Hajhosszabbítás Full Lace állandó parókával

A “full lace” kialakítású parókák kiképzése lehetővé teszi a fix rögzítést s így az állandó viseletet. A paróka rögzítése a legtöbb esetben a saját hajból kialakított fonatokhoz történik. Mosható, formázható, láthatatlan és akár 6 hétig fent lehet, elég az ajánlott hordási idő elteltével kell újra rakni.

Kiknek ajánljuk a fix rögzítésű parókát?

Mindenkinek ajánljuk akinek valami miatt kevés a haja vagy olyan textúrájú, anyagú ami teljesen eltérő attól amilyet szeretne (pl. extrém göndör a saját haja de egyenest szeretne) így a sima a hajhosszabbítás nem lenne előnyös számukra, de azoknak is akik szeretik a változatosságot, és így akár havonta lehet más színű, fazonú hajuk a saját haj károsodása nélkül. 😉

Milyen paróka alkalmas állandó viseletre?

A fix rögzítést a “full lace” kialakítás teszi lehetővé, az állandó használat pedig megkívánja, hogy minél jobb minőségű hajból készüljön a paróka mert ez feltétele a tartósságnak.

Milyen paróka minőségek vannak?

  • A leggyengébb minőséget a műszálas, műanyag hajból készült parókák nyújtják. Ezek alkalmi parókák, a műszál miatt nem formázhatóak, nem is elég szépek, nem is kényelmesek, alkalmatlanok tartós viseletre.
  • A kereskedelmi forgalomban lévő parókák döntő többsége ún. kezelt hajból készült. A kezelés vagy hántolás során a paróka alapanyagául szolgáló haj kutikula rétegét vegyi kezeléssel savakkal részben vagy egészben eltávolítják a haj kikészítésekor így az vékonyabb szálú, könnyebben formázható lesz de kevésbé tartós a kutikula hiánya miatt. (Sajnos ez jellemző a legtöbb gyári kiszerelésű “zacskós” hajhosszabbításhoz készült póthajra is.)
    Az ilyen parókák között vannak rosszabb és jobb minőségűek is, a legrosszabbak a teljesen kutikula nélküli hajból készültek és a legjobbak azok melyeknél a kutikula csak egy kis részét távolítják el.
  • A legjobb minőségű legtartósabb parókák natúr, szálirányos, teljes kutikulával rendelkező kezeletlen vékonyszálú hajból készülnek.

Mennyibe kerül az állandó parókás hajhosszabbítás?

Állandó parókaA fix rögzítésű paróka ára elsősorban a felrakás díjából és magából a paróka árából tevődik össze.
* Felrakás, újrarakás munkadíja: 25.000 Ft.
* Paróka:
A parókák árát elsősorban az határozza meg, hogy milyen minőségű, milyen hosszú hajból készülnek illetve milyen fazonúak és festésűek. A különböző minőségű és kialakítású parókák között óriási árkülönbségek vannak, ezért ez mindig csak esetileg kalkulálható.
Az állandó használat megkívánja, hogy minél jobb minőségű hajból készüljön a paróka mert ez feltétele a tartósságnak. Sajnos minél jobb minőség annál drágább a paróka is. Az ehhez a technikához alkalmas induló minőség -60cm-es hosszúságban ombre festéssel- kb. 200.000 Ft-tól indul, de ez még nem is natúr, kezeletlen haj-alapanyagból van készítve hanem jobb minőségű kezelt hajból.

Nem tartunk és nem is tervezzük az állandó készlet kialakítását az összes hosszból, fazonból, színből, ezért csak előzetes egyeztetés után, megrendelésre tudjuk beszerezni a kívánt parókákat.

Hogyan működik az állandó paróka kiválasztása, felrakása?

  1. Első lépésben egy személyes konzultáció alkalmával fejméreteket veszünk, mert a parókák külön méretben készülnek. Ekkor megbeszéljük az elképzelt hosszúságot, fazont, színt is. Az előzetes konzultáció nem igényel előzetes egyeztetést, és természetesen ingyenes.
  2. A részletek alapján előzetes árkalkulációt készítünk, majd ennek elfogása után -mivel egyedileg kiválasztott parókákról van szó- előleget kérünk a parókára. A beszerzési idő fazontól, hossztól, festéstől, minőségtől függően kb. 2-6 hét.
  3. Az előzetesen egyeztetett időpontban felrakjuk a parókát.

Megjelentünk az RTL Klub Fókusz című műsorában is:

Share Button
Pinterest
Insagram

Facebook

YouTube