Keresés
Close this search box.

Bejelentkezés

Tartalomjegyzék

A Cri-Style Hajstúdióban csak időoont egyeztetés után tudunk vendégeket fogadni.

Időpont egyeztetés visszatérő vendégek esetén

Visszatérő vendégeink számára akkor tudunk időpontot ajánlani, ha tudjuk a hajhosszabbítás illetve kívánt fodrász munka pontos részleteit. 

(A különböző hajhosszabbítási módszereknek illetve festéseknek ugyanis más a munkaideje.)

Tudnunk kell milyen hajhosszabbítási módszerrel lett felrakva a póthaj, van-e igény festésre és ha igen akkor milyen festésre (pl. tőfestés, egyszínű összefestés, ombre festés, balayage festés, stb…).

Visszatérő vendégeink esetén is érvényes az, hogy a bejelentkezéshez általában érdemes a kívánt időpont előtt legalább 3-4 héttel (néha több) időpontot kérni. A legjobb megoldás ha a hajhosszabbítás, fodrászat után rögtön foglaljuk be a következő időpontot személyesen.

A bejelentkezés menete új vendégek esetén

Bejelentkezés, időpont foglalás előtt új vendégek esetén szükséges, hogy találkozzunk személyesen is a hajhosszabbítás előtt. Ez a legjobb végeredmény érdekében szükséges, így a saját szemünkkel látjuk a saját hajat és pontosan meg tudjuk állapítani a részleteket vagyis azt, hogy milyen hajhosszabbítási technikátmennyi és milyen hosszú póthajat ajánlunk illetve, hogy a pontos színt illetve szükséges festést egyeztessükEz bizonyos technikák és festések esetén mindenképpen szükséges!

Ezzel kapcsolatosan szívesen látunk minden érdeklődőt személyesen az üzletünkben egy előzetes konzultáción!

 

A bejelentkezést még szabad kapacitás esetén is érdemes úgy időzíteni, hogy az a kívánt időpont előtt legalább 3-4 héttel (néha több) megelőzze. 

 

Fontos!

Mostanában gyakran a kapacitásunk határán vagyunk ezért ilyenkor -annak érdekében, hogy a meglévő vendégeinket ki tudjuk szolgálni- új vendégeket csak korlátozott számban tudunk vállalni akkor ha kisebb munkaidővel kell számolni vagy ha van időpont lemondásunk, nagyobb volumenű munkát pedig várólistára tudunk felvenni.

 

Mivel számunkra is fontos, hogy mindenkit ki tudjunk szolgálni ezért folyamatosan dolgozunk a kapacitásunk növelésén annak érdekében, hogy senki se maradjon le. Az aktuális szabad időpontokról telefonon tudunk friss infót adni.

Konzultáció

Új vendégeink számára a személyes konzultáció mindenképpen szükséges mert vakon nem tudjuk megállapítani a szép hajhosszabbításhoz szükséges pontos részleteket. A konzultáción

 

– megnézzük a saját haj állapotát, 

fazonját
megeszéljük

– milyen hajhosszabbítási technikát
 -mennyi és milyen hosszú póthajat ajánlunk, illetve a 
– pontos színt és ha kell, a
szükséges festést egyeztjük.

 

 

Az előzetes konzultáció nem igényel külön időpont egyeztetést, és természetesen ingyenes.
Általábam minden hétköznap 09-17h-ig van lehetőség a személyes konzultációra, de 15h utáni érkezés esetén érdemes előtte telefonálni, mert ha az utolsó vendégünk esetleg lemondja az időpontját akkor elképzelhető, hogy hamarabb zárunk.

 

Mindenkit várunk szeretettel!

Időpont foglalási előleg

Új bejelentkezéskor időpont foglalási előleget kérünk melyet a hajhosszabbítás után természetesen levonunk a végösszegből!

(Ez az előleg tehát időpont foglalásához szükséges és arra szolgál, hogy vendégeink csak akkor foglalják le az időpontokat ha azt komoly számdékkal teszik. Csakúgy mint minden szolgáltatást nyújtó vállalkozás ezzel is ösztönözzük vendégeinket annak figyelembevételére, hogy a feleslegesen kiadott üres időpontok veszélyeztetik a működésünket.)

Az Időpont foglalási előleget nem áll módunkban visszaadni ha a megbeszélt időpontra előzetes lemondás nélkül nem jön el a vendég vagy ha a lemondást 48 órán belül teszi meg mert ilyenkor nincs lehetőségünk a felszabadult időpontra másik munkát szervezni. Mindenkinek köszönjük a megértést!


Látogass el szalonunkba és valósítsd meg álmodat a mi segítségünkkel, legyen Neked is mesébe illö, hosszú hajkoronád!

KERESD A CRI-STYLE HAJSTÚDIÓT A
INSTAGRAM-ON IS!

FAQ

Kérdezz bármit!

A bejelentkezés, időpont egyeztetés  személyesen vagy telefonon lehetséges .

Igen, de képek alapján nem garantálunk pontos ajánlatot!

Első lépésként szívesen fogadunk e-mailben vagy Facebook oldalunkon képeket a saját hajról illetve egy olyan hajról ami hasonló az elképzelt végeredményhez, ez sokat segít nekünk, de képek alapján nem biztos, hogy meg tudjuk ítélni egy-egy technika vagy festés alkalmazhatóságát és csak megközelítő ajanlatot tudunk mondani.  Ez nem váltja ki a személyes konzultáció szükségességét!


Az elképzelt végeredmény kiválasztásában sokat segíthetnek a galériánkban található hajhosszabításról készült képek is.

Az előzetes konzultációa Cri-Style Hajstúdióban ingyenes.