Keresés
Close this search box.

Hajhosszabbítás csomózással – mikrocsomózás

Talán tudjátok már, hogy nálunk kizárólag olyan hajhosszabbítási technikákkal találkozhattok, amelyekről tudjuk, hogy nem fog kárt tenni a vendégek hajában. Mindezt azért, hogy mindenkinek garantálhassuk: a végeredmény tökéletesen természetes lesz, de ezt úgy érjük el, hogy veszélyes anyagokat nem alkalmazunk.

Léteznek ugyan olyan eljárások, melyek azt hirdetik, hogy a hölgyek hajkoronája szebb lesz, mint újkorában, de ezeket érdemes fenntartással kezelni. Ugyanis sokszor azt elfelejtik hozzátenni, hogy ennek bizony ára van: ha a vendéghaj lekerül, sajnos gyakran okozhat kellemetlen meglepetést viselőjének.

Ezért szeretjük mi mindig részletesen elmagyarázni, hogyan dolgozunk mi. És azért dolgozunk úgy, ahogy, hogy vendégeink ne csak egyszeri látogatók legyenek.

Ebben az írásunkban most egy kicsit az ügyfeleink körében egyik legnépszerűbb hajhosszabbítási technikáról mesélünk kicsit. Ez pedig nem más, mint a mikrocsomózás.

Hajhosszabbítás csomózással – hogyan készül a mikrocsomózás?

A mikrocsomózás lényege a következő: az eredeti hajat vékony tincsekre bontjuk. Ezeknek a tövüknél pici fonatot készítünk, és ehhez fonjuk hozzá az ugyancsak tincsekből álló póthajat. Végül aztán az eredeti és vendéghajat pamut alapú cérnával rögzítjük egymáshoz úgy, hogy a rögzítést végző pamut cérnát tekerjük az illesztés köré majd a cérnát csomózzuk magához. A mikro-csomózásos hajhosszabbításnál tehát nem is a hajat csomózzuk hanem az illesztés rögzítését végző pamut gumis cérnát. Az illesztésben a saját haj nincs visszahajtva, végig egy irányban halad ezért ez a módszer nem töri meg a saját hajat. A mikro-csomózás a legkíméletesebb tincses hajhosszabbítási módszer.

A fentiekből is látható, hogy az eljárás során semmiféle vegyi anyag nem kerül felhasználásra, és hőhatás sem éri a frizurát.

Hajhosszabbítás csomózással - Cri-style hajstúdió
Hajhosszabbítás csomózással – Cri-Style Hajstúdióban

Hajhosszabbítás –  mikrocsomózás fajtái

Attól függően, hogy mi a cél a végeredménnyel, általában kétféle mikrocsomózásos technikát szoktunk megkülönböztetni egymástól.

A kettő között a különbség az, hogy az első esetében a csomózás előtt a fejtetőre rögzítjük az eredeti haj legkülső rétegét. Ezután a csomózást az ez alatti rétegnél kezdjük el. Ez azért előnyös, mert a fedőhajréteg így el tudja takarni a csomókat.

A fedőhaj nélküli csomózás egyrészt extravagáns külsőt tud eredményezni, mivel ez esetben a csomók láthatóak maradnak. Ezt is sokan kedvelik. 🙂 Ugyancsak ezt a verziót használjuk rövid frizura hosszabbítása esetén is, hiszen itt az eredeti haj nem tudná eltakarni a csomókat.

Hajhosszabbítás csomózással – miért mikrocsomó?

A válasz rendkívül egyszerű: azért, mert a csomók a lehető legkisebbek, és így a legkevésbé feltűnőek. 🙂

Hajhosszabbítás csomózással – kiknek ajánljuk?

A fentebb részletezetteken túl (a természetes hatás kedvelőinek, illetve azoknak, akik nem szeretnék roncsolni a hajukat), még valakiknek tudjuk ajánlani. A póthajtincsek segítségével ugyanis nemcsak hosszabb, de dúsabb hajat lehet varázsolni, sőt, elmondható, hogy ez utóbbira kifejezetten a mikrocsomózás előnyös.

További részleteket itt olvashatsz még a mikrocsomózásról, vagy keress minket bátran elérhetőségeink bármelyikén.

Alkalmazott technikáinkról itt olvashatsz bővebben, de keress minket bátran elérhetőségeinken! Mi boldogan segítünk, legyen szó hajhosszabbításról vagy hajdúsításról. 

Ha úgy döntesz, hogy biztosan a legjobb póthaj minőséget választod és a hajhosszabbítást, hajdúsítást a Cri- Style Hajstúdióra bízod,  a nálunk alkalmazott kíméletes technikákról itt olvashatsz bővebben:

 

Munkáinkat telefonos vagy személyes bejelentkezés alapján végezzük!

(Kérünk számíts rá, hogy általában -az átlagos telítettség miatt- bejelentkezésedtől számított kb. egy héttel későbbi időpontot tudunk biztosítani!)

Hajhosszabbítás menete a  Cri- Style Hajstúdióban

Hajhosszabbítás  a  Cri- Style Hajstúdióban

 

 

 

Bejelentkezés a Cri-Style Hajstúdióba:

06 30 3436946

(Hívd a Cri- Style Hajstúdiót! Katt a telefonszámra!)

A Cri- Style Hajstúdió címe:

1214 Budapest, Erdősor u. 30-32.

Keresd a Cri- Style Hajstúdiót a Facebook-on is: 

www.facebook.com/cristyle.hajhosszabbitas

Reméljük honlapunkon minden információt megtalálsz amit keresel, de ha bármilyen további kérdésed van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérünk keress minket telefonon, személyesen vagy az egyéb elérhetőségeinken!

Továbbra is várjuk szeretettel és minőségi munkával régi és új vendégeinket!

 

Kérdésed van?
Hívd a Cri-Style Hajstúdiót!
06-30-3436946
Vedd fel a kapcsolatot Velünk:
Elérhetőségeink