MIKROCSOMÓZÁS

Mondhatjuk, hogy a Cri-Style Hajstúdió legnépszerűbb profilja a mikrocsomózással készített hajhosszabbítás illetve hajdúsítás.

Szalonunkban hajcsomózást csak mikrotechnikával alkalmazunk!

„Ízlések és pofonok” szokták mondani, de tapasztalatunk szerint a hagyományos durva nagy csomók nem tesznek jót sem a tulajdonos önbizalmának sem üzletünk hírnevének.

A mikrocsomózással készült hajhosszabbítás alkalmával a póthajat tincsenként helyezzük fel a tincsekre leválasztott saját hajra. A haj tövénél mikro-fonatokat készítünk a saját- valamint a póthajból leválasztott tincsek fonásával melyet pamut alapú gumis cérna csomózásával rögzítünk. A mikro-fonatokban a saját haj nem törik meg, nincs visszahajtva, végig az eredeti irányban  marad, tehát téves az a feltételezés, hogy a csomózás töri a hajat. Az így kialakított tincseket sorokba rendezve rakjuk fel , ha több póthajat kell felraknunk, akkor több sorban rakhatjuk a tincseket- így teljesen természetes hatás érhető el. Az így felrakott haj nem potyog, nem érzékeny a hőhatásokra, tengervízre, gyümölcssavas samponokra.

Általában “1/4 csomót” 100 gramm póthaj alatt csinálunk, “1/2 csomót” 100-150 gramm-ig, 150 gramm felett pedig “3/4 csomót” alkalmazunk.

Mikrocsomózás, hajhosszabbítás

A mikrocsomózás alkalmazása történhet fedőhajjal (negyed-, fél- és 3/4 csomó) a természetes hatás érdekében,


Mikrocsomózás, hajhosszabbításMikrocsomózás, hajhosszabbításMikrocsomózás, hajhosszabbítás

vagy fedőhaj nélkül (teli-csomó) ha mindenhol rövid a saját haj, vagy ha a vadabb, vagányabb külső a cél.

Mikrocsomózás, teli-csomózás

A mikrocsomózás előnyei:

– A mikrocsomózás a legkíméletesebb hosszabbító eljárás amely a saját hajat egyáltalán nem roncsolja,
– A haj lebontása kíméletes, egyszerű, oldószermentes és gyors, teljesen vegyi anyag és hő-terhelés mentes.
– A mikrocsomózással készült illesztések nem érzékenyek a hőhatásokra, tengervízre, gyümölcssavas samponokra.
– A tincsek miatt a fejbőr természetes szellőzése biztosított,
– A haj AZONNAL és teljesen újrahasználható.

A haj természetes növekedése miatt a mikrocsomók kb. 10-12 hét után „lenőnek” s bár a csomók még tartanak a póthajat újra kell csomózni.
Javasolt hordási idő kb. 3 hónap (3-4 cm-es lenövés).

 

Hajhosszabbítás mikrocsomózással a hétköznapokra? Igen!

Póthaj csomózássalSokan szeretik alkalomhoz kötni a különböző kiegészítők és eljárások igénybevételét, pedig ez nem feltétlenül vált ki pozitív hatást. Ha az illető csak alkalmanként végeztet hajhosszabbítást egy-egy nagyobb esemény vagy buli kedvéért, az akár negatív visszhangot is generálhat.

Ha szeretnénk igazán lenyűgöző hajkoronát minden nap, akkor a legjobb, ha 2-3 havi rendszerességgel megismételjük a hajhosszabbítás mikrocsomozással készült eljárását, a haj növési sebességétől függően. Ezzel egy kis idő elteltével a mikrotechnika természetes hatására még egy kicsit rájátszhatunk. Persze mindezek mellett érdemes olyan helyen elvégeztetni a hajhosszabbítást, ahol tudjuk, hogy profi és kifogástalan munkát végeznek.

Garantáljuk, hogy tőlünk minden esetben tökéletesen elégedetten fogsz távozni, mivel nálunk profi szakemberek dolgoznak azon, hogy Te csakis a legjobb eredményt kapd, az elvárásaidnak megfelelően. Válassz minket, és bízd ránk a hajhosszabbítást akár hosszútávon is!

 

Miért nem nő a haj?

Mikrocsomózás, hajhosszabbításSokan azért választják a hajhosszabbítást, mert egyszerűen olyan lassan nő a saját hajuk, hogy nehezen tudják kivárni a hónapokat – vagy éppen kihullik, mielőtt még igazán hosszú lehetne. Ám természetesen minden hölgy szeretne sokféle frizurához alkalmas hajzuhatagot. Van persze olyan szerencsés is, aki nem győz fodrászhoz járni, annyira gyorsan nő a haja.

Miért van ez a különbség?

A haj növekedése elsősorban genetikai adottság, így könnyen lehet, hogy két, a haját azonos ideje növesztő személynek jelentős eltérés lesz a hosszban. Mindemellett persze számít az életkor, az egészségi állapot, de még az is, hogy mit eszünk. Az egészséges táplálkozás és a káros szerek mellőzése pozitívan hat hajunk állapotára, segíthet elérni a gyorsabb növekedést, de még a haj egészségét is jócskán befolyásolja.

Viszont ha nem szeretnéd kivárni, hogy a saját hajad nőjön meg, akkor a hajhosszabbítás gyors megoldást jelent számodra! Keress minket bizalommal Te is, hiszen a hajhosszabbítás terén nagy gyakorlattal rendelkezünk – szeretettel várunk!

 


Kérdésed van?
Hívd a Cri- Style Hajstúdiót!
06-30-3436946
VAGY ÍRJ NEKÜNK!
Elérhetőségeink:
Share Button
Pinterest
Insagram

Facebook

YouTube