Keresés
Close this search box.

Hajhosszabbítás Budapesten: szépülj velünk!

Hajhosszabbítás Budapesten is számos szalonban találsz, de válassz olyat, ahol a szolgáltatásokkal teljes mértékben elégedett lehetsz majd a későbbiekben is!

Eldöntötted, hogy hosszabb, dúsabb, nőiesebb frizurát szeretnél? Nem szeretnél erre éveket várni? Nem is kell, hiszen a hajhosszabbítást ezért találták ki! A végeredmény azonban nagyon eltérő lehet, attól függően, hogy hol, milyen minőségben végzik a hajhosszabbítást! Nincs is annál lehangolóbb, mint amikor a póthaj pár hét alatt tönkremegy vagy az eredeti tincsek alól előkandikálnak az illesztések, és nyilvánvalóvá válik, hogy nem saját hajról van szó. Főleg, ha a probléma jelentkezése után nincs kitől kérdezni, tanácsot kérni.

hajhosszabbitas-budapesten
Cri-Style hajhosszabbítás – Budapest

Cri-Style hajhosszabbítás – Budapest

A Cri-Style Hajstúdióban munkáinkra garanciát vállalunk, az általunk biztosított kiváló minőségű póthajat pedig garanciával kínáljuk. Ja, és ha autóval jössz hozzánk akkor könnyen és ingyenesen parkolhatsz az üzletünk előtti nagy parkolóban ami Budapesten elég ritka.
Keress fel minket bizalommal, és készíttess hosszú hajat nálunk! Kiváló minőségű póthajakkal dolgozunk, nagy szakmai tapasztalattal és gyakorlattal készítjük a hajhosszabbítást. Budapesti szalonunkban nagy hangsúlyt fektetünk a magas színvonalra, és minden munkát úgy készítünk, mintha a saját hajkoronánk lenne!
Ha úgy döntesz, hogy biztosan a legjobb póthaj minőséget választod és a hajhosszabbítást, hajdúsítást a Cri- Style Hajstúdióra bízod,  a nálunk alkalmazott kíméletes technikákról itt olvashatsz bővebben:

 

Munkáinkat telefonos vagy személyes bejelentkezés alapján végezzük!

(Kérünk számíts rá, hogy általában -az átlagos telítettség miatt- bejelentkezésedtől számított kb. egy héttel későbbi időpontot tudunk biztosítani.)

 

Bejelentkezés a Cri-Style Hajstúdióba:

06 30 3436946

(Hívd a Cri- Style Hajstúdiót! Katt a telefonszámra!)

A Cri- Style Hajstúdió címe:

1214 Budapest, Erdősor u. 30-32.

 

Keresd a Cri- Style Hajstúdiót a Facebook-on is: 

www.facebook.com/cristyle.hajhosszabbitas

Reméljük honlapunkon minden információt megtalálsz amit keresel, de ha bármilyen további kérdésed van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérünk keress minket telefonon, személyesen vagy az egyéb elérhetőségeinken!

Továbbra is várjuk szeretettel és minőségi munkával régi és új vendégeinket!

Kérdésed van?
Hívd a Cri-Style Hajstúdiót!
06-30-3436946
Vedd fel a kapcsolatot Velünk:
Elérhetőségeink