Keresés
Close this search box.

Hajhosszabbítás vélemények – hogyan segíthetnek a kiválasztásban?

Ha valaki egy olyan új termék kipróbálására vagy szolgáltatás igénybevételére szánja el magát, amivel személyesen nem volt dolga, érdemes vigyázni. Főleg, ha ez a termék vagy szolgáltatás akár még kárt is okozhat. Ilyenkor általában elkezdünk utánanézni és/vagy -olvasni a vágyott dolog iránt, ennek legkönnyebb és legkézenfekvőbb módja, ha a neten keresgélünk róla. Ám a világhálón nemcsak valós és igaz állítások szerepelnek, ezt jól tudjuk. Hiszen a legtöbb cég marketinges hirdetéseinek állításai mind ugyanazt állítják. “A legjobb a világon!”; “Biztos, hogy ez a számodra leginkább megfelelő!” És még sorolhatnánk. Hogyan lehet tehát kiszűrni, hogy mi az, amiben valóban megbízhatunk? Hajhosszabítás vélemények, hogyan segíthetnek a megfelelő szalon kiválasztásában?

A hajhosszabbítás vagy bármi olyasmi, ami hajunk megváltoztatására irányul, pontosan egy ilyen bizalmi kérdés. Ezért nagyon nem mindegy, hogy kire bízzuk a feladatot.

 

Hajhosszabbítás vélemények – hogyan alakítsd ki a saját véleményedet?

Ha interneten keresgélsz, érdemes azt is átgondoltan csinálni. Mennyire informatív, mennyire őszintének és hozzáértőnek tűnik az adott honlap tulajdonosa? A megfelelő hajstúdió kiválasztása előtt a következők segíthetnek egy kicsit abban, hogy meggyőződj róla, tényleg ők lesznek számodra a megfelelők.

Ezek alapján már könnyebb kiszűrni azokat a stúdiókat, ahol inkább csak a hangzatos ígéretek dominálnak a valós tudás helyett.

 

Hajhosszabbítás vélemények – mások véleménye meghatározó lehet

Ám igazán hiteles csak akkor lehet a vélemény, ha olyasvalaki(k)től érkezik, aki(k) nem a stúdió munkatársai. A legmegbízhatóbb ajánlásokat az ismerőseidtől kaphatod, mert ők nagy valószínűséggel a te és nem a fodrászat érdekeit tartják szem előtt. Ugyanígy, ha valaki rossz véleménnyel van az általad jónak tűnő fodrászról, érdemes elgondolkodni, hogy biztosan ő lesz-e a jó választás.

De éppenséggel az is előfordulhat, hogy nincs az ismeretségi körödben olyan, aki próbálkozott már hajhosszabbítással. Ebben az esetben érdemesebb egy kicsit tágabb körben körülnézni.

 

Hajhosszabbítás vélemények – vendégeink véleménye

Egy jó szakember számára talán nincs is nagyobb elismerés, mint ügyfelei pozitív véleménye. Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy többen is elégedettek a munkánkkal:

…a gyönyörű hosszú barna loknijaimat a Cri-Style Hajhosszabbítás csapatának köszönhetem, akik a hajat egy bizonyos ‘mikrotechnika’ segítségével rakták fel […]. Egyébként ez a legláthatatlanabb és legkényelmesebb módszer, nagyon jó tapasztalataim vannak eddig!” – írta rólunk Barbee.

Köszönöm a szépséges hajam a Cri-Style Hajhosszabbítás-nak! Mindig profi és minőségi munka!” – így dicsért minket Voksán Virág.

Köszönöm @cristylehairextension2.0(Instagram)! Zseniális munkát végeztetek!” – Alexa, az Éjjel-nappal Budapest szereplőjének véleménye a Cri Style Hajstúdióról.

De egyvalami mégiscsak minden kimondott szónál árulkodóbb vélemény lehet: ha vendégeink nemcsak egyszeri látogatók, hanem rendszeresen visszatérnek hozzánk. Ha valóban szeretnél meggyőződni hozzáértésünkről, nézd meg munkáinkat, kérdezz minket bátran elérhetőségeink bármelyikén, vagy beszélgess el hűséges vendégeinkkel! 

Ha pedig úgy döntesz, hogy biztosan a legjobb póthaj minőséget választod és a hajhosszabbítást, hajdúsítást a Cri- Style Hajstúdióra bízod,  a nálunk alkalmazott kíméletes technikákról itt olvashatsz bővebben:

Munkáinkat telefonos vagy személyes bejelentkezés alapján végezzük!

(Kérünk számíts rá, hogy általában -az átlagos telítettség miatt- bejelentkezésedtől számított kb. egy héttel későbbi időpontot tudunk biztosítani.)

Hajdúsítás házilag vagy hajhosszabbítás a  Cri- Style Hajstúdióban

Hajhosszabbítás  a  Cri- Style Hajstúdióban

 

 

 

 

 

Bejelentkezés a Cri-Style Hajstúdióba:

06 30 3436946

(Hívd a Cri- Style Hajstúdiót! Katt a telefonszámra!)

A Cri- Style Hajstúdió címe:

1214 Budapest, Erdősor u. 30-32.

 

 

 

 

Keresd a Cri- Style Hajstúdiót a Facebook-on is: 

www.facebook.com/cristyle.hajhosszabbitas

Reméljük honlapunkon minden információt megtalálsz amit keresel, de ha bármilyen további kérdésed van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérünk keress minket telefonon, személyesen vagy az egyéb elérhetőségeinken!

Továbbra is várjuk szeretettel és minőségi munkával régi és új vendégeinket!

Kérdésed van?
Hívd a Cri-Style Hajstúdiót!
06-30-3436946
Vedd fel a kapcsolatot Velünk:
Elérhetőségeink