VARRÁS

Hajfelvarrás vízszintes tartófonattal

hajh1Ennél az eljárásnál a fej hátsó részén 1-4 sor fonatot készítünk. A fonatokra varrással rögzítjük a már előre felfűzött hajat, így fedőhajjal teljesen természetes hatás érhető el.

 

 

Hajfelvarrás vízszintes tartófonat nélkül

Ez a technika tulajdonképpen a varrás és a mikrotechnika ötvözete.
Ennél a módszernél a póthaj -a varráshoz hasonlóan- sorokba fűzve kerül felhasználásra, de a sor felerősítése a hagyományos varrástól eltérő módon történik, vízszintes tartófonat nélkül, mely eredményeképpen sokkal diszkrétebb, laposabb sorok alakíthatóak ki.
A diszkrétebb megjelenés ráadásul kellemesebb viselet érzésével is párosul.

A varrásos hajhosszabbítások előnyei:
– Teljesen vegyi anyag- és hőterhelés-mentes eljárás
– Ha a fűzött haj már rendelkezésre áll gyorsan felrakható.
– A haj lebontása kíméletes, egyszerű, oldószermentes és gyors,
– Az illesztések nem érzékenyek a hőhatásokra, tengervízre, gyümölcssavas samponokra.
– A haj azonnal és teljesen újrahasználható.
– A póthaj nem rövidül az újrarakásnál.

A hajat I. osztályú, hossz szerint osztályozott (rövid szál mentes) hajból készítjük el saját kezűleg egyedi igényekhez alakítva azt.

 

Hogy ez miért fontos? Nos,

1.  A kereskedelemben általában kapható gépi fűzésű hajak sok olyan rövid szálat tartalmaznak, amiket nem lehet eltávolítani. Ezek a rövid szálak sajnos lerontják a hajhosszabbítás eredményét, mert felül dús, alul ritka kinézetű végső kinézetet okoznak.

Mi minden esetben méret szerint osztályozott, rövid szál mentes hajakból készítjük el a fűzést.

2.  A gépi fűzésű hajakat folyamatosan fűzik ezért méreteikből adódóan hajtani kell, így az nem simul optimálisan a fejhez.

Mi, a haj fűzésénél figyelembe vesszük a későbbi felhasználó egyéni paramétereit (pl. fejméret) és igényeit.

A haj természetes növekedése miatt a fonatok kb. 4-6 hét múlva megereszkednek ezért újra kell fonni azokat, de a fűzött hajat nem kell újrafűzni így az azonnal használható megint.
A varrásos hajhosszabbítások javasolt hordási ideje kb. 4-6 hét.

 

Hogyan is zajlik a hajfelvarrás?

hajfelvarrásNapjainkban már megszokott, ha valamivel nem vagyunk megelégedve, akkor azért képesek vagyunk bármit megtenni, hogy változtassunk rajta. A modern megoldásoknak köszönhetően szebbnek érezhetjük magunkat, és az önbizalmunk is nő.

Így van ez azoknál a hölgyeknél is, akik nem rendelkeznek hosszú és dús hajkoronával. Ám erre is van megoldás, mégpedig a hajfelvarrás!

A hajfelvarrás menete egy igen egyszerű, de szakértelmet igénylő művelet, amely során először gondosan ki kell választani a haj színét, amit majd a saját hajhoz illesztünk.  A szín kiválasztását követően saját hajból fonatot készítenek a tarkó tájékán, majd fölfelé is készítenek 3-4 fonatot. Végül az elkészült fonatokhoz varrják hozzá a már előre elkészített hajat.

A fejünket ezt követően kissé nehéznek érezzük, hiszen meg kell szoknunk a felvarrt szálakkal nehezebb hajunkat. A haj növekedésétől függően, nagyjából havonta érdemes újra hajfelvarrást végeztetni, hiszen egy idő után lenőnek a felvarrt fonatok.

Vedd igénybe szolgáltatásunkat és legyen Neked is olyan hajad, amilyenről mindig is álmodtál, egyszerűen, gyorsan!

 

Hajhosszabbítás – miért válasszuk a hajfelvarrást?

HajhosszabbításA hajfelvarrásnak a többi hajhosszabbító módszerrel ellentétben megvan az az előnye, hogy egyáltalán nem károsítja az eredeti hajat. Mivel teljesen vegyszermentes, és nincs hozzá szükség nagy hőre sem, nem kell félni, hogy a levétel után csúnya lesz az eredeti haj. Mivel nem lehet előre tudni, hogy meddig szeretne valaki póthajat viselni, fontos, hogy bármikor, roncsolás nélkül eltávolítható legyen.

A hajfelvarrás tartós eredményt ad, és könnyen készíthető belőle gyönyörű konty. Kezelése, mosása nem igényel extra tudást, óvatosan ugyan, de mindenféle plusz kiegészítő nélkül tisztítható. Cégünk csak a legkiválóbb alapanyagokból, kizárólag európai hajakból dolgozik, megfelelően képzett szakemberekkel!

Ha Te is a hajhosszabbítás mellett döntöttél, válaszd a hajfelvarrást! Ha tartós és szép eredményre vágysz, fordulj hozzánk bizalommal, munkatársaink nagy tapasztalattal rendelkeznek ebben a technikában. Budapesti szalonunkban kedvező áron vállaljuk a rövid haj hosszabbítását!

 

Hajhosszabbítás különleges eseményekre

Hajhosszabbítás különleges eseményekreLassan beköszönt a tél, és vele együtt az elegáns események, ünnepi partik időszaka is. Céges karácsonyi rendezvények, bulik a barátokkal, és még számtalan érdekesnek ígérkező esemény közeleg. Nem is sokkal később pedig kezdetét veszi a báli szezon, ami az eleganciát kedvelő hölgyek egyik kedvenc időszaka.

Ilyenkor érdemes nem csak a legszebb ruhánkat felvenni, hanem ezen kívül valamilyen különlegesebb sminkkel, vagy frizurával készülni. Azonban a különleges frizura nem feltétlenül egyszerű dolog, pláne rövid hajból. Mi erre kínálunk egy tökéletes megoldást, a hajhosszabbítást! A hajfelvarrásnak köszönhetően még az alapvetően rövid hajú hölgyek is gyönyörű kontyot készíthetnek maguknak, amellyel könnyen elvarázsolhatják környezetüket. A hajfelvarrás teljesen biztonságos, nem roncsolja a hajat.

Ha hosszú hajat szeretnél, de nincs időd megvárni, amíg megnő, bátran válaszd helyette a hajhosszabbítást! Cégünk vállalja a rövid haj hosszabbítását Budapesten, kedvező áron!

 

Hogyan őrizzük meg póthajunk szépségét és egészségét?

Hogyan őrizzük meg póthajunk szépségét és egészségét?A hajfelvarrás egy olyan kiváló módszer, amellyel nem csak hosszabbá és esztétikusabbá tehetjük hajkoronánkat, de egészségesebb és szebb hatást is kelthetünk vele. A hajfelvarrást követően természetesen fontos, hogy a hajat megfelelő kezekben tartsuk.

Egy hajfelvarrás során érdemes az olyan dolgokra is kitérni, mint a rendszeres ápolás. Amikor hajat most, érdemes nem össze vissza mosnia a hajat, hanem tudatosan úgy, ahogyan eredetileg áll samponnal jól átmosni, majd bebalzsamozni. Erre a célra különböző, jó minőségű balzsamok léteznek a piacon, amelyek kimondottan a póthaj fényességét biztosítják. A hajmosást követően a hajfelvarrás egyik velejárója, hogy ha van rá lehetőség, érdemes hajszárító használata nélkül, hagyni, megszáradni a hajat.

Miután megszáradt a haja, alaposan ki kell fésülni, hogy a hajfelvarrás során készült tincsek ne gubancolódjanak össze. Ezután száraz hajra való olajok használatát ajánljuk, ugyanis a póthajak rendkívül hálásak tudnak lenni, és így mindig selymesek maradnak.

Ha Ön is a hajfelvarrás előnyei mellett dönt, forduljon hajszalonunkhoz bizalommal!

 

Hajfelvarrás Budapesten – látogass el hozzánk!

Hajfelvarrás Budapesten – látogass el hozzánk!Fontos számodra, hogy kellő profizmussal kezeljék a hajadat, a hajfelvarrás tartós és diszkrét legyen? Szeretnéd, ha kellemes hangulatú helyen tölthetnéd az ehhez szükséges időt? A fővárosban keresel egy tökéletes helyet? Ha a hajfelvarrást Budapesten szeretnéd elvégeztetni, akkor megéri minket választanod!

Miért jó, ha hozzánk fordulsz hajfelvarrásért Budapesten? Mert nem csak arra figyelünk oda, hogy a hajad semmiképp se károsodjon, hanem több típusú felvarrási megoldás közül választhatod ki azt, ami számodra ideális. Mindemellett mi olyan póthajakat használunk munkánk során, melyek elsőrendű minőséget képviselnek, így a végeredmény még szebb lehet!

Nagy gyakorlatunknak köszönhetően nálunk nem csak tökéletes hajkoronát kaphatsz, ha minket választasz, hanem gyors megoldásokat is. Ezen felül számunkra az is lényeges szempont, hogy jól érezd magadat, amíg mi dolgozunk, ezért stúdiónkat is a jó hangulat jegyében alakítottuk ki.

 

A hajfelvarrást Budapesten bátran bízd ránk!

 

Hajfelvarrás Budapesten? Bízza profikra!

Hajfelvarrás Budapesten? Bízza profikra!Nem csupán kislányként szeretnénk hercegnőként tündökölni, de felnőve is vágyunk arra, hogy megcsodáljanak, és hogy mi is elégedetten pillanthassunk a tükörbe. A nőies, csinos megjelenés sokak szerint a hosszú, dús hajnál kezdődik, de sajnos ez nem mindenkinek adatik meg. Mi most megadjuk bárkinek, aki nőies, látványos, hosszú hajkoronára vágyik. Szalonunk hajfelvarrást kínál Budapesten mindazoknak, akik nincsenek megelégedve hajukkal.

Az első lépés a megfelelő minőségű és színű póthaj kiválasztása. A barna, szőke, fekete alap színek esetében ez egyszerűbb, míg nem alap színek esetében ügyelni kell a tökéletes színhatás elérésére ezért új vendégek esetén az előzetes személyes konzultációt mindenképpen javasoljuk. A megbeszélt időpontra a minőségi póthaj már előre fel van dolgozva, elő van készítve a felrakáshoz. A hagyományos varrás esetében az eredeti saját hajból vízszintes fonatokat készítenek a tarkó közelében, igény szerint többet is és ehhez rögzítik hozzá a póthajat. Érdemes felkészülni arra, hogy elsőre szokatlan érzés lehet, de pár nap és megszokjuk. A sorokba fűzött póthaj rögzíthető vízszintes fonatok nélkül is, ez a tartófonat nélküli varrás.

Ha ránk bízod a hajfelvarrást, garantáljuk neked a minőségi végeredményt! Keress minket hajfelvarrásért Budapesten, és hosszabbítsd frizurádat egyszerűen és gyorsan!

 

Nézd meg hogyan készül a varrásos hajhosszabbítás >>>


Kérdésed van?
HÍVJ MINKET!
06-30-3436946
VAGY ÍRJ NEKÜNK!
KATT IDE!>>>>

Share Button
Pinterest
Insagram

Facebook

YouTube