Keresés
Close this search box.

Hajhosszabbítás rövid hajból

Nyilvánvaló, hogy azok fordulnak a hajhosszabbítás különböző megoldásai felé, akik hosszabbat szeretnének, de kevesen tudják, hogy egyátalán nem mindegy milyen hosszú a saját haj amit szeretnénk meghosszabbítani.

Egyrészt a különböző hajhosszabbítási módszerek különböző hosszúságú saját hajra alkalmazhatóak, másrészt mivel a felhasznált póthajat minden hajhosszabbítási módszernél a saját haj tövéhez illesztik, ezért a saját haj hosszúsága meghatározza azt, hogy abból lehet-e szép végeredménnyel “takaró hajat” kialakítani. Szóval egyátalán nem mindegy, hogy konkrétan mennyire rövid az a bizonyos frizura amit hosszabbítani szeretnénk..
 
Ebben a cikkben a témánk a rövid haj meghosszabbítása lesz, és a rendelkezésre álló lehetőségeket járjuk körbe.

Milyen rövid hajat lehet hosszabbítani?

  1. Tincses technikákkal, amelyeknél a póthaj tincsekben kerül felhasználásra (pl. csomózások, ragasztások, gyűrűzések) már pár cm hosszú hajra fel lehet rakni az illesztéseket.
  2. Sorokba fűzött póthajat használó hajhosszabbításoknál (pl. varrások) tartófonat esetén -amikor a póthaj sort a saját hajbólkészített vízszintes fonatra erősítik fel- legalább olyan hosszú saját haj kell, hogy a tartófonat kialakítható legyen, ez kb. 10-15 cm, tartófonat nélküli eljárásnál pedig legalább kb. 5-6 cm hosszú saját haj kell.

 
Ezek az értékek azt mutatják be, hogy mekkorának kell lennie a saját hajnak ahhoz, hogy hozzá lehessen illeszteni a póthajat. Az illesztéseket mindegyik hajhosszabbítási technika esetében a fülvonal mögötti és a fej hátsó részén helyezik el, főleg azért mert így a saját haj eltakarja az illesztéseket. Emiatt az a haj hosszabbítható könnyebben szép végeredménnyel amelyikből ki lehet alakítani takaró hajat.

Takaró haj 

A hajhosszabbításhoz használt póthajat mindig a saját haj tövéhez illesztik. Emiatt, habár technikailag megoldható az akár pár cm hosszú (rövid) saját haj hosszabbítása, de általánosan elmondható, hogy a szép végeredmény érdekében szükség van annyi és olyan hosszú saját hajra, hogy azzal el lehessen takarni a lentebb elhelyezett illesztéseket. Ezt a saját hajat nevezik “takaró hajnak”.

A takaró hajnak legalább 20 cm hosszú kell legyen ahhoz, hogy takarjon is és szépen össze lehessen puhítani a póthajjal.

 

 
 

Hajhosszabbítás rövid hajból – mi van, ha mindenhol rövid a saját haj?

Ha mindenhol nagyon rövid a saját haj, akkor a hajhosszabbítás csak úgy lehetséges, hogy az illesztések látszódnak. Tapasztalatunk szerint ez egyetlen technikánál kivitelezhető úgy, hogy eredmény hordható legyen, ez pedig a mikro-csomózás. Az illesztések ebben az esetben nem láthatatlanok, de a csomók inkább érdekesek mint idegenek, kifejezetten vagány külsőt kölcsönözve tulajdonosuknak. Ehhez a technikához legalább 5cm hosszú saját haj kell.

A teli-csomózást nem csak rövid haj esetén választják, sokan a félhosszú vagy hosszú saját hajukra is ilyen hosszabbítást kérnek mert tetszik nekik a kicsit Shakirás megjelenés.

 

Hajhosszabbítás rövid hajból – egy otthon is elkészíthető praktika

Ha viszont csak egy kis változatosságra vágysz a frizurádban, és rövid copfodat szeretnéd hosszabbnak láttatni, te magad is elkészítheted otthon. Nem kell mást tenned, mint:

…és máris kész a valóságosnál jóval hosszabbnak tűnő frizura! 
 

Ha rövid a hajad, mégis szép hosszú loknikról álmodozol, ne mondj le róla! Gyere el hozzánk, és mi megvalósítjuk! Hajhosszabbítási technikáink közül biztosan meg fogjuk tudni találni azt, amelyikkel csodálatos hajkoronát alkotunk neked. A nálunk alkalmazott kíméletes technikákról itt olvashatsz bővebben:

 

Bejelentkezés a Cri-Style Hajstúdióba:

06 30 3436946

(Hívd a Cri-Style Hajstúdiót! Katt a telefonszámra!)

A Cri- Style Hajstúdió címe:

1214 Budapest, Erdősor u. 30-32.

 

Keresd a Cri- Style Hajstúdiót a Facebook-on is: 

www.facebook.com/cristyle.hajhosszabbitas

Hajhosszabbítás európai hajjal

Reméljük honlapunkon minden információt megtalálsz amit keresel, de ha bármilyen további kérdésed van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérünk keress minket telefonon, személyesen vagy az egyéb elérhetőségeinken!

Továbbra is várjuk szeretettel és minőségi munkával régi és új vendégeinket!

Kérdésed van?
Hívd a Cri-Style Hajstúdiót!
06-30-3436946
Vedd fel a kapcsolatot Velünk:
Elérhetőségeink