatosan ugyan, de mindenféle plusz kiegészítő nélkül tisztítható. A Cri- Style Hajstúdió csak a legkiválóbb alapanyagokból, kizárólag európai hajakból dolgozik, megfelelően képzett szakemberekkel!

Ha Te is a hajhosszabbítás mellett döntöttél, válaszd a hajfelvarrást! Ha tartós és szép eredményre vágysz, fordulj hozzánk bizalommal, munkatársaink nagy tapasztalattal rendelkeznek ebben a technikában. Budapesti szalonunkban kedvező áron vállaljuk a rövid haj hosszabbítását!

Hogyan őrizzük meg póthajunk szépségét és egészségét?

Hogyan őrizzük meg póthajunk szépségét és egészségét?A hajfelvarrás egy olyan kiváló módszer, amellyel nem csak hosszabbá és esztétikusabbá tehetjük hajkoronánkat, de egészségesebb és szebb hatást is kelthetünk vele. A hajfelvarrást követően természetesen fontos, hogy a hajat megfelelő kezekben tartsuk.

Egy hajfelvarrás során érdemes az olyan dolgokra is kitérni, mint a rendszeres ápolás. Amikor hajat most, érdemes nem össze vissza mosnia a hajat, hanem tudatosan úgy, ahogyan eredetileg áll samponnal jól átmosni, majd bebalzsamozni. Erre a célra különböző, jó minőségű balzsamok léteznek a piacon, amelyek kimondottan a póthaj fényességét biztosítják. A hajmosást követően a hajfelvarrás egyik velejárója, hogy ha van rá lehetőség, érdemes hajszárító használata nélkül, hagyni, megszáradni a hajat.

Miután megszáradt a haja, alaposan ki kell fésülni, hogy a hajfelvarrás során készült tincsek ne gubancolódjanak össze. Ezután száraz hajra való olajok használatát ajánljuk, ugyanis a póthajak rendkívül hálásak tudnak lenni, és így mindig selymesek maradnak.

Ha Ön is a hajfelvarrás előnyei mellett dönt, forduljon a Cri- Style Hajstúdióhoz bizalommal!

 

Hajfelvarrás Budapesten – látogass el hozzánk!

Hajfelvarrás Budapesten – látogass el hozzánk!Fontos számodra, hogy kellő profizmussal kezeljék a hajadat, a hajfelvarrás tartós és diszkrét legyen? Szeretnéd, ha kellemes hangulatú helyen tölthetnéd az ehhez szükséges időt? A fővárosban keresel egy tökéletes helyet? Ha a hajfelvarrást Budapesten szeretnéd elvégeztetni, akkor megéri minket választanod!

Miért jó, ha hozzánk fordulsz hajfelvarrásért Budapesten? Mert nem csak arra figyelünk oda, hogy a hajad semmiképp se károsodjon, hanem több típusú felvarrási megoldás közül választhatod ki azt, ami számodra ideális. Mindemellett mi olyan póthajakat használunk munkánk során, melyek elsőrendű minőséget képviselnek, így a végeredmény még szebb lehet!

Nagy gyakorlatunknak köszönhetően nálunk nem csak tökéletes hajkoronát kaphatsz, ha minket választasz, hanem gyors megoldásokat is. Ezen felül számunkra az is lényeges szempont, hogy jól érezd magadat, amíg mi dolgozunk, ezért stúdiónkat is a jó hangulat jegyében alakítottuk ki.

 

A hajfelvarrást Budapesten bátran bízd a Cri- Style Hajstúdióra!

 

Hajfelvarrás Budapesten? Bízza profikra: Cri- Style Hajstúdió

Hajfelvarrás Budapesten? Bízza profikra!Nem csupán kislányként szeretnénk hercegnőként tündökölni, de felnőve is vágyunk arra, hogy megcsodáljanak, és hogy mi is elégedetten pillanthassunk a tükörbe. A nőies, csinos megjelenés sokak szerint a hosszú, dús hajnál kezdődik, de sajnos ez nem mindenkinek adatik meg. Mi most megadjuk bárkinek, aki nőies, látványos, hosszú hajkoronára vágyik. A Cri-Style Hajstúdió hajfelvarrást kínál Budapesten mindazoknak, akik nincsenek megelégedve hajukkal.

Az első lépés a megfelelő minőségű és színű póthaj kiválasztása. A barna, szőke, fekete alap színek esetében ez egyszerűbb, míg nem alap színek esetében ügyelni kell a tökéletes színhatás elérésére ezért új vendégek esetén az előzetes személyes konzultációt mindenképpen javasoljuk. A megbeszélt időpontra a minőségi póthaj már előre fel van dolgozva, elő van készítve a felrakáshoz. A hagyományos hajfelvarrás esetében az eredeti saját hajból vízszintes fonatokat készítenek a tarkó közelében, igény szerint többet is és ehhez rögzítik hozzá a póthajat. Érdemes felkészülni arra, hogy elsőre szokatlan érzés lehet, de pár nap és megszokjuk. A sorokba fűzött póthaj rögzíthető vízszintes fonatok nélkül is, ez a tartófonat nélküli varrás.

Ha a Cri- Stile Hajstúdióra bízod a hajfelvarrást, garantáljuk neked a minőségi végeredményt! Keress minket hajfelvarrásért Budapesten, és hosszabbítsd frizurádat egyszerűen és gyorsan här borta!

 

Változtatnál? Válaszd a hajhosszabbítást!

Változtatnál? Válaszd a hajhosszabbítást!A legtöbb emberben időről-időre eljön a vágy egy kis változásra, amikor valami újdonságra vágyik. Ez lehet akár a munkahely váltás, de vonatkozhat a külsőségekre is, például a frizurára. Ha benned is előtört, hogy szeretnél egy kicsit máshogy kinézni, de úgy érzed, hogy a festés nem neked való, bátran válaszd a hajhosszabbítást!

A hajhosszabbítás egy olyan lehetőség, amivel érdemes élni: nem roncsolja a hajat, viszont gyorsan megváltoztatható vele az egész megjelenés. Amit eddig nem tudtál megtenni a hajad rövidsége miatt, az most egy csapásra lehetővé válik: gyönyörű konty, vagy épp egy szép hosszú fonat? Nincs akadálya! A hajhosszabbítás természetesen nem örökre szól, így ha meguntad, bármikor újra rövid hajad lehet. Ápolása könnyű, a haj ugyanúgy mosható, mint eredetileg.

Szeretnéd meglepni magadat valamivel? Már unod a frizurád, és valami teljesen másra vágysz? Próbáld ki a hajhosszabbítást! Bővebb tájékoztatásért keresd a Cri- Style Hajstúdiót bizalommal, szívesen válaszolunk minden kérdésedre!

 

Nézd meg hogyan készül a hajfelvarrásos hajhosszabbítás >>>


Kérdésed van?
Hívd a Cri- Style Hajstúdiót!
06-30-3436946
Vedd fel Velünk a kapcsolatot!
Elérhetőségeink
 

Share Button
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On PinterestVisit Us On Youtube

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás