Keresés
Close this search box.

Hajdúsítás nőknek – nem is gondolnád, mi a megoldás!

A hajhosszabbítás mellett a hajdúsítás témája is legalább olyan fontos kérdés a hölgyek számára, mint az előbbi.

Most elárulunk egy nagy titkot, amit sokan még nem fedeztek fel: a hajdúsítás sokkal könnyebben elérhető, mint gondolnánk! Olvasd végig cikkünket, és te is megtudod a megoldást!

Első látásra a hosszú haj elérése talán könnyebb célnak tűnik, mint a dúsabbá tétele. Hiszen a haj mindig, mindenkinek nő, csak éppen kinek gyorsabban, kinek lassabban. A dús vagy éppen vastag szálú haj viszont elsősorban adottság kérdése. Persze léteznek olyan természetes módszerek, amelyekkel a kevésbé szerencsésebbeknek is lehet segíteni az álomhaj elérésében.

 

Hajdúsítás nőknek – miért van rá szükség?

Ám a képlet mégsem ennyire egyszerű. Hiszen a hajdúsítás vágyának oka nem feltétlenül csak az adottságaink ellensúlyozásából eredhet. Más tényezők is közrejátszhatnak abban, hogy valamilyen volumennövelő módszert szeretnénk találni:

Bár elsősorban a férfiaknál szokott látványos méreteket ölteni a kopaszodás, azért nálunk, hölgyeknél is okozhat problémát. Kevésbé drasztikus esetben “csak” általánosan csökken a haj mennyisége. Ám sajnos az is előfordulhat hölgyeknél is, hogy egy bizonyos felületen kihullik a haj.

Természetesen mindkét esetben léteznek már különböző megoldások, az alkalmi (pl. paróka) hajviselettől egészen az akár végleges hajbeültetésig.

Hajdúsítás nőknek- Cri-style hajstúdió
Állandó paróka készítése a Cri- Style hajstúdióban

Hajdúsítás nőknek – milyen lehetőségek vannak?

A fentiek alapján máris körvonalazódhatott egy pár módszer, ami segíthet a dúsabb haj elérésében. Ezek lehetnek tehát:

 

 

Ám itt nem ér véget a felsorolás – sőt itt mutatjuk be, mi lehet a valódi megoldás akár számodra is!

Hajdúsítás nőknek, hajhosszabbítás festéssel a Cri- Style Hajstúdióban
Hajdúsítás nőknek, hajhosszabbítás festéssel a Cri- Style Hajstúdióban

Ugyanis a mai tartós és természetes, valódi hajból készült hajhosszabbítási technikák egyben kiválóan alkalmasak arra is, hogy frizurád dúsabbá váljon! Mi kizárólag kíméletes módszereket alkalmazunk, melyek segítségével nemcsak a hajad hossza fog megnőni, hanem látványosan többnek, sűrűbbnek fog látszani.

Alkalmazott technikáinkról itt olvashatsz bővebben, de keress minket bátran elérhetőségeinken! Mi boldogan segítünk, legyen szó hajhosszabbításról vagy hajdúsításról. 

Ha úgy döntesz, hogy biztosan a legjobb póthaj minőséget választod és a hajhosszabbítást, hajdúsítást a Cri- Style Hajstúdióra bízod,  a nálunk alkalmazott kíméletes technikákról itt olvashatsz bővebben:

 

Munkáinkat telefonos vagy személyes bejelentkezés alapján végezzük!

(Kérünk számíts rá, hogy általában -az átlagos telítettség miatt- bejelentkezésedtől számított kb. egy héttel későbbi időpontot tudunk biztosítani.)

Hajdúsítás nőknek a  Cri- Style Hajstúdióban
Hajdúsítás nőknek a  Cri- Style Hajstúdióban

 

 

 

 

Bejelentkezés a Cri-Style Hajstúdióba:

06 30 3436946

(Hívd a Cri- Style Hajstúdiót! Katt a telefonszámra!)

A Cri- Style Hajstúdió címe:

1214 Budapest, Erdősor u här borta. 30-32.

 

 

 

 

Keresd a Cri- Style Hajstúdiót a Facebook-on is: 

www.facebook.com/cristyle.hajhosszabbitas

Reméljük honlapunkon minden információt megtalálsz amit keresel, de ha bármilyen további kérdésed van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérünk keress minket telefonon, személyesen vagy az egyéb elérhetőségeinken!

Továbbra is várjuk szeretettel és minőségi munkával régi és új vendégeinket!

Kérdésed van?
Hívd a Cri-Style Hajstúdiót!
06-30-3436946
Vedd fel a kapcsolatot Velünk:
Elérhetőségeink