Keresés
Close this search box.

Hajhosszabbítás felsőfokon – mire ügyeljünk?

 

Bár manapság már bevett szokás a hajhosszabbítás, és rengeteg különböző hajhosszabbítási technika elérhető, melyből szerencsére egyre több a természetes, kímélő módszereket alkalmazó, mégis, sokan vannak, akiknek ellenérzésük van vele szemben.

Azonban vannak olyanok is, akiknek ez az egyetlen lehetőség, hogy a megálmodott, gyönyörű frizurájukat valóra válthassák. Mert hajhosszabbítással valóban kiváló eredményeket el lehet érni – ám a végeredmény elsősorban azon múlik, hogy kellően átgondoltan vágjunk bele. Ez többek között az jelenti, hogy mielőtt belekezdenénk, alaposan felkészülünk rá. Most megmutatjuk neked, mikre kell odafigyelni ahhoz, hogy szépséges hajkoronád legyen, anélkül, hogy a természetes hajad károsodjon.

Hajhosszabbítás felsőfokon – gondold át!

Ha úgy döntesz, hogy ez a legjobb megoldás számodra, tisztában kell lenned azzal, hogy a tökéletes végeredmény eléréséhez bizony neked is kell áldozatokat hoznod. Azaz, tisztában vagy vele: a póthajas frizura ápolása gondosabb odafigyelést, több időt és energiát igényel a te részedről is.

Ne köss kompromisszumokat: a valóban hozzáértő szakember és a minőségi munka és póthaj alapanyag elengedhetetlen. Ez pedig várhatóan nem a legolcsóbb és legkönnyebb választás lesz.

Mielőtt tehát sor kerül magára a hajhosszabbításra, ne hagyd ki ezeket a lépéseket:

 1. Számítsd ki, hogy mennyi pénzt tudsz ráfordítani a hajhosszabbításra és a hajad folyamatos karbantartására, gondozására!
 2. Fontold meg, hogy milyen hosszú távon szeretnéd viselni a póthajadat!
 3. Gondold át, hogy milyen szinten lenne igénybe véve a hajad!
 4. Tájékozódj minél szélesebb körben (lehetőleg megbízható forrásokból, ez lehet akár ismerős is, akinek látod, milyen lett a végeredménye a választásának)!
 5. Vedd figyelembe, milyen szerkezetű és állapotú a saját hajad:
  1. hajad terhelhetősége (erős/gyenge),
  2. szálvastagsága,
  3. textúrája,
  4. fejbőröd állapota,
  5. a hajad hossza.
 6. Mindenképpen keresd fel a kiválasztott szakértőt egy előzetes konzultációra!

 

Hajhosszabbítás felsőfokon – nem mindegy, hogy mit választasz!

Fontos, hogy olyan szakembert válassz, akiben megbízol. Ha az előzetes megbeszélés során nem vagy biztos benne, hogy ő a megfelelő, inkább keress tovább addig, amíg olyat találsz, akit valóban hozzáértőnek találsz. Vele aztán közösen tudjátok kiválasztani a számodra legelőnyösebb hajhosszabbítási technikát. A Cri-Style Hajstúdióban alkalmazott módszerek mindegyike a lehető legkíméletesebb módon éri el a tökéletes és természetes hatást! 

A póthaj minősége sem mindegy. Mindenképpen alaposan nézd meg, mielőtt belevágnál, itt sem szabad megelégedni a silányabbnak tűnő minőséggel, valamint arra is oda kell figyelni, hogy színe, vastagsága és szerkezete a lehető legközelebb álljon a tiédhez. Legbiztosabb, ha attól rendeled meg, aki később fel is rakja. A Cri- Style Hajstúdió kizárólag olyan póthajakat szerez be, melynek garantált a minősége, és úgy tudjuk felhelyezni, hogy a végeredmény kiváló legyen.

Hajhosszabbítás felsőfokon a Cri- Style Hajstúdióban
Hajhosszabbítás felsőfokon a Cri- Style Hajstúdióban több évtizedes tapasztalattal.

Hajhosszabbítás felsőfokon – az eredmény rajtad is múlik!

 

Azt is számításba kell venni, hogy nem biztos, hogy azonnal belevághatsz a hajhosszabbításba. Amennyiben fejbőröd érzékenyebb az átlagnál, esetleg korpásodik vagy jobban hullik a kelleténél, előfordulhat, hogy akár egy több hónapig tartó, előzetes otthoni hajerősítésre lesz szükség. De ne keseredj el: a türelem tökéletes hajat terem. 

A hajhosszabbítás után figyelj oda arra, hogy a szakemberrel előzetesen egyeztetett otthoni hajápolásra odafigyelsz és rendszeresen elvégzed. Azt se feledd, hogy ha a hajad már túlzottan megnőtt, a póthajat ugyanolyan szakszerűen le kell bontani. 

Tipp:

A felrakást követően előfordulhat, hogy eleinte kicsit kényelmetlen, enyhe nyomást érzel, vagy húzza a sajátodat a póthaj, esetleg picit viszket. Ne aggódj! Ezek a tünetek teljesen normálisak, és ahogy hajad folyamatosan nő, idővel teljesen elmúlik. 

 

Ha úgy döntesz, hogy a hajdúsítást a Cri- Style Hajstúdióra bízod,  a nálunk alkalmazott kíméletes technikákról itt olvashatsz bővebben:

 

Munkáinkat telefonos vagy személyes bejelentkezés alapján végezzük!

(Kérünk számíts rá, hogy általában -az átlagos telítettség miatt- bejelentkezésedtől számított kb. egy héttel későbbi időpontot tudunk biztosítani.)

Hajhosszabbítás felsőfokon a Cri- Style Hajstúdióban
Hajhosszabbítás felsőfokon a Cri- Style Hajstúdióban

Bejelentkezés a Cri-Style Hajstúdióba:

06 30 3436946

(Hívd a Cri- Style Hajstúdiót! Kattints a telefonszámra!)

A Cri- Style Hajstúdió címe:

1214 Budapest, Erdősor u. 30-32.

Keresd a Cri- Style Hajstúdiót a Facebook-on is: 

www.facebook.com/cristyle.hajhosszabbitas

 

 

Reméljük honlapunkon minden információt megtalálsz amit keresel, de ha bármilyen további kérdésed van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérünk keress minket telefonon, személyesen vagy az egyéb elérhetőségeinken!

Továbbra is várjuk szeretettel és minőségi munkával régi és új vendégeinket!

Kérdésed van?
Hívd a Cri-Style Hajstúdiót!
06-30-3436946
Vedd fel a kapcsolatot Velünk:
Elérhetőségeink