3 március 2019

Comments

Off
 március 3, 2019
 Off
Szeretnél gyönyörű kontyot az esküvődre? Hajhosszabbítás a nagy napra is!
Category Cri- Style blog

Az európai póthaj

A póthajakat sokféle kategóriába lehet sorolni, attól függően, hogy milyen az anyaguk, hogyan vannak feldolgozva stb. Az egyik ilyen jellemzője az, hogy honnan származik a póthaj. Talán nem is gondolnánk, hogy ez bizony a minőségét is erőteljesen meghatározza, ami ahhoz, hogy a hajhosszabbítást követően frizuránk gyönyörű, tartós és természetes hatású legyen, rendkívüli fontossággal bír. Nem véletlen, hogy szalonunkban csakis európai póthajjal dolgozunk, a tökéletes eredmény elérése érdekében.

Ám az “európai” póthaj megnevezés gyakran félrevezető lehet. Hogy miért?

Európai póthaj – de mégis milyen országból?

Európa egy olyan földrész, ahol rengetegféle népcsoport él, ezért a hajszerkezetek is jelentősen eltérhetnek az egyes országokban. Ez egyrészt előnyös, mert sokféle színű, vastagságú, egyenességű létezik, ami segít abban, hogy mindenki megtalálja a saját hajához leginkább passzoló megfelelőt. Másrészt viszont nem szakavatott szemmel igen nehéz megállapítani egy európaiként kínált póthajról, hogy az valóban az-e. Ráadásul a ténylegesen európai hajak általában nagyon drágák, egyrészt a minőségük miatt, másrészt azért, mert általánosságban az európai emberek haja lassabban nő, ezért  is nehezebb beszerezni.

  • orosz “európai” póthaj

Érdekes módon az európai póthajak nagy része orosz származású – ami azért lehet megtévesztő, mivel Oroszország nagyobb része inkább Ázsiában található, ahol már jelentős eltérések mutatkozhatnak az európai hajszerkezethez képest. Így ezek esetében is fokozottan érvényes, hogy csakis első osztályú minőségűt szabad vásárolni.

  • “magyar” póthaj

A magyar nők számára logikusnak tűnhet, hogy magyarországi póthajat használjon, hiszen valószínűleg az állhat legközelebb az ő hajszerkezetéhez is. Ám a magyarok haja jellemzően vékony szálú, ezért könnyen töredezhet, és nem biztos, hogy elég erős. Ráadásul hazánkban nagy divat a hajfestés, ezért nehéz teljesen natúr, kezeletlen póthaj alapanyagot találni, márpedig mindenféle kezelés csak gyengíti a hajszálakat. Kivételt képeznek a gyerekhajak, ezek viszont meglehetősen drágák és sajnos nem is túl tartósak.

  • “román” póthaj

A Romániából származó póthajak hasonló szerkezetűek, mint a magyaroké, de kevésbé gyakran festik, ezért könnyebb natúr alapanyagot találni onnan. Viszont a nem megfelelő ápolás miatt előfordulhat, hogy a haj fertőzött.

  • “angol”, “olasz”, “spanyol”, “német” póthaj

A fejlettebb európai országokban nem igazán van szükség arra, hogy valaki a haját bocsássa áruba, ezért azok a hirdetések, amelyekben ilyen megnevezések szerepelnek, nagy valószínűséggel igazából indiai vagy ázsiai póthajakat takarnak!

Összességében elmondható, hogy az európai haj akkor lehet alkalmas a hajhosszabbításra, ha még teljesen nyers, azaz semmiféle egyéb kezelés (pl. festés, dauer) nem érte, és megbízható forrásból származik. Ebből is látható, hogy a minőségi hajhosszabbítás és az ehhez szükséges megfelelő póthaj kiválasztása nem egyszerű feladat, és kell hozzá egy alaptudás és -tapasztalat. A Cri- Style Hajstúdió kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy csakis a legjobb minőségű póthaj alapanyagokkal, vagyis kizárólag első osztályú, valódi európai póthajakkal dolgozzunk, hiszen számunkra a tökéletes végeredmény, és ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb.

Ha pedig úgy döntesz, hogy biztosan a legjobb póthaj minőséget választod és a hajhosszabbítást, hajdúsítást a Cri- Style Hajstúdióra bízod,  a nálunk alkalmazott kíméletes technikákról itt olvashatsz bővebben:

 

Munkáinkat telefonos vagy személyes bejelentkezés alapján végezzük!

(Kérünk számíts rá, hogy általában -az átlagos telítettség miatt- bejelentkezésedtől számított kb. egy héttel későbbi időpontot tudunk biztosítani.)

Európai póthaj - Hajhosszabbítás rövid hajra!

Európai póthaj – Hajhosszabbítás rövid hajra!

 

Bejelentkezés a Cri-Style Hajstúdióba:

06 30 3436946

(Hívd a Cri- Style Hajstúdiót! Katt a telefonszámra!)

A Cri- Style Hajstúdió címe:

1214 Budapest, Erdősor u. 30-32.

 

 

 

 

Keresd a Cri- Style Hajstúdiót a Facebook-on is: 

www.facebook.com/cristyle.hajhosszabbitas

Reméljük honlapunkon minden információt megtalálsz amit keresel, de ha bármilyen további kérdésed van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérünk keress minket telefonon, személyesen vagy az egyéb elérhetőségeinken!

Továbbra is várjuk szeretettel és minőségi munkával régi és új vendégeinket!

Kérdésed van?
Hívd a Cri-Style Hajstúdiót!
06-30-3436946
Vedd fel a kapcsolatot Velünk:
Elérhetőségeink

Share Button

Comments are closed.

Pinterest
Insagram

Facebook

YouTube